Válasszon sütő típust

vagy tudjon meg többet arról, mire érdemes figyelni vásárlás előtt.

LEGJOBB ENERGIAHATÉKONYSÁGÚ SÜTŐINK

Az AEG EcoLine sütők a legjobb, A++ besorolással rendelkeznek. Így energiatakarékosan készíthet csodás fogásokat. Süssön hőlégkeverés programon, használja a mikrohullámú funkciót, vagy süssön gőzben alacsonyabb hőfokon, így akár 20% energiát is megtakaríthat*, miközben az ételek megőrzik vitamintartalmuk akár 90%-át.

 

 

TÖKÉLETES FOGÁSOK MINDEN ALKALOMMAL

Kísérletezzen a konyhában és sajátítson el új készségeket! A kiemelkedően hatékony, A++ energiaosztályú AEG sütőkkel süthet hőlégkeverés- és gőzprogramon vagy akár szuvidolhat is. A kombi sütőkben pedig használhatja a mikrohullámú funkciót. A gőzsütés során az ételek megőrzik vitamintartalmuk akár 90%-át*, és az alacsonyabb hőfokon történő sütésnek köszönhetően akár 20% energiát** is megtakaríthat.

 • Edény kivétele meleg sütőből
  Konyhaművészet magasabb szinten

  Tanuljon új konyhai technikákat, és kísérletezzen új alapanyagokkal! Az AEG sütők széles kínálatában biztosan megtalálja hozzá az ideális társat. Használhat hőlégkeverés programot, gőzt, mikrohullámú funkciót, szuvidolhat vagy akár kombinálhatja is ezeket. Bármilyen ételt is főz, az finomabb és táplálóbb lesz egy AEG gőzsütőben.

 • Tekerőgombos vezérlőpanel
  Gőzsütés mesterfokon

  Főzzön magabiztosan és élvezze az elismerést! A séf segéddel, az étel belső hőmérsékletét figyelő maghőmérővel és a Steamify funkcióval - amellyel egyszerűen beállíthat bármilyen gőzprogramot-, garantált a siker.

 • Edény behelyezése sütőbe
  Kényeztesse magát egészséges ételekkel

  Az AEG sütőkben az alapanyagok megtartják eredeti ízüket, megőrzik értékes tápanyagaikat, állagukat és színüket. A gőzsütéssel kevesebb sóra és zsiradékra van szükség, így az ételek megőrzik az ásványi anyagokat, valamint C-vitamin tartalmuk akár 90%-át. *

   

*Külső teszt alapján. A nyers brokkoli és a párolt brokkoli C-vitamin szintjének összehasonlítása. A teszt az élelmiszerekben található aszkorbinsav (C-vitamin) mennyiségének HPLC/UV-látható módszerrel történő meghatározásán alapul.
**Egy SteamPro [BSE998230M] és egy multifunkciós sütő [BPE556370M] egyetlen (1) tesztjén alapuló belső teljesítményértékelés. A tesztet lazacfilén és szuvidált csirkemellen végeztük.

Sütés magasabb szinten

Fedezze fel az ételkészítés új világát gőzsütőinkkel! Ha gőzt is használ az ételek sütése során, minden eddiginél egészségesebb és finomabb ételeket készíthet.

Legjobb gőzsütőink

SteamPro 9000

Készítsen éttermi minőségű ételeket otthonában SteamPro gőzsütővel. A meleg levegő, a gőz vagy ezek kombinációja felejthetetlenül finomra süt minden fogást. Még a szuvidolást is kipróbálhatja.

Legnépszerűbb gőzsütőink

SteamCrips 7000

Emelje konyhaművészetét magasabb szintre egy SteamCrips sütővel. Hogyan? A sütőben a forró levegőhöz egy kis gőz is keveredik, ezért a sült húsok finom, ropogós kérget kapnak, miközben belül szaftosak maradnak, a zöldségek pedig roppanósak lesznek.

Újdonság

CamCook® CookView kamerával

A CamCook® sütők CookView kamerája mesterséges intelligencia segítségével egy képről felismeri kedvenc ételit. Csatlakoztassa sütőjét telefonjához, mentse el a jól bevált beállításait az applikációban, hogy minden alkalommal tökéletes legyen minden étel.

  A gőzsütők funkcióinak áttekintése

Használja ki a gőzben erejét, és szuvidoljon otthonában, akár a profi séfek.
 • Kenyerek, muffinok, piték
 • Szárnyasok és vörös húsok
 • Gyümölcsök, zöldségek, halak
 • Sous-Vide
Pirítson, süssön, főzzön, pároljon és grillezzen különböző gőzprogramokon
 • Kenyerek, muffinok, piték
 • Szárnyasok és vörös húsok
 • Gyümölcsök, zöldségek, halak
Süssön és pirítson gőzprogramon, hogy ételei még egészségesebbek és gazdagabb ízűek legyenek.
 • Kenyerek, muffinok, piték
 • Szárnyasok és vörös húsok
Az extra gőz funkció egyenletes, aranybarna színt ad a süteményeknek és a kenyereknek.
 • Kenyerek, muffinok, piték