Válasszon mosó-szárító gépet

Ha nincs hely 2 készüléknek, akkor sem kell kompromisszumot kötnie. Mosó-szárító gépeink ugyanolyan fejlett technológiai megoldásokkal tisztítják és szárítják ruháit, mint a különálló modellek. Még legfinomabb anyagú ruhákat is kíméletesen mossák és szárítják. Alacsony hőmérsékleten dolgoznak, így óvják ruháit, hogy azok hosszú ideig kifogástalan formában maradjanak.

Mutass többet

Legenergiatakarékosabb modelljeink

Az AEG EcoLine mosó-szárító gépek a kiemelkedő energiahatékonyságuk alapján lettek kiválasztva. Gőzprogramon akár 96%-kal kevesebb vizet használnak, az energiafogyasztást pedig akár 55%-kal* képesek csökkenteni a szárítási ciklusban a hőszivattyús technológiának köszönhetően, mely lehetővé teszi a legkényesebb anyagú ruhák, például a gyapjú, a selyem vagy a pehelykabát** szárítását is.

Megnézem az AEG EcoLine mosó-szárító gépeket 


*Belső tesztek alapján, a hőszivattyús és a hagyományos kondenzációs mosó-szárító gép energiafogyasztásának összehasonlítása a szárítási fázisban, teljes Eco 40-60 programon maximális töltettel (6 kg IEC pamut).
**A termékjellemzők sorozatonként eltérnek.
Legújabb mosó-szárító gépünk

AbsoluteCare® 9000

Az egyedülálló hőszivattyús technológia lehetővé teszi, hogy az AbsoluteCare® 9000 mosó-szárító gép fele akkora hőmérsékleten szárítsa a ruhákat. A töltethez igazodó dobmozgásnak köszönhetően a gép kíméletesen mossa és szárítja a legkényesebb anyagokat is.

Legnépszerűbb mosó-szárító gépünk

ProSteam® 7000

A ProSteam® 7000 mosó-szárító gép egy 3in1 készülék, melyben nemcsak mosni és szárítani lehet a ruhákat, hanem a gőzben fel is frissítheti azokat. A gőzprogram kevesebb vizet használ, és kíméletesebb is, így a ruhák tovább őrzik meg eredeti formájukat.

A különböző sorozatok legfontosabb funkciói

Az AbsoluteCare® 9000-es mosó-szárító gépek az egyedülálló hőszivattyús technológiának köszönhetően fele akkora hőfokon szárítják a ruhákat
 • AbsoluteCare®
 • SensiDry®
 • ProSteam®/Steam Refresh
 • PreciseLoad/PreciseLoad+
 • Alkalmazásból irányítható*
A PowerCare egyedülálló módon elkeveri a tisztítószert a vízzel, és eljuttatja minden szövetszálhoz. A ruhák tökéletesen tiszták lesznek.
 • PowerCare/PowerClean
 • ProSteam®/Steam Refresh
 • SpecialCare Wash-to-Dry
 • PreciseLoad/PreciseLoad+
 • Alkalmazásból irányítható*
A ProSteam® 7000 mosó-szárító gép 3in1 készülék, mely a mosás, a szárítás és frissítés programokkal egyszerűsíti a ruhaápolás folyamatát.
 • ProSteam®/Steam Refresh
 • SpecialCare Wash-to-Dry
 • PreciseLoad
 • Alkalmazásból irányítható*

Óvja ruháit az AutoDose segítségével

Az AutoDose rendszerrel (automatikus mosószeradagolás) nincs több találgatás. A mosógép precíz érzékelői kiszámolják, hogy mennyi mosószerre és öblítőre van szükség az adott töltet mosásához, és a gép automatikusan a megfelelő mennyiségű tisztítószert adagolja a dobba. Akár 60%-kal csökkentheti a felhasznált mosószer mennyiségét* — kényelmesebb mosás, tartósabb ruhák.

UniversalDose – egyedülálló adagolófiók mosókapszulákhoz

Az UniversalDose mosógépek egyedülálló adagolófiókjában külön helye van a mosókapszuláknak. Az irányított vízsugarak felpuhítják, majd áttörik a kapszula burkolatát és teljesen feloldják a tisztítószert még a fiókban. Így 60%-kal gyorsabban aktiválódik, mint a dobban. Sokkal hatékonyabb a folttisztítás az alacsony hőmérsékletű és a gyors, 1 órás programokon is.**

*Belső teszt alapján, a mosószer mennyiségének mérése 2 kg töltet mosása során, AutodDose illetve manuális mosószer adagolással. 
**Belső teszt alapján, 30°C-os mosás, 1 órás pamut programon; kapszula az UniversalDose fiókban, illetve kapszula a dobban.

Szeretne többet megtudni mosó-szárító gépeinkről?

A mosó-szárító gépeinket sorozatokba rendeztük, így azonnal látni fogja, hogy az egyes modellek milyen előnyöket kínálnak. Minden sorozat egyel magasabb szinten gondoskodik a ruhákról, miközben rendelkezik az alatta lévő sorozatok technológiai megoldásaival is.