Válasszon mosogatógépet

 vagy tudjon meg többet arról, hogy mire érdemes figyelni vásárlás előtt

 

Akár 20% energiamegtakarítás*

Tudatos döntések, könnyedén. Miközben a QuickSelect érintőkijelzőn beállítja, hogy mennyi ideig tartson a program, az Ecometer zöld vonalak segítségével visszajelzést ad, hogy mennyire energia- és víztakarékos a kiválasztott ciklus.

 

*Belső teszt alapján, az ECO program összehasonlítva egy C energiaosztályú készülék sztenderd 90 perces programjával.

  • App on smart phone
    Intelligens mosogatás távvezérléssel

    QuickSelect mosogatógépeinkkel okosabban, tudatosabban mosogathat. Útmutatást kaphat az adott töltetnek megfelelő program kiválasztásához a töltet nagysága és szennyezettsége alapján. Az alkalmazás összegzi a használattal kapcsolatos adatokat, és visszajelzést küld Önnek, hogy még fenntarthatóbban mosogathasson.

  • Wine glasses dishwasher
    Gépi mosogatással akár 60% energiát, és 90 l vizet takaríthat meg a kézi mosogatáshoz képest*

    *Egy D, vagy annál jobb osztályú mosogatógép ECO programon történő víz- és energiafogyasztásának összehasonlítása a kézi mosogatás során használt átlagos vízmennyiséggel az EU-ban (Stamminger és Tsai, Mosogatási szokások Európában című tanulmány, (2007) 12 teríték).

Legjobb mosogatógépeink

ComfortLift® 9000

Miért ne emelhetné magasabb szintre? A ComfortLift® mosogatógépekkel még kényelmesebb a mosogatás. Az alsó kosarat csípőmagasságig felemelheti, így nem kell hajolgatnia ahhoz, hogy hozzáférjen az edényekhez.

Legnépszerűbb mosogatógépeink

SateliteClean® 6000

A SatelliteClean® szórókar segítségével makulátlanul tiszták lesznek az edények. Az innovatív szórókar a hagyományos vízkarhoz képest 3x akkora felületen szórja a vizet. Mivel a duplán forgó kar folyamatosan változtatja a szórás szögét, a víz mindenhová elér.

Újdonság

Prémium megjelenés, modern dizájn

Új szabadonálló készülékeink prémium megjelenése, letisztult vonalvezetésével tökéletesen illeszkedik a modern konyhákba. Az idő alapú program beállítással egyszerűen elindíthat bármilyen ciklust - akár egyetlen érintéssel.