Hogyan lehet csatlakoztatni az AutoDose mosógépet az alkalmazáshoz?

Utoljára frissítve 2021. 06. 09. 8:28

Hogyan adhatja hozzá mosógépét a My  AEG Care alkalmazáshoz?


1. Indítsa el a My AEG Care alkalmazást. Válassza ki az országot és nyelvet. Hozzon létre egy fiókot. Nyissa le a Készülékek fület. (A Készülékek fül a felső menüben (Android) vagy az alsó menüben (iOS) található)

2. Érintse meg a + ikont a termék hozzáadásához.

3. Válassza ki a termék típusát a csatlakozáshoz. Ha készülékén elérhető a Bluetooth funkció, ellenőrizze, hogy be van-e kapcsolva.

4. Legyen kéznél az otthoni Wifi hálózat neve és jelszava.


5. Kapcsolja be a WiFi-t a készülékén. A WiFi engedélyezéséhez a készüléken ellenőrizze a felhasználói kézikönyvben a WiFi-csatlakozás beállításra vonatkozó részt.

Az útmutató általános, de bizonyos lépések csak az Apple iOS és az Android OS rendszerekre vonatkoznak.

Ha Apple-t használ, és készüléke támogatja a Bluetooth-t, kövesse a következő lépéseket:

6A: Válassza ki a képernyőn a készülékét (AJ_), majd nyomja meg a Folytatás gombot.

6B: A csatlakozás után adja meg a WiFi hitelesítő adatait.

 Ha Apple-t használ, de készüléke csak a WiFi-t támogatja, kövesse a következő lépéseket:

6A. Kapcsolja be a WiFi-t készülékén. Az alkalmazás bezárásához nyomja meg a Kezdőlap gombot.

6B. Menjen a Beállítások elemre az iOS rendszerben, és nyissa meg a Wi-Fi-t. Csatlakozzon az AJ_ * hálózathoz, és térjen vissza a My AEG Care alkalmazáshoz.


7. Az alkalmazás csatlakozik a készülékéhez.

8. Válassza ki azt a hálózatot, amelyhez a készüléket csatlakoztatni kívánja, és írja be a jelszót.

9. A hálózat konfigurálása után elnevezheti készülékét.

Gratulálunk, csatlakozott az alkalmazáshoz, elkezdheti használni a My AEG Care alkalmazást készülékével!


Hogyan segít önnek az alkalmazás?

Tapasztalja meg a személyre szabott ruhaápolás élményét  a My AEG Care alkalmazás segítségével. Csatlakoztassa és irányítsa bárhonnan mosógépét, és figyelje az értesítést, hogy lássa mikor jár le a program. Adja meg milyen anyagú ruhákat rakott a gépbe, az alkalmazás pedig segít Önnek, hogy megfelelő módon mossa és szárítsa őket. A Ruhaápolási útmutató segítségével még a speciális anyagok mosásához is talál segítséget. Mentse el kedvenc programjait és érje el okostelefonjáról a további beállításokat és funkciókat. A My AEG Care alkalmazás segítségével gyorsabban és okosabban gondoskodhat ruháiról.


AutoDose adagoló fiók

A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk, hogy töltsön mosószert és öblítőt az AutoDose rekeszekbe. A manuális rekeszek akkor használhatóak, amikor az AutoDose rekeszben lévő mosószer nem megfelelő az aktuális töltethez.

Az alkalmazáson keresztül további fiók beállítási lehetőségekhez férhet hozzá, például a Link módhoz, ahol ugyanazt a mosószert használhatja mindkét rekeszben, így ritkábban kell utántöltenie a mosószert.


Értesítések

Ha összeköti készülékét az alkalmazással, a gép értesítést küld telefonjára, amikor újra kell tölteni a mosószeres és az öblítős rekeszt, így azok soha nem fogynak ki.


Hogyan kell beállítani az AutoDose funkciót?
Értékelje a termékét
Értékelje a termékét

Fontos számunkra véleménye. Értékelésével megkönnyítheti mások választását, nekünk pedig segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk.