Magunkról

BERLINBEN SZÜLETETT

Innovatív szellemiségünk születésünk helyére vezethető vissza. Egy dinamikus város, tele különböző kultúrákkal, álmokkal és ötletekkel. Nem is beszélve az építészetéről, kreativitásáról valamint az emberek kifinomult stílusáról és vagányságáról. Innen ered az AEG szellemisége. Ez határozza meg minden cselekedetünket. Mert a jövőbe tekintve, a múltunkat is ünnepeljük.

Az elég jó nekünk nem elég

Élen járunk. A konvenciók elleni lázadásunk és innovációink túlmutatnak azon, amit Ön a háztartási gépektől elvár. Az olyan újításokkal, mint a ProSteam® technológia, amely 96%-kal kevesebb vízzel segít megőrizni ruhái frissességét, feszegetjük a határokat, és intelligens megoldásokat hozunk létre, amelyek megfelelnek az életvitelének. A fenntarthatóságot pedig elegáns dizájnnal és a páratlan teljesítménnyel kombináljuk, így Önnek nem kell kompromisszumot kötnie.

ÚJRATERVEZÉS EGY JOBB HOLNAPÉRT

Hajthatatlanul dolgozunk a még fenntarthatóbb megoldásokon, hogy Önnek soha ne kelljen kompromisszumot kötnie. Olyan új megoldásokkal törekszünk a változásra, melyek minimalizálják a környezetterhelést, és új, fenntarthatóbb életet tesznek lehetővé. Amikor felelősségteljes, hosszú távon fenntartható megoldásokat kínálunk, azt is lehetővé tesszük, hogy mindenki, aki az AEG-t választja, jobb döntéseket hozzon, a környezetünk igényeit is szem előtt tartva.

A HOLNAP ÍZE

Konyhai megoldásaink segítenek fejleszteni képességeit, és magasabb szintre emelik konyhaművészetét. Az olyan újításokkal, mint a SensePro főzőlap, nemcsak precízen főzhet, megőrizve az alapanyagok tápanyagait, állagát és ízét, hanem energiát is spórolhat. A vacsora után pedig nem kell aggódnia a mosatlan miatt. A ComfortLift mosogatógép teljesen új szintre emeli a mosogatást. A kosarat gyorsan és kényelmesen felemelheti a be-és kipakoláshoz.

RUHATÁR HOSSZÚ TÁVRA

Tudjuk, hogy a mindennapok fontos része az öltözködés. Innovatív mosó- és szárítógépeink segítenek abban, hogy ruhái hosszú ideig megőrizzék eredeti formájukat, úgy, hogy közben a környezetet is óvják. A PowerCare rendszerű mosógépek segítenek megőrizni és helyreállítani a technikai ruhák vízlepergető képességét, biztosítva, hogy ruhái mindig a legjobb formában legyenek, és ne ázzanak át az esőben. Míg a 9000-es sorozatú szárítógépek 3D Scan technológiája precízen elemzi a szöveteket annak érdekében, hogy a többrétegű ruhadarabok is egyenletesen legyenek megszárítva.