Hogyan őrizzük meg ruháink színét?

Utoljára frissítve 2023. 11. 27. 13:16


A színes ruha könnyebben kifakul, és gyorsabban elveszíti élénkségét, mint a sötét vagy a fehér ruházat. De ha óvatosan és odafigyeléssel mossa őket, akkor a kedvenc darabjai tovább megőrzik színüket.1. Mossuk-e együtt a színes ruhákat és a fehéreket?

Ruháit érdemes szín szerint szétválogatnia - a világos ruhákat, mint például a bíborvörös, a vörös és a narancs moshatja együtt, ahogy a világoskéket és a zöldet is. A fehéreket azonban mossa külön - és ha olyan ruhadarabot talál, amelynek nincs szín szerinti párja, mossa ki kézzel.

2. Így kezelje a foltokat

Bizonyos foltok külön figyelmet igényelnek: mosás előtt ellenőrizze a ruhaneműt, és vigyen fel kis mennyiségű folyékony mosószert a foltra, majd óvatosan dörzsölje át vízben. Kerülje a nagyon forró vizes programokat, mert azok tartósan bemoshatják a foltokat vagy színfolyásokat.

3. Ha nem biztos benne - mossa kifordítva!

A ruhadarabot mindig fordítsa ki, hogy minimalizálja a szálak dörzsölődését, és hagyjon legalább egy kézfejnyi rést a ruhanemű és a dob teteje között. Válasszon alacsony hőmérsékletet és kímélő mosási ciklust.


Ruhamosás, amitől nem fakulnak ki a színek

SoftWater rendszerünk tisztítja és lágyítja a vizet, így a mosószerek már alacsony hőmérsékleten is hatékonyan kifejtik tisztítóhatékonyaságukat. Egy kímélő, de alapos tisztítás után a színek ugyanolyan élénkek lesznek, mint a vásárlás napján. A titok a vízben rejlik. Az egyedülálló szűrőrendszer eltávolítja a káros ásványi anyagokat és szennyeződéseket a finom, de alapos tisztítás érdekében.


Értékelje a termékét
Értékelje a termékét

Fontos számunkra véleménye. Értékelésével megkönnyítheti mások választását, nekünk pedig segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk.