Hogyan csatlakoztassa készülékét a My AEG Care alkalmazáshoz?

Utoljára frissítve 2023. 02. 19. 12:48


Az alábbiakban bemutatjuk azokat az egyszerű lépéseket, amelyekkel AEG mosógépét, szárítógépét vagy mosó-szárító gépét a My AEG Care alkalmazáshoz csatlakoztathatja. Az alkalmazás segítségével gyorsan és fenntarthatóan gondoskodhat ruháiról. 


Amire szüksége lesz

1. Vezeték nélküli hálózat internetkapcsolattal.

2. A vezeték nélküli hálózathoz csatlakoztatott mobileszköz.

Megjegyzés: Csak a 2,4 GHz-es hálózatok támogatottak. Ha egynél több otthoni hálózata van, a készüléket és a mobileszközt ugyanahhoz (2,4 GHz) kell csatlakoztatni.

Hogyan lehet csatlakozni a készüléket az alkalmazáshoz? 

A készüléket manuálisan és az adattáblán látható QR-kód segítségével is csatlakoztathatja az alkalmazáshoz. Amennyiben az Ön készülékének adattábláján látható QR-kód, kérjük kövesse az alábbi lépéseket. Ha nem látható QR-kód az adattáblán, görgessen tovább a 2-es ponthoz, és kövesse az útmutatót.

1.Készülék párosítása QR-kóddal

1. Az alkalmazás letöltéséhez olvassa be a QR-kódot

Olvassa be az adattáblán látható QR-kódot a mobileszköz kamerájával. A rendszer átirányítja a My AEG Care alkalmazás letöltéséhez. Kövesse a mobileszközén megjelenő utasításokat az alkalmazás telepítéséhez. Miután ez megtörtént, jelentkezzen be fiókjába, vagy hozzon létre egyet, és jelentkezzen be.

2. Kapcsolja be a készüléket és a Wi-Fi-t

Kapcsolja be a készüléket, és ellenőrizze, hogy engedélyezve van-e a távindítás. Ha szükséges olvassa el a felhasználói kézikönyvet a távindítás engedélyezéséhez.

3. Olvassa be újra a QR-kódot az alkalmazásból

Olvassa be újra az adattáblán található QR-kódot a My AEG Care alkalmazásban található szkennerrel, és párosítsa a készüléket mobileszközével.


Az alábbi videóban megmutatjuk az alkalmazás és a készülék összekapcsolásához szükséges lépéseket. A videóban látható modell eltérhet az Önétől, de a lépések megegyeznek minden készüléknél.


2. Készülék párosítása manuálisan

1. Töltse le az alkalmazást, és jelentkezzen be
Telepítse a My AEG Care alkalmazást, hozzon létre egy fiókot, vagy jelentkezzen be ugyanazokkal az adatokkal, amelyeket a MyAEG fiók létrehozásakor megadott


2. Kapcsolja be a készüléket és a Wi-Fi-t
Kapcsolja be a készüléket, és aktiválja a Bluetooth-t és/vagy a Wi-Fi-t. Ezenkívül ellenőrizze, hogy a Bluetooth be van-e kapcsolva a telefonján, és csatlakozik-e az otthoni Wi-Fi-hálózathoz.

3. Csatlakoztassa telefonját a készülék Wi-Fi hálózatához
A My AEG Care alkalmazásban válassza ki a készülék típusát, és csatlakoztassa az otthoni hálózathoz. Csatlakoztassa telefonját készülékéhez Bluetooth vagy Wi-Fi segítségével.

4. Csatlakoztassa a készüléket az otthoni Wi-Fi hálózathoz
Adja meg otthoni hálózatának Wifi hitelesítő adatait (felhasználónév és jelszó) az alkalmazásban.

- Keresse meg otthoni Wi-Fi-jét, és adja meg jelszavát.
- Várja meg a csatlakozást. Ez akár egy percig is eltarthat.
- Nevezze el készülékét az alkalmazáson belül.Az alábbi összefoglaló videókban utasításokat talál a készülék és az alkalmazás összekapcsolására vonatkozóan. A videókban látható modellek eltérhetnek az Önétől, de a lépések megegyeznek minden készüléknél.

iOS-eszköz használta esetén:

Android-eszköz használata esetén:
 


További információkért tekintse meg készüléke felhasználói kézikönyvét. Használati útmutatóját itt találja.

Értékelje a termékét
Értékelje a termékét

Fontos számunkra véleménye. Értékelésével megkönnyítheti mások választását, nekünk pedig segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk.