Hozzávalók: 4 személyre
- 4 evőkanál mogyoróolaj
- 220 g tofu (kockára vágva)
- 4 db pak choy
- 2 tojás
- 500 g tojásos tészta
- 1 ½ teáskanál őrölt koriandermag
- 4 teáskanál sötét szójaszósz
- 4 teáskanál világos szójaszósz
- 2 evőkanál víz
- 2 medvehagyma
- 2 evőkanál szezámmag
- 100 g cukor
TÁLALÁS
- 1 lime (néhány darabra vágva)
- 1 újhagyma
- 1 chili paprika
- 4 teáskanál sambal oelek szósz
ELŐKÉSZÜLETEK
- Párolja meg a medvehagymát a mogyoróolajon, és adja hozzá a tofu kockákat pirítsa 2-3 percig.
- Tegye a serpenyőbe a hosszúra vágott pak choit a cukorral együtt
- Adja hozzá a tojást, a szezámmagot és a koriandermagot, keverje, amíg meg nem főnek az alapanyagok
- Öntse rá a fehér és sötét szójaszószt, adja hozzá a megfőtt tésztát
- Ha szükséges öntsön hozzá még egy kis vizet
TÁLALÁS
- Díszítse lime-mal, újhagymával és chili paprikával
- Kínáljon hozzá néhány kanál sambal oelek szószt