Válasszon szárítógépet

Válassza a ruhatárának tökéletesen megfelelő szárítógépet. Legyen szó bármilyen anyagú ruhákról, biztos lehet benne, hogy innovatív megoldásaink révén minden alkalommal úgy veheti ki a ruhákat a gépből, mintha újak lennének. 

LEGJOBB ENERGIAHATÉKONYSÁGÚ, A+++ ENERGIAOSZTÁLYÚ SZÁRÍTÓGÉPEINK

Az AEG EcoLine szárítógépek a legenergiatakarékosabb modelljeink. A+++ besorolásukkal kategóriájukban a legjobbak. Akár 68%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos szárítógépek.* Az alacsony hőmérsékleten történő szárításnak köszönhetően, még a legkényesebb anyagú ruhák, például a selyem** vagy a gyapjú*** sem megy össze.

A TÖKÉLETES SZÁRÍTÁS ÉLMÉNYE.

Az AEG szárítógépek akár 68%-kal kevesebb* energiát fogyasztanak, és feleakkora hőmérsékleten szárítanak mint a hagyományos modellek. Szárítsa gépben még a legkényesebb anyagú ruhákat is! A selyem** megőrzi formáját, és a gyapjú*** sem megy össze. A kabátok megőrzik hőtartó képeségüket****, míg a technikai ruhák újra vízhatlanok***** lesznek.

 • Nő a mosógép és szárítógép mellett
  KÍMÉLETES SZÁRÍTÁS, FELEAKKORA HŐMÉRSÉKLETEN

  A hősszivattyús szárítógépek  alacsony hőmérsékleten is egyenletesen szárítanak. A kíméletes szárítás során a ruhákat soha nem éri feleslegesen magas hő, így hosszabb ideig újszerűek maradnak.

 • Közeli kép két kék kötött pulóverről
  GARANTÁLTAN NEM MEGY ÖSSZE


  A precízen szabályozott dobmozgás és hőmérséklet garantálja a biztonságos szárítást, így a gyapjú nem megy össze, és a selyem is megtartja formáját. 

 • Közeli kép egy zöld kabátról
  AZ ÁGYNEMŰ ÉS A PEHELYKABÁT IS OLYAN, MINT ÚJKORÁBAN

  A 3DScan technológia az anyag belsejében is méri a nedvességet. Biztos lehet benne, hogy minden holmi, még a pehelykabát és a paplan is, egyenletesen szárad, pihe-puha és meleg marad.

*68%: A 8 kg-os hőszivattyús (A+++ energiaosztály) és a 8 kg-os kondenzációs szárítógépünk (B energiaosztály) éves energiafogyasztásának összehasonlítása alapján.
**Éppen úgy, mintha szabad levegőn száradt volna.
***A fektetve történő szárítással összehasonlítva.
****Jobban visszaállítja a vízlepergető képességet, mint a szabad levegőn történő szárítás.
*****A 3DScan technológiával szárított ruhák hőmegtartó képességének külső vizsgálata a ISO 11092 szabvány szerint tesztelve.

Legjobb szárítógépünk

AbsoluteCare® Plus 9000

Az AbsoluteCare® Plus 9000 szárítógép a 3DScan technológia valamint az Absolute Care® rendszer segítségével kíméletesen szárítja a ruhákat. Méri a nedvességet az anyag belsejében is, ezért a több rétegű holmikat is egyenletesen szárítja.

Legnépszerűbb szárítógépünk

SensiDry® 7000

A SensiDry® 7000 szárítógép hőszivattyús technológiát használ. Alacsony hőfokon, egyenletesen szárít. A kíméletes szárítással a ruhák soha nincsenek kitéve feleslegesen nagy hőnek, ezért hosszabb ideig maradnak szépek.

A különböző sorozatok legfontosabb funkciói

A 3DScan technológia méri a nedvességet a szövet felületén, és 10 cm mélyen az anyag belsejében is, ezért biztos lehet benne, hogy minden holmi egyenletesen szárad meg.
 • 3DScan technológia
 • AbsoluteCare®
 • MixDry
 • SensiDry®
 • Hygiene program
Az AbsoluteCare® rendszer precízen szabályozza szárítás közben a dobmozgását és a hőmérsékletet, biztosítva, hogy az anyag ne menjen össze és megtartsa eredeti formáját.
 • AbsoluteCare®
 • MixDry
 • SensiDry®
 • Hygiene program*
A SensiDry® rendszer alacsony hőfokon, egyenletesen szárít, a szárítás időtartamának növelése nélkül. A kíméletes szárítás miatt a ruhák hosszabb ideig maradnak szépek.
 • MixDry
 • SensiDry®
 • PreciseDry

*Csak bizonyos modellekben elérhető.

 

KEVESEBB GYŰRŐDÉS. KEVESEBB VASALÁS. PROSTEAM®

A ProSteam® rendszer segít megszüntetni a kellemetlen szagokat és kisimítja a gyűrődések egy részét.** A kevesebb gyűrődés miatt kevesebb időt kell vasalással tölteni, ezáltal a szövetszálak is kevesebb stressznek lesznek kitéve. A ProSteam® segít, hogy a ruhák hosszabb ideig maradjanak szépek.

Párban tökéletes: 9000-es mosógép és szárítógép

A 9000-es sorozatú, prémium kiadású mosógép és szárítógép önmagában is tökéletesen megállja a helyét, de még hatékonyabbak együtt. Harmonikus a dizájnjuk, összhangban vannak a programjaik és okostelefonról irányíthatók. Akár az alkalmazásból irányítva is képesek 3 órán belül kimosni és megszárítani egy teljes töltetnyi ruhát.

Megnézem a 9000-es mosógépeket
Megnézem a 9000-es szárítógépeket

 

**Belső teszt alapján 40%-kal kevesebb gyűrődés a 100% pamut anyagon a ProSteam® ciklust követően.

Szeretne többet megtudni szárítógépeinkről?

A szárítógépek közötti különbségeket ugyanolyan egyszerű átlátni, mint a mosógépeknél. Minden sorozat egyel magasabb szinten gondoskodik a ruhákról, miközben rendelkezik az alatta lévő sorozatok technológiai megoldásaival is. A sorozatszám minden modellen látható. Ezért egyszerűen megtalálja AEG mosógépéhez a tudásban és dizájnban is illő szárítógépet.