DÍJAK ÉS ELISMERÉSEK

Büszkék vagyunk arra, hogy a kiemelkedő forma- és ergonómiai tervezés elismeréseként az AEG készülékek évről-évre nyernek díjakat a nemzetközi dizájn versenyeken és termékteszteken. Bízunk benne, hogy termékeink gyönyörű dizájnját Ön is értékelni fogja, és hosszú évekig elégedetten használja majd őket.

QUICKSELECT MOSOGATÓGÉPEK

Az AEG QuickSelect mosogatógép család elnyerte a világ 2 legrangosabb dizájn díját, az iF Design és a RedDot design díjat is az innovatív formatervezésért.

A QuickSelect mosogatógépek egy új, különleges kezelőfelülettel rendelkeznek. A felhasználó egy csúszókapcsolós felületen beállítja, hogy milyen hosszú legyen a mosogató program. Az Ecometer pedig megmutatja neki, hogy a beállított időtartam és extra funkciók függvényében, mennyire lesz energiatakarékos a mosogatás. Ezzel az intelligens megoldással ösztönzi a felhasználót a lehető legtakarékosabb program használatára.

AUTODOSE MOSÓGÉP

Red Dot dizájn díjat kapott az AEG AutoDose mosógép.

 

Az AutoDose egy intelligens adagoló rendszer, mely gondoskodik róla, hogy minden töltet mosásához pont annyi mosószert és öblítőt használjon a gép, amennyire szükség van. Az adagoló tartályban akár 20 mosásra elegendő mosószer és öblítő is elfér.

SENSEPRO INDUKCIÓS FŐZŐLAP

Az AEG SensePro indukciós főzőlap iF Design és RedDot Design díjat kapott innovatív termékdizájnja elismeréseként.

Az AEG SensePro az első indukciós főzőlap a világon, melyen szuvidolni is lehet. A főzőlaphoz tartozik egy vezeték nélküli maghőmérő, mely folyamatosan méri az étel belső hőmérsékletét, és kommunikál a főzőlappal. Szükség esetén növeli vagy csökkenti a teljesítményfokozatot, hogy az étel minden pillanatban a beállított hőfokon süljön vagy párolódjon.