.

10 év garancia az inverter motorra

Mosogatógépeink inverter motorjára 9 év extra garanciát vállalunk, az 1 éves gyári garancia időn felül.

Regisztrálom vásárlásomat 

A garanciát érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a garanciális feltételeket

 

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2019. február 1-től visszavonásig

  A garanciát csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha Ön feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, és a bizonylaton a mosogatógép termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

 • Regisztrálja vásárlását
  2
  Regisztrálja vásárlását

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot a vásárlást követő 90 napon belül! Adja meg nevét és e-mail címét, töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát. Az érvényes regisztrációt követően 5 munkanapon belül, e-mail-ben küldjük el az extra garanciát igazoló dokumentumot, amennyiben regisztrációja megfelel a Promóciós feltételeknek.

  Kérjük, ellenőrizze a postaládájában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az igazolást tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • Kiskereskedő partnereink
  3
  Kiskereskedő partnereink

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, AEG mosogatógépet forgalmazó partnerünk részt vesz.

10 év garancia az inverter motorra

Hiszünk abban, hogy az inverter motorral működő mosogatógépeink hosszú időn keresztül segítenek önnek a konyhában, anélkül, hogy meghibásodnának. Ezért a beépíthető és a szabadonálló
AEG mosogatógépek inverter motorjára 9 év extra garanciát adunk az 1 éves gyári jótállási időn felül.
Az extra garancia kizárólag az inverter motoros készülékekre vonatkozik, és visszavonásig érvényes.
Itt ellenőrizheti, hogy az Ön által kiválasztott modell inverter motorral rendelkezik-e.

A 10 év garancia a vásárlás napjától él. A garancia teljes időtartama alatt őrizze meg a vásárlást igazoló blokkot vagy számlát.

Kérjük, olvassa el figyelmesen a Jótállás feltételeit.

Megnézem a feltételeket

Mitől ennyire megbízható az inverter motor?

Az inverter motor egyik legfontosabb jellemzője, hogy nincs benne szénkefe. A hagyományos motorokban lévő szénkefe hozzáér a motor forgó tengelyéhez, s ez ahhoz hasonló hatást eredményez, mintha az autót félig behúzott kézifékkel vezetnék. A súrlódás (felmelegedés) miatt a szénkefével működő motorok bizonyos időközönként pihennek, ez a gyakorlatban hosszabb programot jelent. A szénkefe és a mozgó alkatrészek hiánya azt is jelenti, hogy hosszabb a motor élettartama – nincs, ami elromoljon benne.

Mosogatógép inverter motor készüléklista

Makulátlan tisztaság

Egy AEG mosogatógép tökéletesen tisztára mossa a legnagyobb, legzsírosabb serpenyőket és a törékeny üvegpoharakat is. Az alsó vízkaron van egy extra szatelit szórókar, melynek vízpermetező rendszere gondoskodik arról, hogy a vízsugár eljusson a gép nehezen elérhető sarkaiba is. Ezért tökéletesen tiszta lesz minden edény. Többé semmit sem kell kézzel mosogatnia.

Megnézem a mosogatógépeket

Természetes szárítás

Az AirDry funkciónak köszönhetően edényeit teljesen szárazon szedheti ki a mosogatógépből, ezért akár azonnal teríthet is velük. A ProClean™ mosogatógépek ugyanis a természetes levegőáramlást használják fel az edények szárításához. Az ajtó 10 cm-re kinyílik az utolsó szárítási fázisban, és úgy is marad, amíg kipakolja a gépet.  Ezzel időt és energiát takarít meg Önnek, az edényeit pedig foltmentesen szedheti ki a gépből.

Megnézek egy ProClean™ mosogatógépet