Válasszon mosógépet

Az AEG mosógépek gondoskodnak ruháiról. Innovatív technológiai megoldásainknak köszönhetően ruhái megőrzik eredeti formájukat és színüket, miközben tökéletesen tiszták lesznek. Válogasson nagyobb és kisebb kapacitású modelljeink között! Válasszon olyan készüléket, amely megfelel minden igényének!

HATÉKONYABBAK MÉG A LEGJOBB, "A" ENERGIAOSZTÁLYNÁL IS*

Az AEG EcoLine mosógépek még az A energiaosztályú készülékeknél is hatékonyabbak, és azoknál is több energiát takarítanak meg.* Ezenkívül, a töltethez igazítva, automatikusan szabályozzák a víz- és energiafelhasználást. 

A TÖKÉLETES MOSÁS ÉLMÉNYE.

Az AEG mosógépek akár 96%-kal kevesebb vizet fogyasztanak gőzprogrammal*,és még az "A" energiaosztályú készülékeknél is akár 30%-kal több energiát** takaríthat meg velük. Mindeközben ruhái hosszú ideig úgy néznek ki, mintha újak lennének.  


 • Fehár ing szürke háttérrel
  MOSÁS HELYETT FRISSÍTŐ GŐZ – 96%-KAL KEVESEBB VÍZFOGYASZTÁS**

  Mosás helyett gőzprogramon is felfrissítheti azokat a ruháit, amelyeket csak néhány óráig hordott, ezért nem kell feltétlenül kimosni. Mindössze 25 perc alatt.

 • Közeli kép egy kék anyagról
  TELJES FOLTELTÁVOLÍTÁS ALACSONY HŐFOKON IS***

  A PowerClean program már 30°C-on*** is tökéletesen eltávolítja a foltokat a szövet belsejéből is - kevesebb mint 1 óra alatt.  Így a rövid program is olyan hatékony, mint a hosszú.

 • Közeli kép a mosógép rekeszéről
  AZ AUTODOSE ÓVJA A RUHÁKAT ÉS AKÁR 60%-KAL KEVESEBB MOSÓSZERT HASZNÁL****

  Az AutoDose mosógép precíz érzékelők segítségével számolja ki, hogy pontosan mennyi mosószerre és öblítőre van szükség az adott töltet mosásához, így automatikusan a megfelelő mennyiségű tisztítószert adagolja. 

*Energiafogyasztás tekintetében, az EU energiafogyasztási küszöbértékét figyelembe véve.
**Belső tesz alapján: 1 kg-os töltet frissítése gőzprogramon összehasonlítva a Delicate programon történő mosással.
***Külső teszt alapján, az 59 leggyakoribb háztartási szennyeződéssel szennyezett 5 kg ruha mosása 59 perces, 30°C –os PowerClean programon. A foltokat 100%-ban eltávolította a program.
****Belső teszt alapján, a mosószer mennyiségének mérése 2 kg töltet mosása során, AutodDose illetve manuális mosószer adagolással. 

Legjobb mosógépünk

AbsoluteCare® 9000

Az AbsoluteCare® 9000 mosógép egyedülálló megoldást használ a víz szűréséhez és tisztításához, melynek köszönhetően a színek nem fakulnak ki,* és hosszabb ideig megőrzik eredeti formájukat. Ez a készülék nem csupán tisztítja, de ápolja is a ruhákat.**

Legnépszerűbb mosógépünk

ProSteam® 7000

Azokat a ruhákat, amelyeket nem kell feltétlenül kimosni, tökéletesen fel lehet frissíteni gőzprogramon. A ProSteam® 7000 mosógép gőzprogramja csupán 2 liter vizet használ, miközben kíméletesen frissíti fel a ruhákat.

A különböző sorozatok legfontosabb funkciói

Az AbsoluteCare® úttörő technológiája megszűri és tisztítja a vizet, így a színek nem fakulnak ki és a ruhák nem veszítik el formájukat.
 • Softwater technológia
 • PowerCare
 • ProSteam®
 • PreciseWash
 • Alkalmazásból irányítható***
A PowerCare egyedülálló módon feloldja a tisztítószert a vízben, és eljuttatja minden szövetszálhoz. A ruhák tökéletesen tiszták lesznek.
 • PowerCare
 • ProSteam®
 • PreciseWash
 • AutoDose/Universal Dose***
 • Alkalmatásból irányítható***
Frissítő gőz mosás helyett. A legjobban gőzzel lehet felfrissíteni azokat a ruhákat, amelyeket nem kell feltétlenül kimosni.
 • ProSteam®
 • PreciseWash
 • AutoDose/Universal Dose***
 • Alkalmazásból irányítható***
Automatikusan a töltethez igazítja a program hosszát, a víz- és energiafogyasztást, így a ruhákat csak addig mossa a gép, amíg feltétlenül szükséges.
 • ProSense
 • Alkalmazásból irányítható***
 • AutoDose

Óvja ruháit az AutoDose segítségével

Az AutoDose rendszerrel (automatikus mosószeradagolás) nincs több találgatás. A mosógép precíz érzékelői kiszámolják, hogy mennyi mosószerre és öblítőre van szükség az adott töltet mosásához, és a gép automatikusan a megfelelő mennyiségű tisztítószert adagolja a dobba. Akár 60%-kal csökkentheti a felhasznált mosószer mennyiségét**** — kényelmesebb mosás, tartósabb ruhák.

UniversalDose – egyedülálló adagolófiók mosókapszulákhoz

Az UniversalDose mosógépek egyedülálló adagolófiókjában külön helye van a mosókapszuláknak. Az irányított vízsugarak felpuhítják, majd áttörik a kapszula burkolatát és teljesen feloldják a tisztítószert még a fiókban. Így 60%-kal gyorsabban aktiválódik, mint a dobban. Sokkal hatékonyabb a folttisztítás az alacsony hőmérsékletű és a gyors, 1 órás programokon is.*****

Szeretne még többet tudni mosógépeinkről?

A mosógépeket sorozatokba rendeztük, így azonnal látni fogja, hogy az egyes modellek milyen előnyöket kínálnak. Minden sorozat egyel magasabb szinten gondoskodik a ruhákról, miközben rendelkezik az alatta lévő sorozatok technológiai megoldásaival is.

*Független színtartóssági teszt fekete poliészteren 50 ciklus után, 30°C-on Softwater technológiával
**Belső összehasonlító teszt: pamut mosása szűrt vízzel, SoftWater technológiával és kemény vízzel hagyományos pamut programon. A SoftWater-rel történő mosás után több pamut ruhánál kisebb mértékű a méretvesztés.
***Csak bizonyos modellekben elérhető.
****Belső teszt alapján, a mosószer mennyiségének mérése 2 kg töltet mosása során, AutodDose illetve manuális mosószer adagolással. 
*****Belső teszt alapján, 30°C-os mosás, 1 órás pamut programon; kapszula az UniversalDose fiókban, illetve kapszula a dobban.

Bővebben