Főzzön velünk!
Le Cordon Bleu
Az AEG, aki mindig egy lépéssel előrébb jár a tökéletes ízek felfedezésének útján, és a Le Cordon Bleu, a Kulináris Művészetek vezető hálózata együtt kalauzolja a profi séfeket és a gasztronómia szerelmeseit a finom ételek és az egészséges étkezés világába. Megosztjuk Önnel a legújabb ételkészítési technikákat, a kipróbált recepteket, és megmutatjuk, hogyan hozhatja ki a legtöbbet az alapanyagokból. Látni fogja azt is, hogyan segítenek a legmodernebb konyhai gépek a felejthetetlenül finom fogások elkészítésében.
Tartson velünk! Főzzön Ö is fenntarthatóan és készítsen fantasztikusan finom fogásokat minden alkalommal.
-
PÁROLT TAVASZI TEKERCSEK
Ezeket az egészséges, finom és laktató tekercseket kínálhatja előételnek és vendégváró falatnak is.
-
Fésűkagyló édesköménnyel
Egy igazán különleges, ugyanakkor gyorsan elkészíthető fogás, intenzív aromás ízekkel.
-
MOULES MARINIÈRES (Kagyló tengerész módra)
Ha egy egyszerűen és gyorsan elkészíthető, látványos ételt keres, akkor nem is választhatna jobbat ennél a francia klasszikusnál.
-
Sonkába göngyölt spárga
A prosciutto-ba göngyölt spárga tökéletes nassolnivalónak és előételnek is. Mindenki szeretni fogja. Spárgából sokféle egészséges és mutatós ételt készíthet, érdemes kihasználni a spárgaszezont.
-
Csodás csendes-óceáni cézár saláta
Catalina Velez, Latin-Amerika egyik legmeghatározóbb séfje a Csendes-óceán partvidékének ízvilágát csempészte cézársalátájába.
-
-
-
Saláta valódi ízekkel
Mark Schatzker cézársalátája készítésekor az alapanyagok természetes, gazdag ízére helyezi a hangsúlyt – a dresszing szerepe másodlagos.
-
Cézársaláta maradékokból
A maradékokból csodákat alkotó Culinary Misfits száraz kenyérből és a sárgarépa leveléből készít egy klasszikus salátát.
-
Cézársaláta szárított hússal
Ludwig Maurer, a híres Wagyu marha tenyésztő és hússéf bemutatja, hogyan gondol erre a klasszikusra. Szárított sztékből készíti.
-
Gnocchi citromos-zsályás szósszal
Úgy gondolja, hogy a gnocchi készítést jobb a séfekre bízni? Gondolja át újra! Ennek az egyszerű receptnek a birtokában nem is fogja érteni, miért nem készített korábban gnocchit. A citromos-zsályás szósz tökéletes kiegészítője ennek a klasszikus olasz tésztának.
-
Szezonális zöldséges kosárkák
A vegetáriánus falatok nagyon jó előételek egy több fogásos menüsornál. Ez a recept tökéletes ahhoz, hogy elkezdjen ismerkedni a vegetáriánus konyha alapjaival. Kezdheti ezekkel a telt, gazdag ízű zöldséges kosárkákkal.
-
Sült csirke
Ennek az egyszerű receptnek és a sütő maghőmérőjének köszönhetően, nem kell azon gondolkodnia, vajon mennyi ideig kell sütni a csirkét. Készítsen tökéletes sült csirkét, mutassa meg családjának, milyen a csirke AEG módra.
-
Sertéssült
A sült sertéskaraj lélegzetelállítóan finom lehet. Tökéletes fogás a vasárnapi családi ebédre vagy egy nagyobb vacsora partira is. Soha nem volt még ennyire egyszerű felejthetetlenül finom sertéssültet készíteni! Kövesse lépésről lépésre a receptet.
-
Szuvidolt szték
Nyűgözze le családját egy tökéletes sztékkel. Egy ilyen étellel megmutathatja konyhaművészete legjavát. Kövesse a szuvidolt szték receptjét lépésről lépésre, így többet nem kell amiatt aggódnia, hogy mennyi ideig kell sütni a húst.
-
Yorkshire puding
A yorkshire puding sokaknak az étkezés legjobb részét jelenti, főleg Angliában egy tartalmas húsos lakoma végén. Ezért fontos, hogy a yorkshire puding igazán nagyon finom legyen! Készítse el saját yorkshire pudingját az alábbi recept alapján.
-
Csirkés kolbászos paella
A klasszikus spanyol rizses egytálétel tökéletes választás családi ebédhez. Az egyszerűen elkészíthető csirkés chorizo-s paella mediterrán hangulatot teremt otthonában. Kövesse a receptet és készítse el saját spanyol paella-ját.
-
Lime mousse málna szósszal
Az intenzív ízű málnaszósz és az édes lágy mousse tökéletes páros alkot. Ráadásul gyönyörűen néznek ki együtt.
-
-
Vörösboros körte
Mindenképpen használja a fűszereket, akkor is ha nem szereti őket – teljesebb és intenzívebb lesz tőlük az étel íze.
-
Crème Brûlée
A csodálatos crème brûlée – csavarjon egyet a klasszikus recepten. Használjon levendulát, kakaót vagy fahéjat az ízesítéshez.
-
Csokoládés-narancsos madeleine
Gondolkozott már azon, hogy jó lenne otthon madeleine-t készíteni? Ez a hagyományos francia vajas sütemény egy tökéletes desszert, főleg, ha megbolondítja egy kis narancsos csokival. Kövesse a receptet lépésről lépésre, és fantasztikusan finom, könnyű madeleine-nel kínálhatja vendégeit.
-
Palacsinta füstölt lazaccal
A könnyű, amerikai stílusú palacsinta egy igazi klasszikus reggeli. Különböző feltétekkel azonban kiváló nassolnivalót készíthet belőle. Ebben a receptben vékony füstölt lazacszeleteket használunk – fantasztikusan finom.
-
Pesto
A pesztó nem csak a tésztát teszi izgalmassá. Pesztót készíteni nagyon egyszerű. Csak keverje össze a fenyőmagot, a parmezánt, a fűszereket és az olajat. Íme egy klasszikus recept bazsalikomból, de kipróbálhatja bármilyen zöldfűszerrel.
-
Ananász saláta makrélával
A szezám olaj, a lime és a chili intenzív ízkombinációja az ázsiai konyhát idézi. A makréla helyett használhat tengeri keszeget, az ananász helyett pedig mangót.
-
Pizza
A nyúlós sajttal, a ropogós tésztával és az édeskés szósszal a pizza kétségtelenül az egyik kedvenc klasszikus. Főzzön egy kis paprikát is a szószba, így sokkal izgalmasabb lesz, mint a hagyományos szósz. A feltéteket kedve szerint változtathatja.
-
Párolt zsemle
Könnyű, ropogós héjú, aranybarna zsemle – mintha most készült volna frissen a pékségben. Egy nagyszerű recept azokra a hétvégékre, amikor valami extra finomsággal akarja kényeztetni családját.
-
Francia pirítós
A Pain Perdu, azaz a francia pirítós egy igazán finom módja a száraz kenyér megmentésének. Az alapanyagokat alaposan turmixolja össze hogy a kenyér jól megszívja magát.