Válasszon mosó-szárító gépet

Ha nincs hely 2 készüléknek, akkor sem kell kompromisszumot kötnie. Mosó-szárító gépeink ugyanolyan fejlett technológiai megoldásokkal tisztítják és szárítják ruháit, mint a különálló modellek. Még legfinomabb anyagú ruhákat is kíméletesen mossák és szárítják. Alacsony hőmérsékleten dolgoznak, így óvják ruháit, hogy azok hosszú ideig kifogástalan formában maradjanak.

Mutass többet

LEGENERGIAHATÉKONYABB MOSÓ-SZÁRÍTÓ GÉPEINK

Az AEG EcoLine mosó-szárító gépek a kiemelkedő energiahatékonyságuk alapján lettek kiválasztva. Gőzprogramon akár 96%-kal kevesebb vizet használnak, az energiafogyasztást pedig akár 55%-kal* képesek csökkenteni a szárítási ciklusban a hőszivattyús technológiának köszönhetően, mely lehetővé teszi a legkényesebb anyagú ruhák, például a gyapjú, a selyem vagy a pehelykabát** szárítását is.

MOSÁS, SZÁRÍTÁS, MEGTAKARÍTÁS. MINDEZ EGY KÉSZÜLÉKBEN.

A mosó-szárító gépekkel meghosszabbíthatja ruhái élettartamát és energiát takaríthat meg. Gőzprogramon akár 96%-kal* kevesebb a vízfogyasztás, a folteltávolítás pedig már 30°C-on is hatékony. A szárítás során akár 55%-kal** kevesebb az energiafogyasztás a hőszivattyús technológiának köszönhetően, amely lehetővé teszi a legkényesebb anyagú ruhák szárítását is. 

 • Közeli kép rózsaszín pulóverről
  TAKARÉKOSKODJON AZ ENERGIÁVAL SZÁRÍTÁS KÖZBEN IS

  A hőszivattyús szárítógépek akár 55%-kal**  kevesebb energiát fogyasztanak, miközben megvédik ruháit a túlszárítástól. Így azok tovább megőrzik eredeti formájukat. 


 • Fehér ing szürke háttérrel
  FRISSÍTSE FEL RUHÁIT GŐZPROGRAMON

   A gőzprogram 96% -kal kevesebb* vizet használ és kíméletesebb alternatívája a mosásnak. Így a ruhák hosszabb ideig maradnak jó formában.


 • Nő a mosógép mellett
  AZ AUTODOSE AKÁR 60%-KAL KEVESEBB MOSÓSZERT HASZNÁL***

  Az AutoDose mosó-szárító gép érzékelői felmérik, hogy mennyi mosószerre és öblítőre van szükség az adott töltet mosásához, és automatikusan adagolják a megfelelő mennyiségű tisztítószert.

   

*Belső teszt alapján, 1 kg-os töltet frissítése FreshScent gőzprogramon összehasonlítva a Delicate programon történő mosással.
**Belső teszt alapján, a hőszivattyús és a hagyományos kondenzációs mosó-szárító gép energiafogyasztásának összehasonlítása a szárítási fázisban, teljes Eco 40-60 programon maximális töltettel (6 kg IEC pamut).
***Belső teszt alapján, 2 kg töltet mosásához szükséges mosószer mennyiségének AutodDose funkcióval történő meghatározásával illetve manuális mosószer adagolással. 

Legújabb mosó-szárító gépünk

AbsoluteCare® 9000

Az egyedülálló hőszivattyús technológia lehetővé teszi, hogy az AbsoluteCare® 9000 mosó-szárító gép fele akkora hőmérsékleten szárítsa a ruhákat. A töltethez igazodó dobmozgásnak köszönhetően a gép kíméletesen mossa és szárítja a legkényesebb anyagokat is.

Legnépszerűbb mosó-szárító gépünk

ProSteam® 7000

A ProSteam® 7000 mosó-szárító gép egy 3in1 készülék, melyben nemcsak mosni és szárítani lehet a ruhákat, hanem a gőzben fel is frissítheti azokat. A gőzprogram kevesebb vizet használ, és kíméletesebb is, így a ruhák tovább őrzik meg eredeti formájukat.

A különböző sorozatok legfontosabb funkciói

Az AbsoluteCare® 9000-es mosó-szárító gépek az egyedülálló hőszivattyús technológiának köszönhetően fele akkora hőfokon szárítják a ruhákat
 • AbsoluteCare®
 • SensiDry®
 • ProSteam®/Steam Refresh
 • PreciseLoad/PreciseLoad+
 • Alkalmazásból irányítható*
A PowerCare egyedülálló módon elkeveri a tisztítószert a vízzel, és eljuttatja minden szövetszálhoz. A ruhák tökéletesen tiszták lesznek.
 • PowerCare/PowerClean
 • ProSteam®/Steam Refresh
 • SpecialCare Wash-to-Dry
 • PreciseLoad/PreciseLoad+
 • Alkalmazásból irányítható*
A ProSteam® 7000 mosó-szárító gép 3in1 készülék, mely a mosás, a szárítás és frissítés programokkal egyszerűsíti a ruhaápolás folyamatát.
 • ProSteam®/Steam Refresh
 • SpecialCare Wash-to-Dry
 • PreciseLoad
 • Alkalmazásból irányítható*

Óvja ruháit az AutoDose segítségével

Az AutoDose rendszerrel (automatikus mosószeradagolás) nincs több találgatás. A mosógép precíz érzékelői kiszámolják, hogy mennyi mosószerre és öblítőre van szükség az adott töltet mosásához, és a gép automatikusan a megfelelő mennyiségű tisztítószert adagolja a dobba. Akár 60%-kal csökkentheti a felhasznált mosószer mennyiségét* — kényelmesebb mosás, tartósabb ruhák.

UniversalDose – egyedülálló adagolófiók mosókapszulákhoz

Az UniversalDose mosógépek egyedülálló adagolófiókjában külön helye van a mosókapszuláknak. Az irányított vízsugarak felpuhítják, majd áttörik a kapszula burkolatát és teljesen feloldják a tisztítószert még a fiókban. Így 60%-kal gyorsabban aktiválódik, mint a dobban. Sokkal hatékonyabb a folttisztítás az alacsony hőmérsékletű és a gyors, 1 órás programokon is.**

*Belső teszt alapján, a mosószer mennyiségének mérése 2 kg töltet mosása során, AutodDose illetve manuális mosószer adagolással. 
**Belső teszt alapján, 30°C-os mosás, 1 órás pamut programon; kapszula az UniversalDose fiókban, illetve kapszula a dobban.

Szeretne többet megtudni mosó-szárító gépeinkről?

A mosó-szárító gépeinket sorozatokba rendeztük, így azonnal látni fogja, hogy az egyes modellek milyen előnyöket kínálnak. Minden sorozat egyel magasabb szinten gondoskodik a ruhákról, miközben rendelkezik az alatta lévő sorozatok technológiai megoldásaival is.