Fedezze fel

Hűtőszekrények

Természetes frissesség

Az AEG Intelligens NoFrost rendszer optimális klímát tart fenn a ProFresh hűtőkben, ezért az élelmiszerek hosszabb ideig megőrzik frissességüket. A kelkáposztától az uborkáig minden alapanyag tovább marad friss. A saláta levelei roppanósak, az alma zamatos, és minden más is sokkal finomabb marad. A tágas zöldségtároló fiókba pedig egyszerre nagyobb mennyiségű élelmiszert is bepakolhat, így mindig van hely az alapanyagok megfelelő tárolásához.

Az AEG Intelligens NoFrost technológia külön hűtőkörrel hűti a fagyasztót és a hűtőt. Így a hűtőben az ételek megőrzik friss ízüket. A fagyasztó nem jegesedik, a hűtőben áramló levegő pedig optimális páratartalmat biztosít a hűtőtérben.

Az AEG Intelligens NoFrost rendszerű hűtőszekrényekben minden alapanyagot optimális feltételek között tárolhat.

AEG ProFresh kombi hűtőszekrény

A természetes ízek legjava

Őrizze meg a természetes ízeket, felejtse el a fagyasztó leolvasztását! Az AEG Intelligens NoFrost rendszer gondoskodik arról, hogy friss és fagyasztott élelmiszereit is optimális körülények között tárolja. A hűtőtérben egyenletes a hőmérséklet és állandó a páratartalom, ezért a friss élelmiszerek hosszabb ideig megőrzik természetes ízüket. A gyümölcsök és a zöldségek roppanósak és gazdag, telt ízűek maradnak. A húsok és a halak pedig napok múlva is olyan frissek lesznek, mintha akkor vásárolta volna őket.  És mivel a fagyasztótérben nem rakódik le a jég, ezért nem is kell leolvasztással foglalkoznia.

Pakolja át az ajtózsebeket

A Custom Flex™ tárolórendszer segít, hogy a hűtőajtó pakolóterét is maximálisan kihasználhassa. Könnyedén átpakolhatja a különböző méretű tárolókat annak megfelelően, hogy éppen mit akar bennük tartani. Készítettünk akasztókat a fűszereknek. Átlátszó tárolót a sajtoknak. Biztonságos polcokat a tejtermékek, szószok és fűszerek tárolásához. 

A hús és a hal akár 3 nappal tovább marad friss 0 fok körüli hőmérsékleten, mint az 5 fokos hűtőtérben.

Megfelelő tárolás, felejthetetlen ízek

Minden felejthetetlen étel a tökéletes alapanyagoknál kezdődik. A húsokat és a halakat 0 fok körüli hőmérsékleten kell tárolni ahhoz, hogy ízük legjavát adják majd, amikor elkészíti őket. Ezért van 0 fokos tárolórekesz bizonyos hűtőszekrényeinkben. Ha abban tárolja a friss húst és halat, akkor felejthetetlenül finom fogásokat készíthet majd belőlük.