Főzzön velünk!

Le Cordon Bleu

Az AEG, aki mindig egy lépéssel előrébb jár a tökéletes ízek felfedezésének útján, és a Le Cordon Bleu, a Kulináris Művészetek vezető hálózata együtt kalauzolja a profi séfeket és a gasztronómia szerelmeseit a finom ételek és az egészséges étkezés világába. Megosztjuk Önnel a legújabb ételkészítési technikákat, a kipróbált recepteket, és megmutatjuk, hogyan hozhatja ki a legtöbbet az alapanyagokból. Látni fogja azt is, hogyan segítenek a legmodernebb konyhai gépek a felejthetetlenül finom fogások elkészítésében.

Tartson velünk! Főzzön Ö is fenntarthatóan és készítsen fantasztikusan finom fogásokat minden alkalommal.

  • PÁROLT TAVASZI TEKERCSEK

    Ezeket az egészséges, finom és laktató tekercseket kínálhatja előételnek és vendégváró falatnak is.

  • Fésűkagyló édesköménnyel

    Egy igazán különleges, ugyanakkor gyorsan elkészíthető fogás, intenzív aromás ízekkel.

  • MOULES MARINIÈRES (Kagyló tengerész módra)

    Ha egy egyszerűen és gyorsan elkészíthető, látványos ételt keres, akkor nem is választhatna jobbat ennél a francia klasszikusnál.

  • Sonkába göngyölt spárga

    A prosciutto-ba göngyölt spárga tökéletes nassolnivalónak és előételnek is. Mindenki szeretni fogja. Spárgából sokféle egészséges és mutatós ételt készíthet, érdemes kihasználni a spárgaszezont.

  • Gazpacho párolt tigrisrákkal

    Ez a hideg, spanyol stílusú leves tökéletes választás előételnek vagy vacsorának is.

  • Hagymaleves csészében

    Tökéletesítsen egy igazi klasszikust: készítsen levest még gazdagabb, még teltebb ízvilággal.

  • Csodás csendes-óceáni cézár saláta

    Catalina Velez, Latin-Amerika egyik legmeghatározóbb séfje a Csendes-óceán partvidékének ízvilágát csempészte cézársalátájába.

  • Vasárnapi sült

    Legyen a vasárnap a legfinomabb nap a héten. Ez egy igazi családi ünnepi étel.

  • Vegán burger

    Még a húsimádók is elismerik majd, hogy ez a hamburger ellenállhatatlanul finom.

  • Saláta valódi ízekkel

    Mark Schatzker cézársalátája készítésekor az alapanyagok természetes, gazdag ízére helyezi a hangsúlyt – a dresszing szerepe másodlagos.

  • Cézársaláta maradékokból

    A maradékokból csodákat alkotó Culinary Misfits száraz kenyérből és a sárgarépa leveléből készít egy klasszikus salátát.

  • Cézársaláta szárított hússal

    Ludwig Maurer, a híres Wagyu marha tenyésztő és hússéf bemutatja, hogyan gondol erre a klasszikusra. Szárított sztékből készíti.

  • Gnocchi citromos-zsályás szósszal

    Úgy gondolja, hogy a gnocchi készítést jobb a séfekre bízni? Gondolja át újra! Ennek az egyszerű receptnek a birtokában nem is fogja érteni, miért nem készített korábban gnocchit. A citromos-zsályás szósz tökéletes kiegészítője ennek a klasszikus olasz tésztának.

  • Szezonális zöldséges kosárkák

    A vegetáriánus falatok nagyon jó előételek egy több fogásos menüsornál. Ez a recept tökéletes ahhoz, hogy elkezdjen ismerkedni a vegetáriánus konyha alapjaival. Kezdheti ezekkel a telt, gazdag ízű zöldséges kosárkákkal.

  • Sült csirke

    Ennek az egyszerű receptnek és a sütő maghőmérőjének köszönhetően, nem kell azon gondolkodnia, vajon mennyi ideig kell sütni a csirkét. Készítsen tökéletes sült csirkét, mutassa meg családjának, milyen a csirke AEG módra.

  • Sertéssült

    A sült sertéskaraj lélegzetelállítóan finom lehet. Tökéletes fogás a vasárnapi családi ebédre vagy egy nagyobb vacsora partira is. Soha nem volt még ennyire egyszerű felejthetetlenül finom sertéssültet készíteni! Kövesse lépésről lépésre a receptet.

  • Szuvidolt szték

    Nyűgözze le családját egy tökéletes sztékkel. Egy ilyen étellel megmutathatja konyhaművészete legjavát. Kövesse a szuvidolt szték receptjét lépésről lépésre, így többet nem kell amiatt aggódnia, hogy mennyi ideig kell sütni a húst.

  • Yorkshire puding

    A yorkshire puding sokaknak az étkezés legjobb részét jelenti, főleg Angliában egy tartalmas húsos lakoma végén. Ezért fontos, hogy a yorkshire puding igazán nagyon finom legyen! Készítse el saját yorkshire pudingját az alábbi recept alapján.

  • Csirkés kolbászos paella

    A klasszikus spanyol rizses egytálétel tökéletes választás családi ebédhez. Az egyszerűen elkészíthető csirkés chorizo-s paella mediterrán hangulatot teremt otthonában. Kövesse a receptet és készítse el saját spanyol paella-ját.

  • Lime mousse málna szósszal

    Az intenzív ízű málnaszósz és az édes lágy mousse tökéletes páros alkot. Ráadásul gyönyörűen néznek ki együtt.

  • Csokoládés rolád

    A gazdag csokoládés sütemény méltó lezárása bármilyen kifinomult menüsornak.

  • Vörösboros körte

    Mindenképpen használja a fűszereket, akkor is ha nem szereti őket – teljesebb és intenzívebb lesz tőlük az étel íze.

  • Crème Brûlée

    A csodálatos crème brûlée – csavarjon egyet a klasszikus recepten. Használjon levendulát, kakaót vagy fahéjat az ízesítéshez.

  • Csokoládés-narancsos madeleine

    Gondolkozott már azon, hogy jó lenne otthon madeleine-t készíteni? Ez a hagyományos francia vajas sütemény egy tökéletes desszert, főleg, ha megbolondítja egy kis narancsos csokival. Kövesse a receptet lépésről lépésre, és fantasztikusan finom, könnyű madeleine-nel kínálhatja vendégeit.

  • Palacsinta füstölt lazaccal

    A könnyű, amerikai stílusú palacsinta egy igazi klasszikus reggeli. Különböző feltétekkel azonban kiváló nassolnivalót készíthet belőle. Ebben a receptben vékony füstölt lazacszeleteket használunk – fantasztikusan finom.

  • Pesto

    A pesztó nem csak a tésztát teszi izgalmassá. Pesztót készíteni nagyon egyszerű. Csak keverje össze a fenyőmagot, a parmezánt, a fűszereket és az olajat. Íme egy klasszikus recept bazsalikomból, de kipróbálhatja bármilyen zöldfűszerrel.

  • Ananász saláta makrélával

    A szezám olaj, a lime és a chili intenzív ízkombinációja az ázsiai konyhát idézi. A makréla helyett használhat tengeri keszeget, az ananász helyett pedig mangót.

  • Pizza

    A nyúlós sajttal, a ropogós tésztával és az édeskés szósszal a pizza kétségtelenül az egyik kedvenc klasszikus. Főzzön egy kis paprikát is a szószba, így sokkal izgalmasabb lesz, mint a hagyományos szósz. A feltéteket kedve szerint változtathatja.

  • Párolt zsemle

    Könnyű, ropogós héjú, aranybarna zsemle – mintha most készült volna frissen a pékségben. Egy nagyszerű recept azokra a hétvégékre, amikor valami extra finomsággal akarja kényeztetni családját.

  • Francia pirítós

    A Pain Perdu, azaz a francia pirítós egy igazán finom módja a száraz kenyér megmentésének. Az alapanyagokat alaposan turmixolja össze hogy a kenyér jól megszívja magát.