Hogyan használjuk a beépített páraelszívóval rendelkező Bridge (Híd) funkciós 8000-es sorozatú indukciós főzőlapot?

Utoljára frissítve 2021. 11. 30. 20:06

Gratulálunk új indukciós (Combohob) főzőlapjához. A FlexiBridge® és a Bridge funkciós főzőlap beépített páraelszívóval a sokoldalúságot és a főzés szabadságát nyújtja Önnek. Mindkét féle Bridge funkció lehetővé teszi a főzőzónák összekapcsolását, így a főzőfelület méretét az éppen használt edények méretéhez igazíthatja. A Hob2Hood rendszerű beépített szagelszívó hatékonyan távolítja el a füstöt és a szagokat főzés közben. A videóban néhány egyszerű lépésben bemutatjuk a főbb funkciókat.


8000-es sorozatú FLEXIBRIDGE® funkciós indukciós főzőlap 
1. lépés: Kapcsolja be a főzőlapot a bekapcsoló gomb megnyomásával.

2. lépés: Helyezzen egy edényt a főzőlapra, és válassza ki a teljesítményfokozatot.

3. lépés: A FlexiBridge® funkció gomb minden egyes megnyomásakor más-más módon kapcsolja össze a főzőzónákat, így Ön kiválaszthatja, hogy 2, 3 vagy 4 zónát szeretne összekapcsolni.

4. lépés: Válassza a „P” lehetőséget, ha használni szeretné a PowerBoost (gyorsmelegítés) funkciót. A PowerBoost funkció hasznos lehet, amikor nagyobb mennyiségű vizet szeretne gyorsan felforralni.

5. lépés: Az Auto funkció automatikusan beállítja a páraelszívó intenzitását a főzőlapon használt aktuális teljesítményfokozat alapján.

6. lépés: A Breeze funkció bekapcsolásával a páraelszívó eltávolítja a kellemetlen szagokat, miután kikapcsolta a főzőlapot.


A készülék csatlakoztatása az applikációhoz:

Csatlakoztassa indukciós főzőlapját a My AEG Kitchen alkalmazáshoz, hogy kihasználhassa annak minden funkcióját, s ezzel időt és energiát takaríthasson meg főzés közben. Értesítéseket kérhet például arról, ha esedékes a szűrő cseréje, ezzel is javítva a készülék teljesítményét és élettartamát. Csak kövesse az alábbi egyszerű lépéseket a csatlakozáshoz.

1. lépés: Töltse le a My AEG Kitchen alkalmazást.

2. lépés: Regisztráljon és hozza létre saját fiókját.

3. lépés: Válassza ki  főzőlapját.

4. lépés: Kapcsolja be a Wi-Fi-t a telefonján.

5. lépés: A Wi-Fi bekapcsolásához a főzőlapon nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot, amíg a Wi-Fi és Bluetooth jelzőfény villogni nem kezd.

6. lépés: Fogadja el a Bluetooth párosítás kérést.

7. lépés: Ezzel létrejön a főzőlap és az alkalmazás között a Bluetooth kapcsolat. Bárhonnan irányíthatja főzőlapját, csak adja meg újra a Wi-Fi hitelesítő adatait.

8. lépés: A kapcsolat létrejöttét követően, a főzőlapon nem villog tovább a Wi-Fi és a Bluetooth jelzőfény. Ez azt jelenti, hogy sikeresen csatlakoztatta a készüléket.8000-es sorozatú BRIDGE (HÍD) funkciós indukciós főzőlap 

1. lépés: Kapcsolja be a főzőlapot a bekapcsoló gomb megnyomásával.

2. lépés: Helyezzen egy edényt a főzőlapra, és válassza ki a teljesítményfokozatot.

3. lépés: A Bridge funkció lehetővé teszi két különálló főzőzóna összekapcsolását.

4. lépés: Az Auto funkció automatikusan beállítja a páraelszívó intenzitását a főzőlapon használt legmagasabb teljesítményfokozat alapján.

5. lépés: Válassza a „P” lehetőséget, ha használni szeretné a PowerBoost (gyorsmelegítés) funkciót. A PowerBoost funkció hasznos lehet, amikor nagyobb mennyiségű vizet szeretne gyorsan felforralni.

6. lépés: A Breeze funkció bekapcsolásával a páraelszívó eltávolítja a kellemetlen szagokat, miután kikapcsolta a főzőlapot.