Termékjellemzők

Az AbsoluteCare® 9000-es mosógép egyedülálló technológiát használ a víz szűréséhez és tisztításához, hogy a színek ne fakuljanak ki.* A legjobb ápolást biztosítja a ruháknak, így azok kisebb eséllyel veszítik el formájukat, vagy mennek össze .**
*Független színtartóssági teszt fekete poliészteren 50 ciklus után, 30°C-on SoftWater technológiával. **Belső összehasonlító teszt: pamut mosása szűrt vízzel, SoftWater technológiával és kemény vízzel hagyományos pamut programon. A SoftWater-rel történő mosás után több pamut ruhánál kisebb mértékű a méretvesztés.

Előnyök

ABSOLUTECARE® SOFTWATER TECHNOLÓGIÁVAL. NINCS SZÍNVESZTÉS.* ÓVJA A RUHÁK FORMÁJÁT.**

A SoftWater technológia kiszűri a vízből az ásványi anyagokat, s ezzel a színek kevésbé fakulnak ki az első 50 mosás során,* valamint csökkenti az esélyét annak, hogy a ruhák elveszítsék formájukat.** Segít, hogy a ruhák hosszabb ideig tartsanak, és kiváló színvédelmet biztosít.

*Független színtartóssági teszt fekete poliészteren 50 ciklus után, 30°C-on SoftWater technológiával. **Belső összehasonlító teszt: pamut mosása szűrt vízzel, SoftWater technológiával és kemény vízzel hagyományos pamut programon. A SoftWater-rel történő mosás után több pamut ruhánál kisebb mértékű a méretvesztés.

49 perces ABSOLUTEWASH program: tökéletes folteltávolítás már 30°C-on*

Az AbsoluteWash 49 program 30°C-on tisztára mossa a ruhákat, kevesebb mint 1 óra alatt. Szűri a vizet, ezzel növeli a mosószer tisztítóerejét, ami tökéletes folteltávolítást eredményez.* 30%-kal kevesebb energiát fogyaszt a mosás során.

*Külső teszt: Az 59 leggyakoribb háztartási szennyeződéssel szennyezett 5 kg ruha mosása 49 perces, 30°C –os AbsoluteWash programon. A foltokat 100%-ban eltávolította a program.

Mosás egy magasabb szinten. Alkalmazáson keresztül irányítható készülék.

Az AEG alkalmazásban személyre szabhatók a beállítások. Okos tippekkel, javaslatokkal segít a ruhaápolásban. Az egyedileg beállított programokat továbbítja a készülékre, és alkalmazkodik a felhasználói igényekhez, szokásokhoz. Intelligens és egyszerű ruhaápolás okostelefonon keresztül.

Hatékony tisztítás, kevesebb mint 1 óra alatt. Csupán 30°C-on.

A PowerCare mosógép egyedülálló technológiája gyorsan elkeveri a mosószert a vízzel, és egyenletesen permetezi a tisztítószert a ruhákra. Így azok észrevehetően tisztábbak lesznek. A tisztítószer már 30°C-on is maximális hatékonysággal dolgozik. Tiszta ruhák kevesebb, mint 1 óra alatt.

Felfrissített ruhák, *kevesebb gyűrődés a frissítő gőzprogrammal

A Steam Refresh program semlegesíti a szagokat* és kisimítja a gyűrődések egy részét, még a sérülékeny anyagoknál is, mindössze 25 perc alatt. Gőzillatosító használatával a ruháknak valódi, frissen mosott illata lesz.

*Külső teszt igazolta a cigarettafüst semlegesítését Steam Refresh programon.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels