Hűtő-fagyasztók

Találja meg azt a kombinált hűtőszekrényt, mely igazán megfelel bevásárlási és ételkészítési szokásainak. Inkább nagyobb fagyasztórekeszre vagy tágasabb hűtőtérre van szüksége?

LEGENERGIATAKARÉKOSABB HŰTŐ-FAGYASZTÓINK

Az AEG EcoLine hűtő-fagyasztók a legenergiatakarékosabb modelleink. Egyedülálló módon, újrahasznosított műanyagból készült belső térrel rendelkeznek, a kezleőfelületük pedig segít a legenergiahatékonyabb üzemmód beállításban, és ezzel az élelmiszerpazarlás-csökkentésében.*

Megnézem a szabadonálló EcoLine hűtő-fagyasztót

Megnézem a beépíthető EcoLine hűtő-fagyasztót

 

Legyen tudatosabb és tegyen az élelmiszer-pazarlás ellen!

Az AEG hűtőszekrényekben tovább friss marad az élelmiszer, és megőrzik vitamintartalmuk akár 95%-át**. A korszerű, precíz hőmérséklet-szabályozásnak köszönhetően az ételek hosszabb ideig eltarthatók, így akár 28%-kal kevesebb élelmiszer-hulladék keletkezik*.

 • Akár 28%-kal kevesebb élelmiszer-hulladék*

  Az alapanyagok a hűtő bármely részében megőrzik eredeti állagukat a Cooling 360° hűtőrendszer segítségével. A körkörös légkeringetés révén a hideg levegő a hűtő minden sarkát bejárja, és ajtónyitás után is gyorsan visszaáll a hőmérséklet. Így akár 28%-kal is csökkentheti az élelmiszer-hulladék mennyiségét. 

 • Az élelmiszerek megőrzik vitamintartalmuk akár 95%-át**

  Éljen egészségesebben! A GreenZone fiók optimális páratartalmat biztosít a zöldségek és gyümölcsök számára. A zárt fiókban a zöldségek frissek maradnak, megőrzik az értékes ásványi anyagokat. 

 • Egyedülálló hűtőszekrények újrahasznosított műanyagból

  Bemutatjuk új kombinált hűtőinket, amelyek belső tere 70%-ban újrahasznosított műanyagból készült. A régi hűtők műanyag alkatrészei új esélyt kapnak, így ezzel is csökkentjük a környezetterhelést.

*Az 5000-es sorozatú Coldsense hűtőgépekhez képest. A polcokon tárolt lágy sajt és főtt sonka eltarthatóságára vonatkozó külső tesztek alapján. Az eredmények az élelmiszerek típusától függően változhatnak. Az élelmiszer-pazarlás csökkenése egy becsült érték, amely a készülék teljesítményén alapul, a felhasználói szokásokra való tekintet nélkül.
**Külső teszt alapján a vitaminmegőrző képesség vizsgálata. Áfonya C-vitamin tartalmának mérése 11 nap tárolás után GreenZone fiókban.

Miért ne tartaná frissen? Óvja élelmiszereit felelősségteljesen.

Új beépíthető hűtő-fagyasztóinkat az ételek, az egészség és a bolygó védelmére optimalizáltuk. Az intelligens hőmérséklet-és páratartalom szabályozás megfelelő környezetet biztosítanak a különböző élelmiszerek számára a zárt fiókban. 

 • Fenntartható megoldások egy jobb életért

  Az új készülékek CO2 kibocsátása akár 20%-kal kevesebb a korábbi modellekéhez képest. Hulladékmentesen működő gyárainkban egyre több újrahasznosítható anyagot használunk a gyártáshoz. Ezekkel a fejlesztésekkel jelentősen csökkentettük környezetterhelésünket.

 • Woman in a kitchen.
  Mindennapi élethez. Hosszú időre tervezve.

  Mi vagyunk az AEG. Azért dolgozunk, hogy újraírjuk a háztartási gépekkel kapcsolatos elvárásait. 1887-es berlini indulásunk óta soha nem értük be az "elég jóval". És úgy gondoljuk, hogy Önnek sem kellene. A felelős innovációban hiszünk, melyek segítenek egy jobb holnap felépítésében.

   

 • Fridge freezer close-up
  A MaxiSpace tovább emeli a szintet

  Kiváló minőség és teljesítmény, és mintegy 45%-kal nagyobb pakolótér a MaxiSpace kialakításnak köszönhetően. Fejlett technológiájú, két körös hűtőrendszer, csendes és energiahatékony működés, és rendkívül gyors beépíthetőség.

Újdonság

COOLING 360° 8000 beépíthető hűtő-fagyasztó

A Cooling 360° 8000 hűtő-fagyasztó óvja az élelmiszerek minőségét, és 30%-kal jobb hőmérséklet eloszlást biztosít. A több légcsatorna egyenletes hűtést biztosít, a rozsdamentes acél pedig elegáns és prémium megjelenést kölcsönöz konyhájának.

LEGNÉPSZERŰBB HŰTŐ-FAGYASZTÓNK

TWINTECH® 6000 beépíthető hűtő-fagyasztó

TwinTech® No Frost 6000 hűtő-fagyasztó megakadályozza az élelmiszerek kiszáradását. A fejlett kettős hűtőrendszere fenntartja az ideális páratartalmat, és biztosítja, hogy soha ne kelljen leolvasztania a fagyasztót.

Kevesebb élelmiszerhulladék a hatékonyabb hőmérséklet-eloszlásnak köszönhetően. Megelőzi a hőmérséklet sokkot és lassabban romlanak az ételek.
 • Ideális páratartalom
 • Zárt fiók, egyenletes páratartalommal
 • Stabil hőmérséklet
 • Twintech
 • Cooling 360°
A szigetelt GreenZone fiókban a gyümölcsök és zöldségek megőrzik vitamintartalmukat és frissességüket, ezért táplálóbbak lesznek.
 • Ideális páratartalom
 • Zárt fiók, egyenletes páratartalommal
 • Stabil hőmérséklet
 • Twintech
Az intelligens teljes No frost technológia ideális páratartalmat tart fenn a hűtőszekrényben, így az élelmiszerek lédúsak és jó ízűek maradnak.
 • Ideális páratartalom
 • Stabil hőmérséklet
 • Twintech
Az élelmiszerek hosszabb ideig megőrzik minőségüket, így lassabban romlanak meg.
 • Stabil hőmérséklet

Extra garancia meghatározott AEG hűtőkészülékek kompresszorára

5 vagy 10 év garanciát adunk a promócióban résztvevő AEG hűtőszekrények, kombinált hűtő-fagyasztók és fagyasztószekrények kompresszorára (a készülék típusától függően).

A weboldalon vásárlás előtt ellenőrizheti, hogy a kiválasztott hűtőkészülék részt vesz-e a promócióban.

Regisztrálja vásárlását a számla kiállításától számított 90 napon belül.