Termékjellemzők

Az 5000-es páraelszívó erős és megbízható teljesítményével hatékonyan megtisztítja a konyha levegőjét a szagoktól. Így mindig friss légkörű konyhában főzhet.

Előnyök

Tiszta levegő Gyorsabb eredmény

Ez a páraelszívó gyorsan megszabadítja a konyhát a főzés során keletkezett gőzöktől, ami a nagy teljesítményű és hatékony motornak köszönhető.

LED-lámpák a kifinomultabb főzéshez

LED-lámpáink sokkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint más világítótestek, és sokkal hosszabb a várható élettartamuk. A precizitás érdekében főzés közben is kiváló megvilágítást biztosítanak.

Maximális szűrési hatékonyság újra és újra

Rendkívül hatékony szűrő, mely felfogja és eltávolítja a főzés közben keletkező zsírokat és szagokat. A kivehető szűrő mosogatógépben tisztítható, így a páraelszívó hatékonysága folyamatosan fenntartható.

AEG - Cooker hood 60 cm - DPE5660M

Egyetlen érintés Teljes körű felügyelet

Az összes páraelszívó funkció vezérlése egyetlen elektronikus kezelőgombba sűrűsödött. Így mind a beállítás, mind a vezérlés érintéssel történik. Pontosan és logikusan.

Gyors és megbízható, kategóriaelső telepítés

Az új páraelszívó gyors, pontos és kategóriaelső telepítéséhez használja a PerfectFit megoldásokat. 25%-kal kevesebb szerelési lépéssel és szerszám nélküli opciókkal felhasználóbarát élményt nyújt, a munkát egy személy által is könnyen elvégezhető feladattá téve.

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels