Karcálló főzőlapok

Karcálló főzőlapok

Gyönyörű, matt, karcálló, könnyen tisztítható felület: SaphirMatt indukciós főzőlapok

A SaphirMatt indukciós főzőlapok, akár négyszer jobban ellenállnak a karcolásnak, mint a hagyományos főzőfelületek, így hosszabb ideig tűnnek újnak. Egyedülálló ujjlenyomat- és folttaszító felületüknek köszönhetően kétszer gyorsabban tisztíthatóak, mint a hagyományos főzőlapok. 

SaphirMatt főzőlapok: négyszer ellenállóbbak

Az AEG új, továbbfejlesztett, karcálló SaphirMatt technológiája megőrzi az indukciós főzőlapok újszerű megjelenését. Tesztek bizonyították, hogy négyszer jobban ellenállnak az edények és serpenyők mozgatásával járó karcolódásnak, mint a hagyományos üvegkerámia főzőlapok*. Válasszon SaphirMatt indukciós főzőlapot, hogy konyhája sokáig újnak tűnjön. 

 

*Külső teszt alapján, a hagyományos főzőlapunk felületéhez képest, mely nem kapott speciális bevonatot vagy felületkezelést.

Kevesebb karc az elegáns SaphirMatt üvegen

A SaphirMatt üvegfelület erősebb védelmet nyújt a karcolások ellen, mint a hagyományos kerámia  felület. Az elegáns, fekete matt felület ellenáll az ujjlenyomatoknak és a foltoknak – így a főzőlap hosszabb ideig tűnik újnak. 

Ujjlenyomatmentes felület a hatékony tisztításhoz

A SaphirMatt egyedi, texturált felülete ellenáll az ujjlenyomatoknak és a foltoknak, így feleannyi idő alatt megtisztítható. Az eredmény egy erős, formatervezett főzőlap, amelyet könnyű tisztán tartani nap mint nap. 

Gyorsabb tisztítás, foltálló felület

A foltálló, texturált matt fekete felület biztosítja, hogy a SaphirMatt indukciós főzőlap lenyűgöző hatást keltsen a konyhában. Feleannyi idő alatt, könnyedén megtisztítható*. Biztos lehet benne, hogy a konyhába lépve minden tekintet a főzőlapra szegeződik. 

 

*Külső teszt alapján, a hagyományos főzőlapunk felületéhez képest, mely nem kapott speciális bevonatot vagy felületkezelést.

Valóban karcállóbb ez az indukciós főzőlap?

Az AEG SaphirMatt indukciós főzőlapok akár négyszer jobban ellenállnak a karcoknak, mint a hagyományos főzőfelületek. 

Mitől karcállóbbak a SaphirMatt indukciós főzőlapok?

A SaphirMatt indukciós főzőlapok új, továbbfejlesztett felülete mikroszkopikus barázdákat tartalmaz, amelyek megakadályozzák a karcok megjelenését. Az eredmény: a felület négyszer jobban ellenáll a karcolásnak, mint a hagyományos főzőfelületek.  

Könnyedén meg lehet tisztítani a SaphirMatt főzőlapokat?

A SaphirMatt indukciós főzőlapok foltálló felületét könnyű tisztán tartani, így midig tisztának és újnak tűnnek. Feleannyi idő alatt megtisztíthatóak, mint a hagyományos felületű főzőlapok.*

* Külső teszt alapján, a hagyományos főzőlapunk felületéhez képest, mely nem kapott speciális bevonatot vagy felületkezelést.

Hogyan tisztítható meg a SaphirMatt karcálló indukciós főzőlap?

A főzőlapot minden használat után törölje át, hogy sokáig megőrizze újszerű állapotát. A legtöbb kiömlött folyadékot (pl. vizet, zsíradékot) le lehet törölni, ha a főzőlap lehűlt. Egy főzőlap kaparó segítségével eltávolíthatja a makacs szennyeződéseket, ételmaradékokat. A tisztításhoz használjon puha és nedves törlőkendőt, és főzőlaptisztítót. Ne használjon súroló hatású tisztítószert, pl. súrolószert, súrolószivacsot, mert ezek megsérthetik a felületet. Legyen különösen óvatos, amikor a főzőlap szegélyét tisztítja: törölje át mosószeres vízzel, de ne használjon súroló hatású tisztítószert, súrolószivacsot, kaparót, vagy a szivacs  keményebb oldalát. 

A SaphirMatt indukció főzőlapokon láthatóak az ujjlenyomatok?

A SaphirMatt indukciós főzőlapok új, továbbfejlesztett felülettel rendelkeznek, amely ellenáll az ujjlenyomatoknak és a foltoknak – felére csökkentve ezzel a tisztítási időt. Az eredmény egy erős, elegáns, formatervezett főzőlap, amelyet gyerekjáték tisztítani, nap mint nap.