.

10 év garancia az inverter motorra

Mosógépeink, szárítógépeink és mosó-szárítógépeink inverter motorjára 10 év garanciát vállalunk.
Kérjük, olvassa el figyelmesen a garanciális feltételeket.

10 év garancia az inverter motorra

Hiszünk abban, hogy az inverter motorral működő mosógépeink, mosó-szárítógépeink és szárítógépeink hosszú időn keresztül segítenek Önnek tisztán és jó formában 
tartania ruháit, anélkül, hogy meghibásodnának. Ezért a törvényben meghatározott, 
1 év garancia időn felül adunk még 9 év extra garanciát az inverter motorra. Az ajánlat minden Electrolux inverter motoros mosógépre, szárítógépre és mosó-szárítógépre vonatkozik, és visszavonásig érvényes.

A 10 év garancia a vásárlás napjától él. A garancia teljes időtartama alatt őrizze meg a vásárlást igazoló blokkot vagy számlát.

Kérjük, olvassa el figyelmesen a Jótállás feltételeit.

Megnézem a feltételeket

Mitől ennyire megbízható az inverter motor?

Az inverter motor egyik legfontosabb jellemzője, hogy nincs benne szénkefe. A hagyományos motorokban lévő szénkefe hozzáér a motor forgó tengelyéhez, s ez ahhoz hasonló hatást eredményez, mintha az autót félig behúzott kézifékkel vezetnék. A súrlódás (felmelegedés) miatt a szénkefével működő motorok bizonyos időközönként pihennek, ez a gyakorlatban hosszabb a mosó- és szárítóprogramot jelent. A szénkefe és a mozgó alkatrészek hiánya azt is jelenti, hogy hosszabb a motor élettartama – nincs, ami elromoljon benne.

Hétköznapi klasszikusok

A jó minőségű ruhák is azért készülnek, hogy viseljék őket. De a gyakran hordott ruhákról gondoskodni kell, hogy sokáig jó formában maradjanak. Az AEG 6000-es sorozatú mosógépek mindig a töltet súlyához igazítják a programot, ezért éppen csak annyi vizet és energiát használnak a mosáshoz, amennyi feltétlenül szükséges.

Megnézem a mosgépeket

Szárítsa gépben, magabiztosan

Korábban nem merte szárítógépben szárítani a gyapjú-, selyem- vagy outdoor ruhákat? Mostantól minden mosható ruhát száríthat gépben, a legpuhább gyapjúpulóvertől a naponta viselt elegáns ingekig. A 8000-es sorozatú AEG szárítógépekben az AbsoluteCare® rendszer a ruhák anyagához igazítja a dob mozgását és a hőfokot. A kíméletes szárítás során a ruha felfekszik a dob falára, a sérülékeny szövetszálak nem törnek meg. Ezért minden holmi megőrzi formáját, s közben kevésbé gyűrődik. 

Megnézem a szárítógépeket