Main hero

Jótállás és kiterjesztett garancia

A kiterjesztett garancia megrendelésével illetve további információkkal kapcsolatban kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 252 1773 telefonszámon.

AEG GARANCIÁVAL NYUGODT LEHET

Az AEG kiváló minőségű háztartási gépeket gyárt, melyek sokáig működnek meghibásodás nélkül. 2024. május 8-tól változtak a jótállási kötelezettségekre vonatkozó hazai előírások. A jótállás időtartama a termék vételárának függvénye: 10.000 - 250.000 Ft vételár esetén 2 év, 250.000 Ft vételár felett pedig 3 év kötelező jótállás jár a tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet alapján. Ez idő alatt díjmentesen javítjuk meg készülékét, amennyiben a hiba garanciális. A jótállási feltételekről részletesen itt olvashat.

Gondoskodjon készülékéről kiterjesztett garanciával

Alap csomag

Ha a jótállási idő letelte után is biztonságban szeretné tudni készülékét válassza a kiterjesztett garancia nyújtotta védelmet. Az alap biztosítási csomag a készülék meghibásodása esetén nyújt védelmet. 

A biztosítás díja 3 évre 29.990 Ft

A biztosítási kötvény kiállításától számított 30 napon belül kárigény benyújtására nincs lehetőség. 

 

 

További információkat itt talál.  

Prémium csomag

Ha a gyári jótállási időt követő nem csak meghibásodásra szeretne kiterjesztett garanciát készülékére, hanem a véletlenül bekövetkező megrongálódásra is, válassza a prémium biztosítási csomagot. 

A biztosítás díja 3 évre 39.990 Ft

A biztosítási kötvény kiállításától számított 30 napon belül kárigény benyújtására nincs lehetőség. 

 

 

További információkat itt talál. 

Figyelem! Az Electrolux Kiterjesztett Garanciát más, az Electrolux által önkéntesen adott, a törvényi előíráson felüli évekkel kiegészített jótálással már rendelkező készülékekre, technikai okok miatt nem lehet megvásárolni.

Man in pink sweater on pink couch, reading a book

Csatlakozzon a MyAEG-hoz

Könnyítse meg életét otthonában a MyAEG-szal!
Regisztrálja termékeit, így mindent megtalál egy helyen.

  • Gyorsított támogatás és szerviz
  • Könnyű hozzáférés kézikönyvekhez és útmutatókhoz
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények