Termékjellemzők

Az ÖKOPower program gyorsan, mégis kiemelkedően hatékonyan gondoskodik ruháiról. Az alacsony hőmérsékletű program kíméletesen mossa tökéletesen tisztára a ruhákat. Egyedülálló ruhaápolás, kevesebb energia felhasználásával.

Előnyök

Gyors és hatékony mosás a mindennapokra

Az ÖKOPower program kiemelkedően hatékonyan, mégis alacsony energiafogyasztás mellett mossa tisztára a ruhákat, kevesebb, mint egy óra alatt. Ideális gyakran hordott ruhák alapos és kíméletes tisztításához. Tiszta ruhák rövidebb idő alatt, kompromisszumok nélkül.

AutoDose: automatikus mosószer adagolás

Az AutoDose rendszer mindig a megfelelő mennyiségű mosószert és öblítőt adagolja a mosáshoz. A mosógép precíz érzékelők segítségével kiszámítja az aktuális töltet mosásához szükséges időt, víz- és energiafogyasztást, és ennek megfelelően adagolja a tisztítószert is. Ezáltal óvja a szöveteket a túl sok mosószer okozta kopástól és elhasználódástól.

Az AEG alkalmazás: a ruhaápolás új dimenziója

Csatlakoztassa készülékét az AEG alkalmazáshoz és ismerje meg a ruhaápolás új szintjét. Keresse meg ruháihoz a legjobb programjavaslatokat, vagy állítson be testreszabott programokat távolról. Ruháira szabott gondoskodás, pár érintéssel.

Gőzprogram: kevesebb vasalás

A ProSteam® technológia gőz segítségével kisimítja és felfrissíti a ruhákat. Az önálló gőzprogram csökkenti a gyűrődéseket és eltávolítja a szövetekből a kellemetlen szagokat. A gőzciklust a mosóprogram végére is be lehet állítani, így a ruhák kevésbé lesznek gyűröttek. Ezért sokkal kevesebb időt kell vasalással tölteni.

ÖKOMix: óvja a szövetszálakat

Az ÖKOMix technológia feloldja egy kevés vízben a mosószert és az öblítőt, még azelőtt, hogy a dobba engedné. A teljesen feloldott tisztítószer minden szövetszálat elér, ápol és megtisztít. Így a ruhák nem csak tiszták, hanem hosszú ideg szépek is maradnak.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels