Termékjellemzők

Az AEG beépített kávéfőzőgépe segítségével az ínyencek számos forró italból választhatnak. Ezzel az otthoni megoldással barista minőségű kávét készíthet az intenzív eszpresszótól a habos kapucsínóig, és számos egyéb forró italt is választhat. Minden az ízlésének megfelelően készül a könnyen átlátható, színes kijelző segítségével.

Előnyök

Finom keverékek. Intenzív eszpresszók. Vagy bármi más

Az eszpresszótól a finom keverékig bármilyen kávét választhat, amihez éppen kedve van. Beállítható a pontos mennyiség, az aromaválasztó pedig lehetővé teszi a kávé erősségének enyhétől intenzívig történő megadását. Ez biztosítja, hogy minden csésze az ízlésünkhöz igazítható.

A pontos tejmennyiség minden kávéhoz

Legyen szó selymes latte macchiatóról vagy habos kapucsínóról, használja a tejmennyiség funkciót, hogy minden kávé ideális állagú legyen. Adja meg a tökéletesen gőzölt tej pontos mennyiségét minden csészéhez. Biztosítsa, hogy a textúra minden alkalommal megfelelő legyen.

Tökéletesen elkészített tej. Igazán kivételes kávé

A termikus kancsó használatával a tej textúrája mindig pontosan megfelelő. A tökéletes hab érdekében ideális körülmények között tartja a tejet, így az állaga bármilyen kávéhoz beállítható – legyen szó flat white-ról, kapucsínóról vagy bármi másról.

Akár hat csésze kávé egyetlen érintéssel

A MultiCup beállítás ideális több vendég egyszerre történő kiszolgálásához. Az érzékeny parancskerékkel akár hat kávét is kiválaszthat, amelyek egyszerre el is készülnek. Kivételes kávé várakozás nélkül.

Szakszerűen habosított tej. Minden alkalommal

A magas nyomású gőzölő felmelegíti és ideális állagúra habosítja a tejet a kávéhoz. Az instant forralt víz teákhoz és más forró italokhoz is kiváló.

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels