Hogyan lehet csatlakoztatni az AutoDose mosógépet az alkalmazáshoz?

Utoljára frissítve 2022. 01. 27. 9:03

Hogyan adhatja hozzá mosógépét a My  AEG Care alkalmazáshoz?


IOS:

Android:
1. Töltse le és indítsa el a My AEG Care alkalmazást. Válassza ki az országot és nyelvet. Hozzon létre egy fiókot. Nyissa meg a Készülékek lapot. (A készülékek fül a felső menüben (Android) vagy az alsó menüben (iOS) található.)

2. Válassza a Készülék hozzáadása lehetőséget.

3. Válassza ki a csatlakoztatni kívánt terméktípust. Ha készüléke támogatja a Bluetooth funkciót, ellenőrizze, hogy be van-e kapcsolva.

4. Figyeljen arra, hogy neve és jelszava kéznél legyen a csatlakozáshoz.

5. Kapcsolja be a WiFi-t a készüléken. A WiFi engedélyezéséhez a készüléken nézze meg a Felhasználói kézikönyvben a WiFi-kapcsolat beállítása részt.

Az útmutató általános, de bizonyos lépések csak az Apple iOS és az Android OS rendszerekre vonatkoznak.


Ha Apple-t használ, és készüléke támogatja a Bluetooth-t, kövesse a következő lépéseket:

6A: Válassza ki készülékét (AJ_) a képernyőn, és nyomja meg a Folytatás gombot.

6B: A csatlakozás után adja meg Wi-Fi hitelesítő adatait.


Ha Apple-t használ, de készüléke csak a Wi-Fi-t támogatja, kövesse a következő lépéseket:

6A. Kapcsolja be a Wi-Fi-t készülékén. Nyomja meg a Kezdőlap gombot az alkalmazás bezárásához. 

6B. Nyissa meg az iOS Beállítások menüpontját, és nyissa meg a Wi-Fi-t. Csatlakozzon az AJ_* hálózathoz, és térjen vissza a My AEG Care App alkalmazáshoz.


7. Az alkalmazás csatlakozik a készülékhez. 

8. Válassza ki azt a hálózatot, amelyhez a készüléket csatlakozni szeretné, és adja meg a jelszót.

9. A hálózat konfigurálása után elnevezheti készülékét. 

Gratulálunk, csatlakozott az alkalmazáshoz és elkezdheti használni a My AEG Care alkalmazást készülékével.
Hogyan segít önnek az alkalmazás?

Tapasztalja meg a személyre szabott ruhaápolás élményét  a My AEG Care alkalmazás segítségével. Csatlakoztassa és irányítsa bárhonnan mosógépét, és figyelje az értesítést, hogy lássa mikor jár le a program. Adja meg milyen anyagú ruhákat rakott a gépbe, az alkalmazás pedig segít Önnek, hogy megfelelő módon mossa és szárítsa őket. A Ruhaápolási útmutató segítségével még a speciális anyagok mosásához is talál segítséget. Mentse el kedvenc programjait és érje el okostelefonjáról a további beállításokat és funkciókat. A My AEG Care alkalmazás segítségével gyorsabban és okosabban gondoskodhat ruháiról.


AutoDose adagoló fiók

A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk, hogy töltsön mosószert és öblítőt az AutoDose rekeszekbe. A manuális rekeszek akkor használhatóak, amikor az AutoDose rekeszben lévő mosószer nem megfelelő az aktuális töltethez.

Az alkalmazáson keresztül további fiók beállítási lehetőségekhez férhet hozzá, például a Link módhoz, ahol ugyanazt a mosószert használhatja mindkét rekeszben, így ritkábban kell utántöltenie a mosószert.


Értesítések

Ha összeköti készülékét az alkalmazással, a gép értesítést küld telefonjára, amikor újra kell tölteni a mosószeres és az öblítős rekeszt, így azok soha nem fogynak ki.


Hogyan kell beállítani az AutoDose funkciót?
Értékelje a termékét
Értékelje a termékét

Fontos számunkra véleménye. Értékelésével megkönnyítheti mások választását, nekünk pedig segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk.