Hogyan csatlakoztassa készülékét az AEG alkalmazáshoz?

Utoljára frissítve 2023. 10. 26. 18:19


Az alábbiakban bemutatjuk azokat az egyszerű lépéseket, amelyekkel AEG mosógépét, szárítógépét vagy mosó-szárító gépét az AEG alkalmazáshoz csatlakoztathatja. Az alkalmazás segítségével gyorsan és fenntarthatóan gondoskodhat ruháiról. 


Amire szüksége lesz

1. Vezeték nélküli hálózat internetkapcsolattal.

2. A vezeték nélküli hálózathoz csatlakoztatott mobileszköz.

Megjegyzés: Csak a 2,4 GHz-es hálózatok támogatottak. Ha egynél több otthoni hálózata van, a készüléket és a mobileszközt ugyanahhoz (2,4 GHz) kell csatlakoztatni.

Hogyan lehet csatlakozni a készüléket az alkalmazáshoz? 

A készüléket manuálisan és az adattáblán látható QR-kód segítségével is csatlakoztathatja az alkalmazáshoz. Amennyiben az Ön készülékének adattábláján látható QR-kód, kérjük kövesse az alábbi lépéseket. Ha nem látható QR-kód az adattáblán, görgessen tovább a 2-es ponthoz, és kövesse az útmutatót.

1.Készülék párosítása QR-kóddal

1. Az alkalmazás letöltéséhez olvassa be a QR-kódot

Olvassa be az adattáblán látható QR-kódot a mobileszköz kamerájával. A rendszer átirányítja az AEG alkalmazás letöltéséhez. Kövesse a mobileszközén megjelenő utasításokat az alkalmazás telepítéséhez. Miután ez megtörtént, jelentkezzen be fiókjába, vagy hozzon létre egyet, és jelentkezzen be.

2. Kapcsolja be a készüléket és a Wi-Fi-t

Kapcsolja be a készüléket, és ellenőrizze, hogy engedélyezve van-e a távindítás. Ha szükséges olvassa el a felhasználói kézikönyvet a távindítás engedélyezéséhez.

3. Olvassa be újra a QR-kódot az alkalmazásból

Olvassa be újra az adattáblán található QR-kódot az AEG alkalmazásban található szkennerrel, és párosítsa a készüléket mobileszközével.


Az alábbi videóban megmutatjuk az alkalmazás és a készülék összekapcsolásához szükséges lépéseket. A videóban látható modell eltérhet az Önétől, de a lépések megegyeznek minden készüléknél.

2. Készülék párosítása manuálisan

1. Töltse le az alkalmazást, és jelentkezzen be
Telepítse az AEG alkalmazást, hozzon létre egy fiókot, vagy jelentkezzen be ugyanazokkal az adatokkal, amelyeket a MyAEG fiók létrehozásakor megadott


2. Kapcsolja be a készüléket és a Wi-Fi-t
Kapcsolja be a készüléket, és aktiválja a Bluetooth-t és/vagy a Wi-Fi-t. Ezenkívül ellenőrizze, hogy a Bluetooth be van-e kapcsolva a telefonján, és csatlakozik-e az otthoni Wi-Fi-hálózathoz.

3. Csatlakoztassa telefonját a készülék Wi-Fi hálózatához
A z AEG alkalmazásban válassza ki a készülék típusát, és csatlakoztassa az otthoni hálózathoz. Csatlakoztassa telefonját készülékéhez Bluetooth vagy Wi-Fi segítségével.

4. Csatlakoztassa a készüléket az otthoni Wi-Fi hálózathoz
Adja meg otthoni hálózatának Wifi hitelesítő adatait (felhasználónév és jelszó) az alkalmazásban.

- Keresse meg otthoni Wi-Fi-jét, és adja meg jelszavát.
- Várja meg a csatlakozást. Ez akár egy percig is eltarthat.
- Nevezze el készülékét az alkalmazáson belül.Az alábbi összefoglaló videókban utasításokat talál a készülék és az alkalmazás összekapcsolására vonatkozóan. A videókban látható modellek eltérhetnek az Önétől, de a lépések megegyeznek minden készüléknél.

iOS-eszköz használta esetén:
Android-eszköz használata esetén: 


További információkért tekintse meg készüléke felhasználói kézikönyvét. Használati útmutatóját itt találja.

Értékelje a termékét
Értékelje a termékét

Fontos számunkra véleménye. Értékelésével megkönnyítheti mások választását, nekünk pedig segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk.