Túlságosan hosszú, illetve rövid ideig tart a mosó-szárítógép szárítóprogramja

Utoljára frissítve 2023. 08. 09. 7:49

Egyes modelleknél ez az időtartam a ruhatöltet méretétől, tömegétől és összetételétől, valamint a ruhák nedvességtartalmától függően automatikusan lerövidül vagy meghosszabbodik a program során. Ez a mosó- és a szárítóprogramokra egyaránt vonatkozik.

Szárítóprogram használatakor a program a ruhatöltet méretétől, tömegétől és összetételétől, valamint a ruhák nedvességtartalmától függően meghosszabbodik vagy lerövidül. Egyes modellek elektronikusan érzékelik azt is, hogy milyen mértékben száradt meg a ruhanemű, és amíg teljesen meg nem száradt, addig nem állítják le a programot.

Lásd az alábbi javaslatokat:

  • Ha az öblítés tartás funkciót választotta ki, vonja azt vissza.
  • Ha az extra öblítés funkciót választotta ki, vonja azt vissza.
  • Ellenőrizze, hogy a víz befolyik-e a készülékbe, és a víznyomás elegendően magas-e. Ellenkező esetben meghosszabbodik a program időtartama. Bizonyos esetekben az túlságosan rövid ahhoz, hogy feloldódjon a mosószer. Ha a készülék nem kap elegendő vizet, olvassa el a kezelési útmutatót.
  • Ha a késleltetett indítás funkciót választotta ki, vonja azt vissza.
  • Ügyeljen arra, hogy a készülék tökéletesen kiszivattyúzza a vizet. Ha a készülék azt érzékeli, hogy a centrifugálási fázisra történő átkapcsolás előtt a vízszint nem változik, a mosási ciklus megismétlődhet. Ha a szivattyú nem engedi le a vizet, olvassa el a kezelési útmutatót.
Szakszerviz
Szakszerviz

Válassza Fix áras javítás szolgáltatásunkat! A hibabejelentést követően a javítás fix áron történik, ezért a szakember megérkezését követően Önt nem érik kellemetlen meglepetések.