Hogyan lehet használni a CookView® kamerát a sütőben?

Utoljára frissítve 2023. 10. 31. 9:53

CookView® a telefonon a kézben

Kövesse az ételkészítése folyamatát a sütőjében, még akkor is, amikor éppen nincs a konyhában. A CookView® sütőkamera segítségével ezt könnyedén megteheti. Intelligens sütőjének beépített kamerája minden alkalommal segít Önnek tökéletes eredményt elérni – akár távolról is. Ez a funkció csak bizonyos modellekben érhető el. 

A CookView® sütőkamera használata

Amire szüksége lesz:

1. Az okostelefonjára telepített  AEG alkalmazásra, melyhez csatlakoztatva van sütője. Ha még nem csatlakoztatta a sütőt, tegye meg.

2. Győződjön meg arról, hogy a sütő csatlakozik a Wi-Fi hálózathoz.

A kamera elérése:

Kezdje el a sütést a szokásos módon. A sütési folyamat során az alkalmazáson keresztül elérheti a kamerát. Ezt követően élőben láthatja a sütőben készülő ételt.


Tippek és trükkök

Készíthet képet a kamera segítségével, amit megoszthat másokkal, és frissítheti a kameranézetet. Ezeket a funkciókat a kamera menüpontban találhatja meg.

Ha a konyhája nagyon világos, a sütőajtó üvegén megjelenő tükröződések zavarhatják a kamera képét. Ebben az esetben használhatja a mellékelt kamerapajzsot. Ez megakadályozza a fényvisszaverődést, melynek következtében javul a képminőség. Helyezze a pajzsot középre az ajtóüveg és a fogantyú közé. A hosszabb pántokat rögzítse az üvegen, a rövidebbeket pedig a fogantyú hátulján.

Ha a kamera kép nem látható rendesen az alkalmazásban, győződjön meg arról, hogy a kamera/ajtófogantyú nincs letakarva, és hogy a sütő csatlakozik Wi-Fi-hálózathoz. Ha a probléma Wi-Fi-vel kapcsolatos, és továbbra is fennáll, helyezze a router-t a lehető legközelebb a sütőhöz, vagy fontolja meg egy Wi-Fi erősítő beszerzését, hogy javítsa a router jelét.


További információkért nézze meg készüléke felhasználói kézikönyvét. Ide kattintva le is töltheti.


Értékelje a termékét
Értékelje a termékét

Fontos számunkra véleménye. Értékelésével megkönnyítheti mások választását, nekünk pedig segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk.