Hogyan működik az AquaClean tisztító program?

Utoljára frissítve 2023. 03. 05. 11:12

Gőztörlés edénykendővel a sütőben


A sütő tisztításának nem feltétlenül kell nehéz feladatnak lennie. Az AquaClean technológia a víz elpárologtatásával távolítja el a sütőben lerakódott makacs zsír- és ételmaradványokat, segítségével egyszerűen tisztán tarthatja sütőjét.


A különböző sütők különböző tisztítási megoldásokkal rendelkeznek, melyekkel egyszerűen megtisztíthatók a készülékek. Olvassa el sütője kézikönyvét, hogy megtudja, milyen funkciókkal könnyítheti meg a sütő tisztítását.

Mi az AquaClean és miért érdemes használni?

Az AquaClean a gőz segítségével távolítja el a lerakódott makacs zsír- és ételmaradványokat. Egyszerűen öntsön vizet a sütő aljába, és futtasson le egy sütőprogramot (nem egy tisztítást), hogy a gőz fellazítsa a szennyeződést. Miután lehűlt a sütő, könnyebben megtisztíthatja a sütőteret.


Az AquaClean használata

1. Öntsön 200 ml vizet közvetlenül a sütő alján lévő medencébe. Megjegyzés: Ne a víztartályba, ha az Ön sütője rendelkezik ilyennel.


2. Válassza ki a TrueFan beállítást . Vagy ha a sütőn látható a SteamBake gomb, nyomja meg azt.


3. Állítsa a hőmérsékletet 90°C-ra.


4. Hagyja a sütőt 30 percig működni.


5. Kapcsolja ki a sütőt, és hagyja kihűlni.


6. Amikor a sütő lehűlt, puha ruhával törölje le a sütő belsejét. További információkért nézze meg készüléke felhasználói kézikönyvét. Ide kattintva le is töltheti.