Hogyan lehet használni a My AEG Kitchen alkalmazást?

Utoljára frissítve 2023. 06. 06. 18:02

Nő, aki a My Electrolux Kitchen alkalmazást használja sütővel

A My AEG Kitchen alkalmazás segít Önnek, hogy mindennap könnyedén készíthessen finom fogásokat. Az alkalmazás segítségével jobban megismerheti sütőjét, így még könnyebb lesz a sütés. Az alkalmazásban recepteket is talál, valamint hasznos információkat a különböző ételkészítési technikákról.

Mi a My AEGKitchen alkalmazás, és miért érdemes használni?

A My AEG Kitchen alkalmazás hasznos kiegészítője az AEG beépíthető sütőknek, segítségével még nagyobb élmény lesz a sütés. Segít megismerni sütője különböző funkcióit, valamint lehetővé teszi, hogy akkor is irányíthassa a sütőt, amikor éppen nincs a konyhában. 

A távirányítás lehetősége, az értesítések és a kamera, rugalmasságot adnak a főzés során – így Ön anélkül is elkészítheti a finom fogásokat, hogy folyamatosan a konyhában kellene lennie. A hangvezérlés, az Assisted Cooking, az előre programozott receptek vagy a képfelismerés funkciók lehetővé teszik, hogy okos sütőjét számos új módon használja.

Az alkalmazást és annak funkcióit folyamatosan fejlesztjük és frissítjük, ezért érdemes az alkalmazás frissítéseit mindig letölteni. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan használhatja az alkalmazást.

Hogyan kezdje el használni a My AEG Kitchen alkalmazást?

Amire szüksége lesz:

1. Győződjön meg arról, hogy telepítette a My AEG Kitchen alkalmazást okostelefonjára, és csatlakoztatta hozzá a sütőt. Ha még nem csatlakoztatta a sütőt, tegye meg most.

2. Győződjön meg arról, hogy a sütő csatlakozik a Wi-Fi hálózathoz.

3. Távvezérlés engedélyezése: A távvezérlést engedélyezni kell ahhoz, hogy az alkalmazás legtöbb funkciója működjön – minden olyan funkció, ahol az alkalmazás vezérli vagy módosítja a sütő beállításait. A távvezérlést azikon jelzi. Egyes sütőknél erre az ikonra kattintva engedélyezheti a távirányítást. Más modelleknél a MENÜ > BEÁLLÍTÁSOK > KAPCSOLATOK vagy BEÁLLÍTÁSOK > TÁVMŰKÖDÉS pontjában engedélyezheti.

Biztonsági megjegyzés: biztonsági okokból a távvezérlés egy bizonyos idő elteltével automatikusan kikapcsol, és előfordulhat, hogy a főzés megkezdése előtt újra engedélyezni kell.

A My AEG Kitchen alkalmazás legfontosabb funkcióinak áttekintése

Megjegyzés: Ez egy általános áttekintés a különféle funkciókról. Az egyes funkciók elérhetősége változik a sütő típusától függően. Az alábbi lehetőségeken felül további funkciók is elérhetők az alkalmazásban.

Kezdő lépések

Távvezérlés– lehetővé teszi, hogy sütés közben az alkalmazáson keresztül irányítsa sütőjét, valamint nyomon követhesse az aktuális beállításokat (pl. a sütőprogramból hátralévő időt).

Kamera (CookView) – lehetővé teszi, hogy a sütő kamerájának képét megjelenítse telefonján. Így távolról is nyomon követheti, hogy áll az étel a sütőben. Ez a funkció csak a kamerával rendelkező sütőknél érhető el.

Távirányító – ha a távirányító engedélyezve van, közvetlenül az alkalmazásból elindíthatja, leállíthatja vagy módosíthatja a sütő beállításait. A készülék eléréséhez egyszerűen válassza ki a sütőt az alkalmazásban. Így lehetővé válik, hogy akár a főzési idő felénél változtasson a hőmérséklet beállításán vagy elindítsa a grill funkciót, ha szeretné megpirítani az ételt anélkül, hogy ki kellene mennie a konyhába.

Értesítések – közvetlenül az alkalmazásban kaphat releváns értesítéseket intelligens sütőjétől, például a sütő időzítőjéről, ha hiba történik sütés közben, vagy időszerűvé válik a karbantartás. Ezenkívül, ha gőzzel süt, és kifogy a víz a tartályból, az alkalmazás azt is jelzi.

Az Értesítések menüben beállíthatja, hogy engedélyezi-e azokat, amikor az alkalmazásban megnyitja a sütőt.

Saját receptek – mentse el saját receptjeit az alkalmazásban, beleértve a sütőprogramot, az időt és a hőmérsékletet. Ezeket a beállításokat közvetlenül a sütőnek is elküldheti, amikor szeretné elkészíteni az egyik kedvenc ételét. A Saját receptek menüpontot megtalálja az alkalmazásban az Ízek fülön.

Receptek – az alkalmazás recepteket is tartalmaz, beleértve a sütőbeállításokat is. A receptekből inspirálódhat, változatossá teheti  repertoárját, és segíti a sütőfunkciók maximális kihasználását. A recepteket az applikáció Receptek fülén találja.

Még több lehetőség

AssistedCooking – van egy étel, amit szeretne megsütni, de nem tudja, melyik sütőbeállítást használja? Az Assisted Cooking funkció megmutatja Önnek a tökéletes beállításokat. Az AssistedCooking funkciót az alkalmazásban az Ízek fülön találja. Tudjon meg többet az Assisted Cooking-ról.

Hangvezérlés – sütője most igazán intelligenssé válik. Engedélyezheti a hangvezérlést, hogy a sütőt szóban irányítsa, így szabad kezet kaphat más feladatok elvégzéséhez. Nézze meg a Partnerség fülön, hogy mely rendszerekkel és hogyan tudja használni.

Vizuális ételfelismerés (CamCook®) – ha okoseszközével képet készít, az alkalmazás mesterséges intelligenciája felismeri az ételt, és javaslatot tesz a sütőprogram beállításaira (ezek tetszés szerint módosíthatók), és közvetlenül a sütőnek küldi azokat. Továbbá, ha képeket készített kedvenc receptjeiről, és hozzáadja őket a Saját szakácskönyvhöz, az alkalmazás megtalálja a saját receptjeit és beállításait. A CamCook® funkciót az alkalmazás Saját szakácskönyv részében találja meg. Tudjon meg többet a CamCook®-ról ebben a cikkben.

Partnerségek – Folyamatosan frissítjük az alkalmazást, hogy mindig élmény legyen a sütés. Ebben segítenek a különböző partneri együttműködések is. Például a részletes útmutatókkal ellátott receptgyűjtemények, melyek segítségével Ön is fejlesztheti ételkészítési ismereteit. A Partnerségek fülön részletesen olvashat erről.

További információkért nézze meg készüléke felhasználói kézikönyvét. Ide kattintva le is töltheti.Értékelje a termékét
Értékelje a termékét

Fontos számunkra véleménye. Értékelésével megkönnyítheti mások választását, nekünk pedig segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk.