Hogyan csatlakoztassa készülékét az AEG alkalmazáshoz?

Utoljára frissítve 2023. 10. 25. 14:36

Telefon csatlakoztatása sütőhöz

Az alábbiakban megmutatjuk, hogyan tudja csatlakoztatni sütőjét az AEG alkalmazáshoz. Az alkalmazás segít Önnek, hogy a legtöbbet hozhassa ki sütőjéből. Az alkalmazásban tippeket, hasznos információkat talál a különböző fogások elkészítéséhez, valamint a sütő funkcióinak használatához. Közvetlenül a telefonjáról is beállíthatja és módosíthatja a sütő hőmérsékletét és a sütési időt. Az alkalmazással élvezheti a főzést úgy is, hogy közben nem tartózkodik a konyhában.


Amire szüksége lesz

Vezeték nélküli hálózat internetkapcsolattal

A vezeték nélküli hálózathoz csatlakoztatott mobileszköz

Megjegyzés: Csak a 2,4 GHz-es hálózatok támogatottak. Ha egynél több otthoni hálózata van, a sütőt és a mobileszközt ugyanahhoz (2,4 GHz) kell csatlakoztatni.


Hogyan lehet csatlakozni az alkalamazáshoz? 

A készüléket manuálisan és az adattáblán látható QR-kód segítségével is csatlakoztathatja az alkalmazáshoz. Az adattáblát a készük elülső keretén találja, amikor kinyitja a sütő ajtaját. Amennyiben az Ön készülékének adattábláján látható QR-kód, kérjük kövesse az alábbi lépéseket. Ha nem látható QR-kód az adattáblán, görgessen tovább a 2-es ponthoz, és kövesse az útmutatót.


1. Sütő csatlakoztatása QR-kóddal


1. Az alkalmazás letöltéséhez olvassa be a QR-kódot


Olvassa be az adattáblán látható QR-kódot a mobileszköz kamerájával. A rendszer átirányítja az AEG alkalmazás letöltéséhez. Kövesse a mobileszközén megjelenő utasításokat az alkalmazás telepítéséhez. Miután ez megtörtént, hozzon létre egy fiókot, és jelentkezzen be.


2. Kapcsolja be a sütőt és a Wi-Fi-t


Kapcsolja be a sütőt, és lépjen be a menübe. Kattintson a Beállítások menüpontra, majd a Kapcsolatokra, és kapcsolja be a Wi-Fi-t a sütőn is. Akár 90 másodpercig is eltarthat, amíg a sütő Wi-Fi-hálózata működésbe lép.3. Olvassa be újra a QR-kódot az alkalmazásból


Olvassa be újra az adattáblán található QR-kódot az AEG alkalmazásban található szkennerrel, hogy párosítsa a készüléket mobileszközével.


2. Sütő csatlakoztatása manuálisan

1. Töltse le alkalmazást, és jelentkezzen be


Telepítse az AEG alkalmazást, hozzon létre egy fiókot, és jelentkezzen be. Az alkalmazáson belül válassza a Sütő lehetőséget.

Töltse le az App Store-ból Lépjen be a Google Playre

2. Kapcsolja be a sütőt és a Wi-Fi-t


Kapcsolja be a sütőt, lépjen be a menübe, majd kattintson a Beállítások menüpontra, végül a Kapcsolatokra, és kapcsolja be a Wi-Fi-t a sütőn is. Akár 90 másodpercig is eltarthat, amíg a sütő Wi-Fi-hálózata működésbe lép.


3. Csatlakoztassa telefonját a sütőhöz


Az AEG alkalmazáson keresztül csatlakoztassa telefonját a sütőhöz. Csatlakozás közben ne zárja be az alkalmazást. A termékhez való csatlakozás akár egy percig is eltarthat. A csatlakozás után a sütő kijelzőjén látható lesz, hogy a Wi-Fi készen áll.


4. Csatlakoztassa a sütőt az otthoni Wi-Fi hálózathoz


Adja meg otthoni hálózatának Wifi hitelesítő adatait (felhasználónév és jelszó) az alkalmazásban.


- Keresse meg otthoni Wi-Fi-jét, és adja meg jelszavát

- Várja meg a csatlakozást. Ez akár egy percig is eltarthat

- Adjon nevet sütőjének az alkalmazáson belül


További információkért nézze meg készüléke felhasználói kézikönyvét. Ide kattintva le is töltheti.