A sütő grill funkciójának használata

Utoljára frissítve 2021. 02. 10. 13:24

A sütő egyik leginkább kihasználatlan funkciója a brojlerbeállítás. Tudta, hogy ez használható grillezéshez?Ki nem szereti a jó BBQ-t?

Van egy bizonyos hangulata az étel nyílt lángon való főzésének. A látvány ... A hang ... Az illat ...


De a természet néha másképp gondolja

Tél, eső, jégeső vagy csontig hatoló hideg. Nem mindig lehet barbecue-t készíteni a szabadban.


Ne aggódjon

A sütő brojlerbeállításának felhasználásával egész évben grillezhet otthona kényelmében.


A sütő grill funkciójának használata

Használta már a brojlerbeállítást a sütőn? Gondoljon úgy rá, mint egy fejjel lefelé fordított grillsütőre. A hő nem alulról, hanem felülről jön. Nagyszerűen megpörkölt ételeket készíthet annak ellenére, hogy a füstös íz elmarad. A gyorsan elkészíthető grillezett receptek kiválóan működnek a sütőben. A sütők többsége leáll a célhőmérséklet elérése után - hogy a "grillsütő" tovább működjön, hagyja kissé nyitva  a sütő ajtaját. Az ételt gyakran ellenőrizze, hogy ne égjen meg.


Hogyan grillezzen a főzőlapon?

Kapcsolja a főzőlapját kisegítő grillezésre. Használjon öntöttvas serpenyőt, mivel ez jól megtartja a hőt, forró marad, és biztosítja a nehezen elérhető pörkölődést. Helyezze a serpenyőt a főzőlapra, és melegítse nagyon forróra, majd csökkentse a hőmérsékletet közepesre, és tartsa ott az egész sütési folyamat során. Ha a serpenyő füstölni kezd, akkor túl forró. A legjobb eredmény elérése érdekében itassa le az ételről a nedvességet, majd kenje meg némi olívaolajjal, mielőtt a serpenyőbe helyezné. Ne feledje, hogy ne fordítsa meg túl korán az ételt - hagyja legalább 3-4 percig zavartalanul állni, hogy legyen ideje megpörkölődni.

Értékelje a termékét
Értékelje a termékét

Fontos számunkra véleménye. Értékelésével megkönnyítheti mások választását, nekünk pedig segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk.