Válasszon főzőlapot

Emelje új szintre a főzést sokoldalú főzőlapjainkkal. Készítsen akár egy egszerű vacsorát, vagy egy többfogásos menüt, biztos lehet a tökéletes végeredményben.

Cserélje indukciósra

Cserélje le elektromos főzőlapját indukciósra, a munkapult átalakítása nélkül. Egy indukciós főzőlapnak nincs szüksége hátsó és elülső szellőzőnyílásra, így beépíthető bármely kerámia vagy gázfőzőlap helyére, amennyiben a kivágási méretek megegyeznek.

Legjobb főzőlapjaink

SensePro® 9000 indukciós főzőlap

Miért kellene találgatnia, ha a főzőlap segíthet Önnek precízen beállítani a megfelelő hőfokot? A vezeték nélküli maghőmérő és főzőlap kommunikál egymással, ezért a beállított maghőmérsékletnek megfelelően szabályozza a hőfokozatot

Az Ön konyhája, az Ön stílusa

A hatékony páraelszívóval egybeépített indukciós főzőlap nagyobb szabadságot kínál a konyha kialakításában. Nem kell külön helyet találnia a főzőlapnak és az elszívónak. Szabadjára engedheti kreativitását konyhája megtervezésekor.

Szeretne többet megtudni főzőlapjainkról?

Biztonságos, és a hőmérséklet változtatásra azonnal reagáló indukciós főzőlapot vagy klasszikus gázfőzőlapot keres? Termékkínálatunkban megtalálja a tökéletes modellt, akár kisebb vagy nagyobb konyhába keres új készüléket. Emelje a főzést magasabb szintre!