Válasszon mosogatógépet

 vagy tudjon meg többet arról, hogy mire érdemes figyelni vásárlás előtt

 

A legenergiatakarékosabb mosogatógépeink

EcoLine mosogatógépeink a leginkább víz- és energiatakarékos modellek választékunkban. Minden készülék rendelkezik olyan funkciókkal, melyek segítenek spórolni az erőforrásokkal, miközben tökéletesen tiszták lesznek az edények.  

Innovatív mosogatógépek

Teljesítményre és hatékonyságra tervezve

Az AEG mosogatógépek olyan egyedülálló, erőforrás-hatékony programokat kínálnak, amelyek segítségével vizet és energiát takarítanak meg anélkül, hogy ez befolyásolná a mosogatás hatékonyságát. Emellett, bizonyos modellek innovatív funkciókkal teszik még egyszerűbbé a mosogatást. Ilyen például a világ első felemelhető kosara, amely segíti az edények be- és kipakolását.

 • Kényelmes be-és kipakolás
  Kényelmes be-és kipakolás

  Az egyedülálló ComfortLift® mosogatógépek alsó kosarát felemelheti, így kényelmesebben pakolhatja ki és be az edényeket.

 • Ecometer – vizet és energiát takarít meg
  Ecometer – vizet és energiát takarít meg

  Az Ecometer a kijelzőn megjelenő zöld vonalak segítségével visszajelzést ad, hogy mennyire energia- és víztakarékos a kiválasztott ciklus.

 • Hatékonyabb mosogatás, ugyanannyi vízzel
  Hatékonyabb mosogatás, ugyanannyi vízzel

  Az innovatív szórókar folyamatosan változó irányból permetezi az edényekre a vizet, és a hagyományos vízkarhoz képest 3x akkora felületre juttatja el. Így az minden edényt elér. Ezért ugyanannyi vízfogyasztás mellett is hatékonyabb lesz a mosogatás.

Akár 20% energiamegtakarítás*

Tudatos döntések, könnyedén. Miközben a QuickSelect érintőkijelzőn beállítja, hogy mennyi ideig tartson a program, az Ecometer zöld vonalak segítségével visszajelzést ad, hogy mennyire energia- és víztakarékos a kiválasztott ciklus.

 

*Belső teszt alapján, az ECO program összehasonlítva egy C energiaosztályú készülék sztenderd 90 perces programjával.

 • App on smart phone
  Intelligens mosogatás távvezérléssel

  QuickSelect mosogatógépeinkkel okosabban, tudatosabban mosogathat. Útmutatást kaphat az adott töltetnek megfelelő program kiválasztásához a töltet nagysága és szennyezettsége alapján. Az alkalmazás összegzi a használattal kapcsolatos adatokat, és visszajelzést küld Önnek, hogy még fenntarthatóbban mosogathasson.

 • Wine glasses dishwasher
  Gépi mosogatással akár 60% energiát, és 90 l vizet takaríthat meg a kézi mosogatáshoz képest*

  *Egy D, vagy annál jobb osztályú mosogatógép ECO programon történő víz- és energiafogyasztásának összehasonlítása a kézi mosogatás során használt átlagos vízmennyiséggel az EU-ban (Stamminger és Tsai, Mosogatási szokások Európában című tanulmány, (2007) 12 teríték).

Legjobb mosogatógépeink

ComfortLift® 9000

Miért ne emelhetné magasabb szintre? A ComfortLift® mosogatógépekkel még kényelmesebb a mosogatás. Az alsó kosarat csípőmagasságig felemelheti, így nem kell hajolgatnia ahhoz, hogy hozzáférjen az edényekhez.

Legnépszerűbb mosogatógépeink

SateliteClean® 6000

A SatelliteClean® szórókar segítségével makulátlanul tiszták lesznek az edények. Az innovatív szórókar a hagyományos vízkarhoz képest 3x akkora felületen szórja a vizet. Mivel a duplán forgó kar folyamatosan változtatja a szórás szögét, a víz mindenhová elér.

Újdonság

Prémium megjelenés, modern dizájn

Új szabadonálló készülékeink prémium megjelenése, letisztult vonalvezetésével tökéletesen illeszkedik a modern konyhákba. Az idő alapú program beállítással egyszerűen elindíthat bármilyen ciklust - akár egyetlen érintéssel.