Írjon értékelést!

Mondja el, mit gondol új AEG készülékéről! Ezzel megkönnyítheti mások választását, nekünk pedig segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk. Pozitív és negatív észrevételeit is egyaránt nagyra értékeljük.

  • {{ errorText }}

Köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét!

Kérjük, ellenőrizze, hogy megkapta-e a visszaigazoló e-mail-t.

Készüléke úgy működik, ahogy azt Ön elvárja?

Mi a véleménye készüléke dizájnjáról?

Mennyire érzi jó minőségűnek készülékét?

{{ props.errorNickname }}

Ez a név jelenik majd meg az értékelése mellett. Kérjük, ne adja meg teljes nevét, mert ez esetben nem jelenik meg értékelése

Kérjük, adja meg e-mail címét véleménye hitelesítéséhez. Ígérjük, nem küldünk SPAM-et!

{{ props.errorEmoji }}

A leghasznosabb vásárlói értékelések a készülékről, annak használatáról, a minőségéről és a dizájnjáról szólnak. Kérjük, hogy szervizeléssel, szállítással, beüzemeléssel kapcsolatos kérdésével forduljon Vevőszolgálatunkhoz. Az itt megjelenő értékeléseket ellenőrizzük, mielőtt megjelenítjük őket az oldalon. További információért kérjük, olvassa el Vélemény-közzétételi előírásainkat.

Kérjük, fogadja el az általános felhasználási feltételeket!

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Speciális ajánlatainkkal és készülékeinkkel élmény lesz minden otthon töltött pillanat.

Írja meg véleményét!

Írja meg mit gondol új AEG készülékéről! Ezzel megkönnyítheti mások választását, nekünk pedig segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk.

 

Fontos a véleménye!

Pozitív és negatív észrevételei is fontosak. Minél személyesebb véleményt ír, annál inkább segít másoknak a választásban. Legyen az a készülék kezelhetősége, tisztán tartása, külseje, a speciális funkciói vagy bármilyen, a használat során szerzett élménye.

Kérjük, a terméket értékelje, ne a kereskedőt vagy a vásárlás során szerzett tapasztalatait.

Keressen minket!

Vevőszolgálatunk hétfőtől-péntekig, 8-17 óra között várja hívását. Az alábbi linkre kattintva e-mailt is küldhet nekünk. Örömmel állunk rendelkezésére, ha készülékével kapcsolatban kérdése van.