Ne dobja ki, melegítse újra!

Utoljára frissítve 2023. 11. 23. 11:44


A Regeneráló programnak köszönhetően a maradék étel is ugyanolyan finom lesz, mintha akkor készítette volna el.

A maradékot sokan nem szívesen eszik meg. Amikor az étel elkészült, még nagyon finom volt, és étvágygerjesztő. De ha már néhány órát állt, elveszíti frissességet, és már nem az igazi. Mit szólna hozzá, ha néhány perc alatt visszaadhatná az étel frissességét? Az AEG gőzsütők Regeneráló funkciójával ezt bármikor megteheti.

A Regeneráló program segítségével újra felmelegítheti az ételt, ami így visszanyerheti eredeti ízét és állagát. A forró levegő és a gőz felmelegíti az ételt anélkül, hogy kiszárítaná azt. Minden falat olyan lesz, mintha frissen készítette volna.

A Regeneráló program lehetővé teszi, hogy az ételeket közvetlenül a tányéron melegítse fel. Egyszerűen válassza ki a Beállítások -> Speciális programok -> Regenerálódás programot. Tegye az ételt (például lasagne) a második polcszintre, és regenerálja kb.15-20 percig. A felmelegített ételnek olyan íze lesz, mintha frissen készítette volna.

A különböző ételek felmelegítése különböző ideig tarthat. Például a baromfihús és (általában) a húsok felmelegítése hosszabb ideig tart, mint a zöldségeké. A hűtő hideg ételek lassabban melegednek fel, mint a szobahőmérsékletűek.

Értékelje a termékét
Értékelje a termékét

Fontos számunkra véleménye. Értékelésével megkönnyítheti mások választását, nekünk pedig segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk.