A mosógép ajtajának kinyitása a mosási ciklus elején

Utoljára frissítve 2023. 03. 26. 20:03

Alkalmazható

  • Mosógép (beépített és szabadon álló)
  • Mosó-szárítógépek

Felbontás

Kérjük, vegye figyelembe, ha a gép már hosszabb ideje mos, először le kell állítania a gépet, és törölnie kell a programot, hogy a forró víz távozzon és a dob megálljon. A program megszakításához nyomba meg a be-/kikapcsoló gombot és forgassa el a gombot az öblítéshez/centrifugáláshoz, majd indítsa el a programot a gép víztelenítéséhez. Ez alkalmazáson keresztül is megtehető, ha van az alkalmazáshoz csatlakoztatott készüléke. 

Ha van még olyan ruhadarabo, amelyeket hozzá szeretne tenni a mosáshoz, a program megszakítható, és az ajtó kinyitható a teljes program első 20 percében. Ez az időtartam az Ön által használt programtól függően csökken. A késleltetett indítás alatt bármikor kinyithatja az ajtót.

- Nyomja meg a Start/Szünet gombot

- Várja meg, amíg a zár ikon kialszik a kijelzőn/nem hallja, hogy kinyílik az ajtó. Ha ez nem történik meg 1 percen belül, akkor túl messze van a programban ahhoz, hogy kinyissa az ajtót.

- Ha kinyílt az ajtót, beteheti a ruhát

- Csukja be az ajtót, és nyomja meg ismét a Start/Szünet gombot a program folytatásához.

-A program vagy a késleltetett indítás folytatódik


Figyelmeztetés: Ha az ajtó kinyitható mosási vagy centrifugálási program közben, akkor a mosógép megtelt vízzel.  Azonnal kapcsolja ki a készüléket. Ne használja a mosógépet, amíg a probléma meg nem oldódik. Lépjen kapcsolatba egy hivatalos szervizközponttal az alábbi linken.


Ha hasznosnak találta az alábbi információkat, kérjük, nyomjon a Tetszik gombra. Ha ez az információ nem oldotta meg kérdését, minden építő jellegű visszajelzést szívesen fogadunk.

Szakszerviz
Szakszerviz

Válassza Fix áras javítás szolgáltatásunkat! A hibabejelentést követően a javítás fix áron történik, ezért a szakember megérkezését követően Önt nem érik kellemetlen meglepetések.