Üdvözöljük az AEG Smart Home világában

Az AEG alkalmazásból irányítható okos készülékekkel izgalmas élmény lesz még a hétköznapi feladatok elvégzése is. Ismerje meg az alkalmazásból irányítható okos készülékeinket és szolgáltatásainkat – egy könnyedén irányítható okosabb otthonért.

Okos otthon

Az alkalmazásból irányítható készülékek megkönnyítik a hétköznapi feladatokat. A levegő frissebb, a ruhák tisztábbak, az ételek finomabbak lesznek – mindezt sokkal kedvesebb erőfeszítéssel érheti el. Az AEG olyan jelentős, világszerte elismert partnerekkel dolgozik együtt, mint például a Google, hogy az alkalmazáson keresztül is egyszerűen és hatékonyan irányíthassa háztartási gépeit. Ismerje meg okos készülékeinket – egy intelligens otthonért.

 

Felhasználási területek

Sütés, főzés

Emelje magasabb szintre konyhaművészetét, és hozzon ki még többet AEG készülékeiből. Irányítsa készülékét az AEG alkalmazásból. Élvezze, hogy távvezérléssel irányíthatja sütőjét, főzőlapját, mosogatógépét hűtőszekrényét és fagyasztóját. Csatlakoztassa készülékeit, és lépjen a következő szintre konyhájában.

Mosás-szárítás

Tapasztalja meg a személyre szabott ruhaápolás élményét, és irányítsa készülékét az AEG alkalmazásból Hasznosítsa az AEG szakértelmét bárhol is legyen éppen. Állítson be töltetre szabható programokat távolról, és kérjen értesítést, arról, ha lejárt a program. Testreszabott ruhaápolás, egy érintéssel.


AEG Kitchen app a telefonon

Az okos konyha élménye

Emelje magasabb szintre konyhaművészetét, és hozzon ki még többet AEG készülékeiből. Csatlakoztassa őket az AEG alkalmazáshoz. Fejlessze receptjeit és ételkészítési technikáit a Google Assistant segítségével. Vagy csak élvezze, hogy távvezérléssel irányíthatja sütőjét, főzőlapját, mosogatógépét hűtőszekrényét és fagyasztóját. Csatlakoztassa készülékeit, és lépjen a következő szintre konyhájában.

Letöltés App Store-ból
Letöltés Google Play áruházból

OKOS SÜTŐK

AEG APP SÜTŐKHÖZ

Tartsa kézben az irányítást minden pillanatban az AEG alkalmazással. Használhatja a hangvezérlést, vagy beállíthatja a hőfokot és a sütés időtartamát telefonján. Segítséget kérhet az étel elkészítéséhez a CamCook® sütőkamera és az Assisted Cooking (Séfsegéd) használatával, vagy összegyűjtheti kedvenc receptjeit egy helyre.

 

OKOS FŐZŐLAPOK

AEG APP FŐZŐLAPOKHOZ

Töltse le az AEG alkalmazást, és főzzön magabiztosan! Szabályozza a főzőlapba épített elszívó teljesítményét, figyelje az értesítéseket, hogy tudja mikor kell cserélni a szűrőt, vagy nézze meg az alkalmazásban, hogyan főzhet még energiatakarékosabban.

OKOS MOSOGATÓGÉPEK

AEG APP MOSOGATÓGÉPEKHEZ

Használja mosogatógépét még fenntarthatóbban! Az alkalmazás segít Önnek beállítani készülékét, hogy az még energia- és víztakarékosabban mosogasson. A megfelelő program kiválasztásában is segít a töltet mennyisége és szennyezettsége alapján. Az App értesítést küld arról is, ha eljön a készülék karbantartásának ideje.

OKOS HŰTŐK ÉS FAGYASZTÓK

AEG APP

Csatlakoztassa hűtőjét és fagyasztóját az AEG alkalmazáshoz, és állítsa be okostelefonjáról a megfelelő hőfokot. Az App értesítést küld arról is, ha időszerűvé válik a készülékek karbantartása, vagy ha nyitva maradt a hűtő ajtaja. Így az élelmiszerek hosszabb ideig maradnak frissek, ezáltal kevesebb étel kerül a szemetesbe.

Alkalmazásból irányítható készülékek

Készítsen professzionális minőségű ételeket otthon a Steamify® funkcióval rendelkező SteamPro sütővel. Az AEG App segítségével a távolból is irányíthatja sütőjét. Kényelmesen és egyszerűen egy okos konyhával.
 • Maghőmérő
 • Steamify®
Egy SteamBoost gőzsütőben ellenállhatatlanul finom és különleges lesz minden étel, minden alkalommal. Irányítsa a távolból sütőjét és élvezze a személyre szabható főzési tippeket. Az AEG App használatával. Kényelmesen és egyszerűen egy okos konyhával.
 • Maghőmérő
 • Steamify®
A világon az első olyan mosogatógép, amelynek alsó kosara óvatosan kihúzható és felemelhető. Így hatékonyabbá válik az edények be-, illetve kipakolása.
 • AirDry
 • SoftGrips
 • ComfortLift
Tudatos döntések, könnyedén. Miközben a QuickSelect érintőkijelzőn beállítja, hogy mennyi ideig tartson a program, az Ecometer zöld vonalak segítségével visszajelzést ad, hogy mennyire energia- és víztakarékos a kiválasztott ciklus
 • AirDry
 • GlassCare rendszer
 • SatelliteClean® rendszer

Első lépések

Párosítsa készülékét telefonjával, így kényelmesen irányíthatja az AEG alkalmazáson keresztül. Amennyiben termékén van QR-kód, csak olvassa be, és kövesse az útmutatót. Ha nem talál QR-kódot, töltse le az AEG alkalmazást az App Store-ból vagy Google Play áruházból

Irányítsa készülékét hangjával

Élvezze az AEG készülékek hangalapú vezérlését a Google Assistant segítségével.

A Google, a Google Home és a Nest Audio a Google LLC védjegyei. A csatokozáshoz szükséges Nest Audiohoz Wi-Fi, egy közelben lévő konnektor, Google-fiók és kompatibilis mobileszköz. Az operációs rendszerre vonatkozó alapvető követelmények a g.co/home/req címen érhetők el.

A RUHAÁPOLÁS ÚJ SZINTJE, NÉHÁNY ÉRINTÉSSEL

Csatlakoztassa készülékét az AEG alkalmazáshoz! Testre szabhatja a beállításokat, a mosási és szárítási ciklust a töltethez igazíthatja. Az instrukciókat elküldheti a készüléknek, hogy azok megfeleljenek igényeinek és szokásainak. Egyszerű és okos gondoskodás, telefonjáról.

Letöltés App Store-ból
Letöltés Google Play áruházból

A SZEMÉLYRE SZABOTT RUHAÁPOLÁS ÉLMÉNYE

A Smart Advisor az AEG alkalmazásban értesítéseket és hasznos javaslatokat küld Önnek mosási szokásai alapján. A készülék tanulmányozza a szokásait, és tippeket küld, hogy még hatékonyabb legyen a mosás. A beállításokat egy érintéssel frissítheti.

EGYSZERŰ BEÁLLÍTÁSOK TÖLTETRE SZABOTT GONDOSKODÁS

Akár 3 egyéni programot is beállíthat a készülék kezelőfelületén. Így a speciális programok széles kínálatából választhat, vagy egyszerűen testre szabhatja őket. Töltetre szabott gondoskodás, telefonjáról.

LEGYEN ZAVARTALAN ÉLMÉNY A MOSÁS ÉS A SZÁRÍTÁS A SYNCDRY-AL

Csak állítsa be a mosóprogramot, a SyncDry pedig automatikusan beállítja a megfelelő szárítóprogramot, valamit a mosó és a szárító program hosszát is. Amikor lejár a mosás, csak pakoljon át a szárítógépbe és nyomja meg a Start gombot.

IRÁNYÍTSA KÉSZÜLÉKÉT HANGVEZÉRLÉSSEL

Ruhaápolás kényelmesen, csupán néhány szóval. Az AEG alkalmazással és a Google-lel, hangvezérléssel is irányíthatja készülékeit. Amikor szeretné elindítani, leállítani vagy szünetelteti a programot, vagy beállítja a hőfokot, csak kezdje azzal: “OK Google”

Alkalmazásból irányítható készülékek

Az ÖKOPower program gyorsan, mégis kiemelkedően hatékonyan gondoskodik ruháiról. Az alacsony hőmérsékletű program kíméletesen mossa tökéletesen tisztára a ruhákat. Egyedülálló ruhaápolás, kevesebb energia felhasználásával.
 • AutoDose
 • ProSteam® technológia
 • ÖKOMix technológia
A ProSteam® 7000 mosógép gőzprogramja csupán 2 liter vizet használ, miközben kíméletesen frissíti fel a ruhákat. Eltűnteti a kellemetlen szagokat a ruháiból és kismítja a gyűrődések egy részét. Még a sérülékeny anyagokat is felfrissítheti, mindössze 25 perc alatt.
 • AutoDose
 • ProSteam® technológia
A 3DScan technológiával rendelkező szárítógépek speciális érzékelőkkel mérik fel a ruhák nedvességtartalmát, és az alapján állítják be a precíz szárításhoz szükséges időtartamot.
 • AbsoluteCare® rendszer
 • SensiDry® technológia

Első lépések

Párosítsa készülékét telefonjával, így kényelmesen irányíthatja az AEG alkalmazáson keresztül. Amennyiben termékén van QR-kód, csak olvassa be, és kövesse az útmutatót. Ha nem talál QR-kódot, töltse le az AEG alkalmazást az App Store-ból vagy Google Play áruházból. Az alábbi linkre kattintva részletes útmutatót talál a csatlakoztatáshoz.

Készülék párosítása okos telefonnal

A Google, a Google Home és a Nest Audio a Google LLC védjegyei. A csatokozáshoz szükséges Nest Audiohoz Wi-Fi, egy közelben lévő konnektor, Google-fiók és kompatibilis mobileszköz. Az operációs rendszerre vonatkozó alapvető követelmények a g.co/home/req címen érhetők el.