Az AEG SensePro® maghőmérő kalibrálása

Utoljára frissítve 2024. 07. 28. 17:52

Az ételérzékelő kalibrálása az AEG SensePro főzőlapon

Az AEG SensePro® főzőlap ételérzékelővel rendelkezik, amely méri és állandó szinten tartja az étel hőmérsékletét. Mielőtt első alkalommal használná a maghőmérőt, kalibrálnia kell, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelő hőmérsékletet mér.


Kövesse az alábbi lépéseket a SensePro® maghőmérő kalibrálásához:

1. Helyezze az ételérzékelőt egy 180 mm átmérőjű edény peremére.

2. Töltse fel az edényt 1-1,5 liter hideg vízzel (legalább az ételérzékelő minimum szintjelzéséig), és helyezze a bal első főzőzónára.

3. Válassza a Beállítások > Maghőmérő > Kalibrálás lehetőséget a kijelzőn, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

4. Nyomja meg a Start gombot. A kalibrálás befejezése után egy felugró ablak jelenik meg a képernyőn.


Jó tudni!

    Ne tegyen sót a vízbe, mert ez befolyásolhatja a kalibrálás folyamatát.

    Ismételje meg a kalibrálást, ha a főzőlapot egy másik, magasabb helyre rakja át, vagy ha az érzékelőt újra cseréli.


Az adott modellel kapcsolatos további információkért tekintse meg a készülék felhasználói kézikönyvét.

Ha már megtanulta, hogyan kell a SensePro® maghőmérőt kalibrálni, tudjon meg többet a SensePro® indukciós főzőlap használatáról.