Magunkról

MINDIG EGY LÉPÉSSEL MÁSOK ELŐTT

Élenjáró megoldások, 130 éve

Az AEG-nél ara törekszünk, hogy mindig egy lépéssel előrébb járjunk. 2017-ben leszünk 130 évesek: ennyi ideje segítünk Önnek még magasabb szintre emelni mindazt, amit otthonában csinál. Egyetértünk Peter Behrens dizájnról vallott filozófiájával: az intelligens technológiát párosítjuk a dizájnnal, így készülékeink formatervezése és működése is kiemelkedő. Törekszünk arra, hogy az AEG készülékek ne csak a ma igényeit múlják felül, hanem a jövő technológiáját felhasználva, a jövőbeli követelményeknek is megfeleljenek.

az első aeg iroda

Az AEG sikertörténete

Az AEG-t Emil Rathenau alapította 1883-ban, Deutsche Edison-Gesellschaft für angewandte Elektricität néven. A ma ismert AEG a Telefunken AG, a Daimler AG és az Electrolux egyesítésével jött létre. Az AEG életében kulcsszerepet játszik az újítás iránti elkötelezettség. Ez az a hajtóerő, mely a közismert és népszerű megoldásokat táplálja, s melynek eredménye többek között az első elektromos hűtőszekrény, illetve a hőszivattyús háztartási szárítógép. A háztartási eszközök folyamatos megújítása iránti rendíthetetlen kitartásunk jelentős formáló erő az otthonok kialakításában is.

INSPIRÁCIÓ A JÖVŐBŐL 

A jövő inspirációja már jelen van. Étkezési szokásaink változnak. Öltözködésünk változik. Életmódunk változik. Tudjuk, hogyan tegyük jobbá a körülöttünk lévő világot a technológia segítségével. Ezért törekszünk arra, hogy az AEG készülékek ne csak a ma igényeit múlják felül, hanem a jövő technológiáját felhasználva, a jövőbeli követelményeknek is megfeleljenek.

 

óra

Formatervezésben és működésben is élen járunk

Peter Behrens, akit ma a modern ipari dizájn alapítójaként tisztelünk, 1907-től az AEG látványtervezőjeként dolgozott. Behrens professzor formatervezési filozófiája egyszerű: „tökéletes formatervezés, tökéletes működés”. Legfőbb célja az volt, hogy az AEG készülékek mind működésükben, mind esztétikailag tökéletes élményt nyújtsanak.

modern formavilág

Mindig egy lépéssel mások előtt

Minden termékben megtalálja azt az intelligens technológiát és reszponzív dizájnt, mely garantálja a kivételes teljesítményt és hatékonyságot. Minden alkalommal. Látni fogja, hogy egy érintéssel mi minden válik lehetségessé otthonában. Innovatív megoldásaink segítik Önt, legyen szó akár főzésről, akár ruhaápolásról. Minden nap.

Dizájn az, amikor a tárgy karakteréhez illő formákat alkotunk... és amikor ezeket új technológiákkal párosítjuk.

Peter Behrens

Építész és az AEG művészeti tanácsadója

A JÖVŐKÉP

The Next Black (Következő kis fekete)

Ismerni akarjuk a jövő ruhaipari igényeit. Fenntartható gyakorlatokat akarunk létrehozni. Ezért az AEG megalkotta a „The Next Black" című 45 perces dokumentumfilmet, amelyből Ön megismerheti az öltözködés jövőjét.

Megnézem a filmet

TASTEOLOGY

A felejthetetlen ízek titka. A tökéletes étel nem csupán a jó ízekről szól. Benne van az öröm, amit akkor érez, amikor valami igazán különlegeset készít. A Tasteology dokumentumfilm sorozattal megismerheti az ételkészítés új, érzékekre ható és fenntartható lehetőségeit!

Megnézem a Tasteology filmsorozatot

FENNTARTHATÓSÁG

Célunk, hogy a világ legkiválóbb készülékeit gyártó vállalataként jobbá tegyük az emberek hétköznapi életét, és pozitív változást hozzunk az bolygónk életébe. 

A közeljövőben 50%-kal csökkentjük a szénlábnyomunkat, és növeljük az anyaghatékonyságunkat. Hiszünk abban, hogy közös erőfeszítéssel megtalálhatjuk azokat a fenntartható megoldásokat, amelyek jobbá teszik nemcsak a saját, de a bolygónk életét is.

 • 1
  Jobb megoldások

  Jobb megoldásokat kínálunk. Olyan termékeket és szolgáltatásokat, amelyek magasabb életszínvonalat biztosítanak a vásárlóknak. Ráadásul energia-hatékonyak, és környezetbarát anyagok felhasználásával készültek. 

 • 2
  Jobb működésmód

  Az AEG-nél kiegyensúlyozott körülményeket biztosítunk dolgozóinknak, akik így biztonságos, hatékony és etikus munkakörnyezetben teremthetik meg a jövő háztartási gépeit.

 • 3
  Jobb közösség

  Az AEG célja egy jobb közösséget építése. A vásárlók és eladók, valamint a helyi közösségek támogatása, a világon mindenhol.