Main hero

Jótállás és kiterjesztett garancia

A kiterjesztett garancia megrendelésével illetve további információkkal kapcsolatban kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 252 1773 telefonszámon.

AEG jótállás

AEG garanciával nyugodt lehet

Az AEG kiváló minőségű háztartási gépeket gyárt, melyek sokáig működnek meghibásodás nélkül. 2021. január 1-jétől változtak a jótállási kötelezettségekre vonatkozó hazai előírások. A jótállás időtartama a termék vételárának függvénye: 10.000 – 100.000Ft vételár esetén 1 év, 100.001 – 250.000Ft vételár esetén 2 év, 250.000Ft vételár felett pedig 3 év kötelező jótállás jár a tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet alapján. Ez idő alatt díjmentesen javítjuk meg készülékét, amennyiben a hiba garanciális. A jótállási feltételekről részletesen itt olvashat.

Kiterjesztett garancia dokumentum

AEG kiterjesztett garancia

A gáz készülékekre 1 év extra garanciát adunk, az alábbi feltételek teljesülése esetén:

Az extra garancia időtartama a vásárlástól számított 1 éves időtartam végéig terjedő időszak, a kötelező jótállás időtartamának lejártát követően.

v

Garancia a hűtő- és fagyasztókészülékekre

Hiszünk abban, hogy hűtőkészülékeink hosszú időn keresztül megbízhatóan működnek konyhájában anélkül, hogy meghibásodásnak. Ezért legalább 2 év garanciát adunk hűtőgépeinkre.

A készülékekre vonatkozó garanciaidő a számlán szereplő bruttó vételár alapján kerül meghatározásra az alábbiak szerint:

 • 100.000 Ft vételár alatt: 1+1 év garancia (a törvényben meghatározott 1 éven felül az Electrolux +1 év extra garanciát ad, így összesen a vásárlástól számított 2 évig garanciális a készülék)
 • 100.001 – 250.000 Ft vételár között: 2 év garancia

 • 250.000 Ft vételár felett: 3 év garancia

Gondoskodjon készülékéről kiterjesztett garanciával

Alap csomag

Ha a jótállási idő letelte után is biztonságban szeretné tudni készülékét válassza a kiterjesztett garancia nyújtotta védelmet. Az alap biztosítási csomag a készülék meghibásodása esetén nyújt védelmet. 

 •  a biztosítás díja 1 évre 14.990 Ft
 •  a biztosítás díja 3 évre 27.990 Ft

A biztosítási kötvény kiállításától számított 30 napon belül kárigény benyújtására nincs lehetőség. 

 

 

További információkat itt talál. 

Prémium csomag

Ha a gyári jótállási időt követő nem csak meghibásodásra szeretne kiterjesztett garanciát készülékére, hanem a véletlenül bekövetkező megrongálódásra is, válassza a prémium biztosítási csomagot. 

 •  a biztosítás díja 1 évre 16.990 Ft
 •  a biztosítás díja 3 évre 32.990 Ft

A biztosítási kötvény kiállításától számított 30 napon belül kárigény benyújtására nincs lehetőség. 

 

 

További információkat itt talál. 

Figyelem! Az Electrolux Kiterjesztett Garanciát más, az Electrolux által önkéntesen adott, a törvényi előíráson felüli évekkel kiegészített jótálással már rendelkező készülékekre, technikai okok miatt nem lehet megvásárolni.

Man in pink sweater on pink couch, reading a book

Csatlakozzon a MyAEG-hoz

Könnyítse meg életét otthonában a MyAEG-szal!
Regisztrálja termékeit, így mindent megtalál egy helyen.

 • Tartsa az összes jótállási jegyét egy helyen
 • Gyorsított támogatás és szerviz
 • Könnyű hozzáférés kézikönyvekhez és útmutatókhoz
 • Különleges ajánlatok és kedvezmények