Termékjellemzők

Az elegáns megjelenésű 8000 Breeze Hood páraelszívó megszünteti a kellemetlen szagokat, és a különlegesen csendes technológiának köszönhetően szinte hangtalanul működik. Így Ön most már minden főzéskor nyugodt, füstmentes konyhai környezetet élvezhet.

Előnyök

AEG - Kürtős páraelszívó - DBE5660HB

Friss és természetes levegő, könnyedén és halkan.

Az elegáns megjelenésű AEG páraelszívók megszüntetik a kellemetlen szagokat, és a különleges technológiának köszönhetően szinte hangtalanul működnek. Így sokkal komfortosabb konyhai légkört teremthet, erőfeszítés és zaj nélkül.

AEG - Kürtős páraelszívó - DBE5660HB

Hob2Hood. Páraelszívás beavatkozás nélkül

A Hob2Hood automatikusan szabályozza a páraelszívó teljesítményszintjét és a világítást, miközben Ön az ételkészítés döntő pillanataival van elfoglalva.

AEG - Kürtős páraelszívó - DBE5660HB

Nagy teljesítményű motor. A tisztább konyhai levegőért

Akár marhaszeletet, akár lazacot pirít a serpenyőben, konyhája levegője a nagy teljesítményű elszívómotornak köszönhetően mindig friss marad. Így Ön abban a biztos tudatban végezheti feladatait, hogy a lakásnak ez a helyisége is kellemes, vonzó környezet marad a család és a vendégek számára.

AEG - Kürtős páraelszívó - DBE5660HB

LED-lámpák a kifinomultabb főzéshez

LED-lámpáink sokkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint más világítótestek, és sokkal hosszabb a várható élettartamuk. A precizitás érdekében főzés közben is kiváló megvilágítást biztosítanak.

Maximális szűrési hatékonyság újra és újra

Rendkívül hatékony szűrő, mely felfogja és eltávolítja a főzés közben keletkező zsírokat és szagokat. A kivehető szűrő mosogatógépben tisztítható, így a páraelszívó hatékonysága folyamatosan fenntartható.

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels