Hűtők 5/10 év kompresszor garancia

Hűtők 5/10 év kompresszor garancia

Extra garancia meghatározott AEG hűtőkészülékek kompresszorára

5 vagy 10 év garanciát adunk a promócióban résztvevő AEG hűtőszekrények, kombinált hűtő-fagyasztók és fagyasztószekrények kompresszorára (a készülék típusától függően).

A garanciát kizárólag érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a garanciális feltételeket

Az extra garancia csak a promócióban résztvevő modellekre vonatkozik!

 

Az akcióban résztvevő modellek és regisztráció

5 év garanciát adunk az alábbi modellek kompresszorára:

AEG_5_ev_badge.jpg

RDB428E1AW, RDB424E1AW, RDB424E1AX, RDB428E1AX

 

Regisztrálom a készüléket

10 év garanciát adunk az alábbi modellek kompresszorára:

AEG_10_ev_badge.jpg

ABE818F6NC, NSC7G751ES, RCB736E5MB, SCB819E8TS, SCE819E5TS, AGB728E5NB, RCB732E5MB, RKB738E5MB, RCB646E3MB, SCE618E5TS, RCB736E5MX, NSC7G751ES, RKB333E2DW, RCB732E7MB, RCB736E7MX, RCB736E7MB, RCB836C5MX, OSC5D181ES, TSC7G181ES, NSC8M191DS, SKE818D1DS, NSC7P751ES

Regisztrálom a készüléket

 • 1
  Az akció időtartama

  2020. április 1-től visszavonásig

   

  A garanciát csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a hűtőszekrény, hűtő-fagyasztó szekrény vagy fagyasztó termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

 • Regisztrálja vásárlását
  2
  Regisztrálja vásárlását

  Regisztráció

   

  Kérjük, töltse ki a megfelelő (5 év garancia vagy 10 év garancia) online regisztrációs lapot! Adja meg nevét és e-mail címét, töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát. Az érvényes regisztrációt követően 5 munkanapon belül, e-mail-ben küldjük el az extra garanciát igazoló dokumentumot, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételeknek.

  Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az igazolást tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • Kiskereskedő partnereink
  3
  Kiskereskedő partnereink

   

   

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, AEG hűtő- és fagyasztókészüléket forgalmazó partnerünk részt veszz.

   

Mire terjed ki az extra garancia?

Az extra garancia időtartama a vásárlástól számított 5 vagy 10 éves időtartam végéig terjedő időszak. Az extra garancia kiterjed a készülék kompresszorára, valamint a kompresszor meghibásodása esetén a javítás díjára, az elszállítás és visszaszállás költségére, valamint a vákuumolás, újratöltés díjára is. Kérjük, a garancia teljes időtartama alatt őrizze meg a vásárlást igazoló blokkot vagy számlát!

Válasszon inverteres kompresszorral rendelkező hűtőt és fagyasztót!

A hűtőszekrények és a fagyasztók lelke a kompresszor, ez áramoltatja a hűtőközeget a készülékben. Az új generációs modellekben inverteres kompresszor gondoskodik az élelmiszerek folyamatos és egyenletes hűtéséről. Az inverteres kompresszor fordulatszáma automatikusan változik attól függően, hogy éppen mennyire kell hűteni a hűtő- vagy fagyasztóteret, így energiatakarékosabban és csendesebben működik, valamint az élettartama is hosszabb, mint a hagyományos kompresszornak.

Figyelem! Az 5 illetve 10 év garancia nem csak inverteres kompresszorral szerelt készülékekre vonatkozik. Vásárlás előtt ellenőrizze itt, hogy a kiválasztott készülékre vonatkozik-e extra garancia.