.

10 év garancia az inverter motorra

Mosogatógépeink inverter motorjára 10 év garanciát vállalunk.
Kérjük, olvassa el figyelmesen a garanciális feltételeket.

 

10 év garancia az inverter motorra

Hiszünk abban, hogy az inverter motorral működő mosogatógépeink hosszú időn keresztül segítenek önnek a konyhában, anélkül, hogy meghibásodnának. Ezért a beépíthető és a szabadonálló
AEG mosogatógépek inverter motorjára 9 év extra garanciát adunk az 1 éves gyári jótállási időn felül.
Az extra garancia kizárólag az inverter motoros készülékekre vonatkozik, és visszavonásig érvényes.
Itt ellenőrizheti, hogy az Ön által kiválasztott modell inverter motorral rendelkezik-e.

A 10 év garancia a vásárlás napjától él. A garancia teljes időtartama alatt őrizze meg a vásárlást igazoló blokkot vagy számlát.

Kérjük, olvassa el figyelmesen a Jótállás feltételeit.

Megnézem a feltételeket

Mitől ennyire megbízható az inverter motor?

Az inverter motor egyik legfontosabb jellemzője, hogy nincs benne szénkefe. A hagyományos motorokban lévő szénkefe hozzáér a motor forgó tengelyéhez, s ez ahhoz hasonló hatást eredményez, mintha az autót félig behúzott kézifékkel vezetnék. A súrlódás (felmelegedés) miatt a szénkefével működő motorok bizonyos időközönként pihennek, ez a gyakorlatban hosszabb programot jelent. A szénkefe és a mozgó alkatrészek hiánya azt is jelenti, hogy hosszabb a motor élettartama – nincs, ami elromoljon benne.

Mosogatógép inverter motor készüléklista

Makulátlan tisztaság

Egy AEG mosogatógép tökéletesen tisztára mossa a legnagyobb, legzsírosabb serpenyőket és a törékeny üvegpoharakat is. Az alsó vízkaron van egy extra szatelit szórókar, melynek vízpermetező rendszere gondoskodik arról, hogy a vízsugár eljusson a gép nehezen elérhető sarkaiba is. Ezért tökéletesen tiszta lesz minden edény. Többé semmit sem kell kézzel mosogatnia.

Megnézem a mosogatógépeket

Természetes szárítás

Az AirDry funkciónak köszönhetően edényeit teljesen szárazon szedheti ki a mosogatógépből, ezért akár azonnal teríthet is velük. A ProClean™ mosogatógépek ugyanis a természetes levegőáramlást használják fel az edények szárításához. Az ajtó 10 cm-re kinyílik az utolsó szárítási fázisban, és úgy is marad, amíg kipakolja a gépet.  Ezzel időt és energiát takarít meg Önnek, az edényeit pedig foltmentesen szedheti ki a gépből.

Megnézek egy ProClean™ mosogatógépet