.

3 év extra garancia az AEG mosógépekre, szárítógépekre és mosó-szárító gépekre

Vásároljon most AEG mosógépet, szárítógépet vagy mosó-szárító gépet, és 3 év extra garanciát kap ajándékba az 1 éves gyári garanciaidőn felül.

Regisztrálom vásárlásomat

A garanciát érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2018. auguszus 21. – 2019. január 11.

  Az extra garanciát igazoló dokumentumot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha Ön feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a mosógép, szárítógép vagy mosó-szárító gép termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

 • Regisztrálja vásárlását
  2
  Regisztrálja vásárlását

  2019. január 31-ig

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot!
  Adja meg a regisztrációhoz szükséges adatokat, töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát és a készülék adattáblájának fotóját.
  A regisztrációt követően 5 munkanapon belül,
  e-mail-ben küldjük el az igazolást.

  Kérjük, ellenőrizze a postaládájában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az igazolást tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • Kiskereskedő partnereink
  3
  Kiskereskedő partnereink

  Keresse viszonteladó partnereinket!

  Az akció csak a promócióban résztvevő partnereinknél megvásárolt AEG mosó- vagy szárítógépre, valamint mosó-szárító gépre vonatkozik. Kérjük, ellenőrizze, hogy az Ön kereskedője részt vesz-e az akcióban.

  Viszonteladó partnereink

Hogyan gondoskodnak az AEG mosógépek ruháiról?

Az AEG mosógépek minden ruhát a lehető legkíméletesebben mosnak tisztára. Nem mosnak indokolatlanul sokáig egy ruhadarabot sem, ezért féltett holmijai sokáig úgy néznek ki, mintha újak lennének. Ráadásul minimális mennyiségű energiát fogyasztanak, így nem csak ruháira, hanem a környezetre is vigyáznak.

Megnézem a mosógépeket

Ruháira szabott védelem

Az AEG AbsoluteCare® szárítógépek a ruhák anyagához igazítják a dob mozgását és a hőfokot. Válassza a ruhák különleges anyagának megfelelő programot (gyapjú, selyem, outdoor), és minden holmi megőrzi minőségét és megtartja eredeti formáját. A ruhák nem mennek össze, és kevésbé gyűrődnek. Sokszor vasalni sem kell őket – vagy csak sokkal rövidebb ideig.

Megnézem a szárító gépeket

Mosson és szárítson egy gépben

Ha szeretne minden nap simogatóan puha ruhába bújni, de csak 1 készüléknek van hely, válasszon mosó-szárító gépet. Az AEG DualSense mosó-szárító gépek ugyanolyan hatékonyan és kíméletesen mossák és szárítják a ruhákat, mint a különálló készülékek. Ezekre a modellekre rábízhatja a címke szerint csak kézzel mosható ruháit is, és a teregetéssel sem kell foglalkoznia.

Megnézem a mosó-szárító gépeket