AutoDose
AutoDose

Tökéletesen precíz mosószer és öblítő adagolás

Az AutoDose adagolóval soha nem kerül túl sok vagy túl kevés tisztítószer a dobba. Az intelligens adagoló rendszer gondoskodik róla, hogy minden töltet mosásához pont annyi mosószert és öblítőt használjon a gép, amennyire szükség van. Ezért ruhái hosszú ideig szépek maradnak.

Precíz mosószer és öblítő adagolás. Valódi gondoskodás.

Megnézem az AutoDose mosógépet

TÖLTSE FEL EGYSZER, HASZNÁLJA 20 ALKALOMMAL*

Az intelligens AutoDose funkció automatikusan a megfelelő mennyiségű mósószert és öblítőt adagolja mosás közben a dobba. A mosógép megméri a dobban lévő ruhák súlyát, és beállítja, hogy mennyi mosószerre van szükség ahhoz, hogy minden holmi tiszta legyen. Akár 20 mosásra is elég a tartályban lévő mosószer! Ez nem csupán praktikus és kényelmes megoldás, de óvja ruháit is attól, hogy a túl sok vegyszer használata miatt kifakuljanak.

* a fogyasztó átlagos adagolási szokása alapján (ref. JRC109033 EUR 28809 EN)

Megnézem az AutoDose mosógépet

4 REKESZ, MAXIMÁLIS RUGALMASSÁG

PRECÍZ MOSÓSZER ADAGOLÁS. VALÓDI GONDOSKODÁS.

Ha túl sok vagy túl kevés mosószert és öblítőt használ a ruhák tisztításához, a szövetek sérülhetnek. Az AutoDose gondoskodik róla, hogy megfelelő mennyiségű tisztítószer kerüljön a dobba, minden alkalommal. Ezért a pamut ruhák is sokáig úgy néznek ki, mintha újak lennének.

3 X HOSSZABB IDEIG TARTÓ VÉDELEM*

Ha a mosás során túl sok mosószer kerül a ruhákra, sérülhetnek a szövetszálak, ezért hamarabb lesznek viseltesek a ruhák.  Az AutoDose technológiánk óvja a pamut holmikat is, ezért nem fakulnak ki és nem mennek össze idő előtt.

*A pamutszálak szakadásának vizsgálata, húzás során. A pamut 30 alkalommal, 30°-on történő mosása után AEG AutoDose mosógépben és 10 alkalommal történő mosása után versenytárs automatikus mosószeradagolású mosógépében.

A FEHÉR RUHÁK RAGYOGÓAN FEHÉREK MARADNAK

Amikor a kelleténél kevesebb mosószer kerül a gépbe, a fehér ruhák elszürkülnek, mert nem lesznek valóban tisztára mosva. Bízza az AutoDose rendszerre a mosószer és öblítő adagolást minden alkalommal.

TALÁLGATÁS HELYETT HASZNÁLJA A MY AEG CARE ALKALMAZÁST!

A My AEG Care app segít Önnek, hogy megfelelően gondoskodhasson ruháiról. Az alkamlazáson keresztül egyszerűen beállíthatja az AutoDose fiókot, és még az utántöltésre sem kell figyelnie, mert az app értesíti, ha fogytán van a mosószer vagy az öblítő. Gondoskodjon ruháiról kényelmesen, okostelefonja segítségével.

My AEG Care alkalmazás okostelefonon