.

10 év garancia az inverter motorra

Mosógépeink, szárítógépeink vagy mosó-szárító gépeink inverter motorjára 9 év extra garanciát vállalunk, az 1 éves gyári garancia időn felül. A 9 év extra garancia kizárólag az inverter motorra vonatkozik, és online regisztrációhoz kötött.
Regisztrálom vásárlásomat

A garanciát érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a garanciális feltételeket.

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2019. február 1-től visszavonásig

  A garanciát csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha Ön feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, és a bizonylaton a mosógép, szárítógép, vagy mosó-szárítóg gép termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

 • Regisztrálja vásárlását
  2
  Regisztrálja vásárlását

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot a vásárlást követően 90 napon belül! Adja meg nevét és e-mail címét, töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát. Az érvényes regisztrációt követően 5 munkanapon belül, e-mail-ben küldjük el az extra garanciát igazoló dokumentumot, amennyiben regisztrációja megfelel a Promóciós feltételeknek.

  Kérjük, ellenőrizze a postaládájában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az igazolást tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • Kiskereskedő partnereink
  3
  Kiskereskedő partnereink

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, AEG mosógépet, szárítógépet vagy mosó-szárító gépet forgalmazó partnerünk részt vesz.

10 év garancia az inverter motorra

Hiszünk abban, hogy az inverter motorral működő mosógépeink, szárítógépeink és mosó-szárító gépeink hosszú időn keresztül segítenek Önnek tisztán és jó formában 
tartania ruháit, anélkül, hogy meghibásodnának. Ezért a törvényben meghatározott, 
1 év garancia időn felül adunk még 9 év extra garanciát az inverter motorra. Az ajánlat minden AEG inverter motoros mosógépre, szárítógépre és mosó-szárító gépre vonatkozik, és visszavonásig érvényes.
Itt ellenőrizheti, hogy az Ön által kiválasztott modell inverter motorral rendelkezik-e.

A 10 év garancia a vásárlás napjától él. A garancia teljes időtartama alatt őrizze meg a vásárlást igazoló blokkot vagy számlát.

Kérjük, olvassa el figyelmesen a Jótállás feltételeit.

Megnézem a feltételeket

Mitől ennyire megbízható az inverter motor?

Az inverter motor egyik legfontosabb jellemzője, hogy nincs benne szénkefe. A hagyományos motorokban lévő szénkefe hozzáér a motor forgó tengelyéhez, s ez ahhoz hasonló hatást eredményez, mintha az autót félig behúzott kézifékkel vezetnék. A súrlódás (felmelegedés) miatt a szénkefével működő motorok bizonyos időközönként pihennek, ez a gyakorlatban hosszabb a mosó- és szárítóprogramot jelent. A szénkefe és a mozgó alkatrészek hiánya azt is jelenti, hogy hosszabb a motor élettartama – nincs, ami elromoljon benne.

Hétköznapi klasszikusok

A jó minőségű ruhák is azért készülnek, hogy viseljék őket. De a gyakran hordott ruhákról gondoskodni kell, hogy sokáig jó formában maradjanak. Az AEG 6000-es sorozatú mosógépek mindig a töltet súlyához igazítják a programot, ezért éppen csak annyi vizet és energiát használnak a mosáshoz, amennyi feltétlenül szükséges.

Megnézem a mosgépeket

Szárítsa gépben, magabiztosan

Korábban nem merte szárítógépben szárítani a gyapjú-, selyem- vagy outdoor ruhákat? Mostantól minden mosható ruhát száríthat gépben, a legpuhább gyapjúpulóvertől a naponta viselt elegáns ingekig. A 8000-es sorozatú AEG szárítógépekben az AbsoluteCare® rendszer a ruhák anyagához igazítja a dob mozgását és a hőfokot. A kíméletes szárítás során a ruha felfekszik a dob falára, a sérülékeny szövetszálak nem törnek meg. Ezért minden holmi megőrzi formáját, s közben kevésbé gyűrődik. 

Megnézem a szárítógépeket