Termékjellemzők

Az ÖKOPower program gyorsan, mégis kiemelkedően hatékonyan gondoskodik ruháiról. Az alacsony hőmérsékletű program kíméletesen mossa tökéletesen tisztára a ruhákat. Egyedülálló ruhaápolás, kevesebb energia felhasználásával.

Előnyök

AEG - Elöltöltős mosógép - L8FBC69ASA

Gyors és hatékony mosás a mindennapokra

Az ÖKOPower program kiemelkedően hatékonyan, mégis alacsony energiafogyasztás mellett mossa tisztára a ruhákat, kevesebb, mint egy óra alatt. Ideális gyakran hordott ruhák alapos és kíméletes tisztításához. Tiszta ruhák rövidebb idő alatt, kompromisszumok nélkül.

AEG - Elöltöltős mosógép - L8FBC69ASA

AutoDose: automatikus mosószer adagolás

Az AutoDose rendszer mindig a megfelelő mennyiségű mosószert és öblítőt adagolja a mosáshoz. A mosógép precíz érzékelők segítségével kiszámítja az aktuális töltet mosásához szükséges időt, víz- és energiafogyasztást, és ennek megfelelően adagolja a tisztítószert is. Ezáltal óvja a szöveteket a túl sok mosószer okozta kopástól és elhasználódástól.

AEG - Elöltöltős mosógép - L8FBC69ASA

MyAEG Care alkalmazás: a ruhaápolás új dimenziója

Csatlakoztassa készülékét a My AEG Care alkalmazáshoz és ismerje meg a ruhaápolás új szintjét. Keresse meg ruháihoz a legjobb programjavaslatokat, vagy állítson be testreszabott programokat távolról. Ruháira szabott gondoskodás, pár érintéssel.

AEG - Elöltöltős mosógép - L8FBC69ASA

Gőzprogram: kevesebb vasalás

A ProSteam® technológia gőz segítségével kisimítja és felfrissíti a ruhákat. Az önálló gőzprogram csökkenti a gyűrődéseket és eltávolítja a szövetekből a kellemetlen szagokat. A gőzciklust a mosóprogram végére is be lehet állítani, így a ruhák kevésbé lesznek gyűröttek. Ezért sokkal kevesebb időt kell vasalással tölteni.

AEG - Elöltöltős mosógép - L8FBC69ASA

ÖKOMix: óvja a szövetszálakat

Az ÖKOMix technológia feloldja egy kevés vízben a mosószert és az öblítőt, még azelőtt, hogy a dobba engedné. A teljesen feloldott tisztítószer minden szövetszálat elér, ápol és megtisztít. Így a ruhák nem csak tiszták, hanem hosszú ideg szépek is maradnak.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Segítünk beüzemelni új készülékét!

Bízza szakemberre új AEG készülékének beüzemelését! Hívjon minket és munkatársunk üzembe helyezi új sütőjét, főzőlapját vagy egyéb háztartási gépét.

Segítségre van szüksége?

A megoldást megtalálhatja a cikkek között, vagy kérhet segítséget a Terméktámogatás oldalon, hogy készüléke mielőbb újra tökéletesen működjön.

Kapcsolat

Küldje el nekünk észrevételeit és kérdéseit. Mindig örömmel állunk rendelkezésére. Telefonon és e-mail-ben is elérhetőek vagyunk.

Regisztrálja készülékét!

Miért érdemes regisztrálni?

• letöltheti a készülékéhez tartozó dokumentációt
• egyszerűen és kényelmesen vásárolhat kiegészítőket és pótalkatrészeket termékéhez
• első kézből értesülhet akciós ajánlatainkról
• hasznos tippekkel, ötletekkel segítünk, hogy a legtöbbet hozhassa ki készülékéből

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

  • Örömmel vennék, ha megosztaná velünk, mit gondol készüléről. Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez.
Regisztrálom készülékemet