Válasszon főzőlapot

Emelje új szintre a főzést sokoldalú főzőlapjainkkal. Készítsen akár egy egszerű vacsorát, vagy egy többfogásos menüt, biztos lehet a tökéletes végeredményben.

Legjobb energiahatékonyságú főzőlapjaink

Az EcoLine főzőlapok termékpalettánk legenergiatakarékosabb modelljei. A Sense termékcsalád indukciós főzőlapjai kizárólag annyi energiát fogyasztanak, amennyi a főzéshez szükséges. Minden beépített páraelszívóval rendelkező indukciós lapunk A+ energiaosztályú. A SpeedBurner égőkkel ellátott gázfőzőlapjaink pedig akár 20%-kal több energiát takarítanak meg összehasonlítva a hagyományos, 52%-os hatásfokú égőkkel.

Megnézem az EcoLine indukciós főzőlapokat 
Megnézem az EcoLine indukciós főzőlapokat beépített páraelszívóval
Megnézem az EcoLine gázfőzőlapokat

Kulináris utazás. Energiatakarékosan.

Főzzön kötöttségek nélkül, és közben takarítson meg akár 18%* energiát AEG indukciós főzőlapjainkkal. A Sense főzőlapok érzékelői gondoskodnak róla, hogy megfelelő legyen a hőmérséklet az edényben. Így az ételek mindig ellenálhatatlanul finomak lesznek. 

 • Pot on hob with boiling water
  Akár 18% energiamegtakarítás*

  Forralja fel a vizet fele annyi idő alatt, és takarítson meg akár 18%-kal* több energiát AEG indukciós főzőlappal.

 • Cooking salmon on hob
  Főzzön precízen!
  Készítsen ínycsiklandó szószt, szaftos sztéket, vagy szuvidoljon bizonyos főzőlapokon. A SensePro® főzőlap csak a megfelelő főzési hőmérséklethez szükséges energiát használja fel, az eredmény pedig garantált.
 • Boiling pasta in a pot on a hob
  Nem fut ki a víz a SenseBoil főzőlapon
  A SenseBoil főzőlap érzékelői nem engedik, hogy kifusson a főzővíz az edényből. Ezzel annyi energiát takaríthat meg, amennyivel akár egy telefont is teljesen feltölthet.** 

*A megtakarítás mértéke minden AEG 3000-9000-es indukciós főzőlapra érvényes (kivéve a TotalFlex modelleket). Belső mérés alapján, az elektromos kerámia főzőlapokhoz (HK834060XB) képest, 1,5 liter víz 180 mm-es főzőzónán történő felforralása során.
**Belső teszt alapján. A forrásérzékelővel nem rendelkező főzőlapon a szükségesnél 20 másodperccel hosszabb ideig tartó vízforralás annyi energiát fogyaszt, amennyivel fel lehet tölteni egy 4500 mAh-s telefonakkumulátort. 

Cserélje indukciósra

Cserélje le elektromos főzőlapját indukciósra, a munkapult átalakítása nélkül. Egy indukciós főzőlapnak nincs szüksége hátsó és elülső szellőzőnyílásra, így beépíthető bármely kerámia vagy gázfőzőlap helyére, amennyiben a kivágási méretek megegyeznek.

Legjobb főzőlapjaink

SensePro® 9000 indukciós főzőlap

Miért kellene találgatnia, ha a főzőlap segíthet Önnek precízen beállítani a megfelelő hőfokot? A vezeték nélküli maghőmérő és főzőlap kommunikál egymással, ezért a beállított maghőmérsékletnek megfelelően szabályozza a hőfokozatot

Az Ön konyhája, az Ön stílusa

A hatékony páraelszívóval egybeépített indukciós főzőlap nagyobb szabadságot kínál a konyha kialakításában. Nem kell külön helyet találnia a főzőlapnak és az elszívónak. Szabadjára engedheti kreativitását konyhája megtervezésekor.

Szeretne többet megtudni főzőlapjainkról?

Biztonságos, és a hőmérséklet változtatásra azonnal reagáló indukciós főzőlapot vagy klasszikus gázfőzőlapot keres? Termékkínálatunkban megtalálja a tökéletes modellt, akár kisebb vagy nagyobb konyhába keres új készüléket. Emelje a főzést magasabb szintre!