A mosógép ajtajának kinyitása a mosási ciklus elején

Utoljára frissítve 2023. 02. 14. 13:38

Alkalmazható

  • Mosógép (beépített és szabadon álló)
  • Mosó-szárítógépek

Felbontás

Kérjük, vegye figyelembe: Ha a gép nagyon messze van egy ciklusban, törölnie kell a ciklust, és le kell ürítenie a gépet, mivel nem oldódik ki, ha forró és tele van vízzel, vagy ha a dob még forog. A ciklus megszakításához nyomja meg a be-/kikapcsoló gombot, és forgassa el a tárcsát az öblítéshez/centrifugáláshoz, majd indítsa el ezt a ciklust a gép leürítéséhez. Ez az alkalmazáson keresztül is megtehető, ha van csatlakoztatott készüléke.


Ha elfelejtett olyan ruhadarabokat, amelyeket hozzá kell adni a mosáshoz, a ciklus megszakítható, és az ajtó kinyitható a teljes ciklus első 20 percében. Ez az időtartam az Ön által használt ciklustól függően csökken. A késleltetett indítás alatt bármikor kinyithatja az ajtót.

- Nyomja meg a Start/Szünet gombot

- Várja meg, amíg a zár ikon kialszik a kijelzőn/nem hallja, hogy kinyílik az ajtó. Ha ez nem történik meg 1 percen belül, akkor túl messze van a ciklusban ahhoz, hogy kinyissa az ajtót.

- Kinyithatja az ajtót, és felveheti vagy leveheti a ruháit

- Csukja be az ajtót, és nyomja meg ismét a Start/Szünet gombot a ciklus folytatásához.

-A ciklus vagy a késleltetett indítás folytatódik


Figyelmeztetés: Ha az ajtó kinyitható mosási vagy centrifugálási ciklus közben, amikor a mosógép megtelt vízzel, azonnal kapcsolja ki a készüléket. Ne használja a mosógépet, amíg a probléma meg nem oldódott. Lépjen kapcsolatba egy hivatalos szervizközponttal az oldal jobb oldalán található hivatkozás segítségével


Ha hasznosnak találta az alábbi információkat, kérjük, dobjon egy tetszésnyilvánítást alább. Ha ez az információ nem oldotta meg kérdését, minden építő jellegű visszajelzést szívesen fogadunk.

Szakszerviz
Szakszerviz

Válassza Fix áras javítás szolgáltatásunkat! A hibabejelentést követően a javítás fix áron történik, ezért a szakember megérkezését követően Önt nem érik kellemetlen meglepetések.