Fenntartható és fantasztikusan finom

Utoljára frissítve 2022. 05. 31. 7:37

Az a küldetése, hogy minden, amit a tányérjára tesz, fenntartható és finom legyen? Az AEG a SideCheffel és a Le Cordon Bleu-vel együttműködve segít Önnek, hogy elérje céljait. Segítünk, hogy egyszerűen és kisebb környezetterhelés mellett készíthessen egészséges és finom ételeket.

A SideChef használatának első lépései

1. lépés

Először töltse le a My AEG Kitchen alkalmazást, és regisztrálja sütőjét.

2. lépés

Nyissa meg a Partner opciót, és váltsa be 12 hónapos ingyenes előfizetését a SideChefnél.

3. lépés

Töltse le a SideChef alkalmazást, és kövesse az utasításokat az AEG sütő és a SideChef összekapcsolásához.

A SideChef alkalmazás egy prémium, teljes körű főzési platform, ahol recepteket, étkezéstervezést és oktatóvideókat talál. 12 hónapos ingyenes hozzáférést kap, ha regisztrálja gőzsütőjét a My AEG Kitchen alkalmazásban.

4. lépés

A SideChef alkalmazásban fenntartható és finom recepteket talál.

Nem tudja, hogy mit próbáljon ki először? Válasszon egy merész és szemet gyönyörködtető ételt! Mit szólna hozzá, ha most másként csinálná? Készítsen egy formabontó desszertet. Készítsen egy ínycsiklandó sárgarépa flant, piros paprika szósszal! Egészséges és szenzációsan finom.

Lépjen be egy egyedülálló gasztronómiai világba

Készen áll az ízletes és könnyen elkészíthető, fenntartható ételek elkészítésére? Kattintson ide, hogy 12 hónapig ingyenes hozzáférést kapjon, így megkezdheti utazását a gasztronómia új világába. Az AEG segít, hogy a fenntartható táplálkozás túlmutasson elvárásain.

Értékelje a termékét
Értékelje a termékét

Fontos számunkra véleménye. Értékelésével megkönnyítheti mások választását, nekünk pedig segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk.