Termékjellemzők

Az indukciós tűzhely hamarabb melegszik be, mint a többi tűzhely. Hamarabb képes felforralni a vizet, a hőfokállítás pedig olyan finom, hogy még a legösszetettebb, bonyolult ételek is könnyen elkészíthetők.

Előnyök

Indukciós főzőlap. Hűvösebb felület a biztonságosabb konyháért

Intelligens indukciós főzőlap technológiánk csak az edényeket és a bennük lévő ételeket melegíti, de semmi mást. A serpenyő körüli felület hűvös marad. Így ha főzés közben véletlenül hozzáér a főzőlaphoz az edények közelében, az ujjainak nem esik bántódása.

AirFry: a ropogósra sült és egészségesebb ételekért

Ha AirFry beállítást és tálcát használ a sütőben, kevesebb olajjal élvezheti a ropogós sültkrumplit és a finom zöldségeket. A rácsos tálca lehetővé teszi a forró levegő folyamatos körkörös mozgását a sütőben, így az ételek minden oldala megsülhet. Ropogós tökéletesség minden alkalommal.

Multilevel Cooking: sütés-főzés több szinten. Készítsen egyszerre többfélét

A Multilevel Cooking funkció kiegészítő fűtőgyűrűje gondoskodik arról, hogy az ételek tökéletesen átsüljenek, még akkor is, ha két tepsit helyez be egyszerre.

LED-es időzítő az ételkészítési folyamatok pontos vezérléséhez

A főzőlap LED-es időzítőjével pontosan kontrollálhatja az ételkészítést. Az időzítő riaszt az ételkészítési idő leteltével, így Ön eldöntheti, hogy még egy kicsit tovább főzi az ételt, átállítja a hőfokot, vagy előkészül a tálalásra.

Kevesebb lépés és több kontroll a Direct Touch érintőgombokkal

A Direct Touch érintőgombos felhasználói felület intuitív számokat használ 1-től 14-ig, így a plusz és mínusz gombok nyomogatása nélkül azonnal beállíthatja a megfelelő hőmérsékletet.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels