Fedezze fel

Szárítógépek

AEG AbsoluteCare® szárítógépek

Egy 8000-es sorozatú AEG szárítógépben akár 9 g ruhát is száríthat egyszerre!

AEG AbsoluteCare® szárítógépek

A gyapjúpulóverek testőre

Korábban nem merte szárítógépben szárítani a gyapjú-, selyem- vagy outdoor ruhákat? Mostantól minden mosható ruhát száríthat gépben, a legpuhább gyapjúpulóvertől a naponta viselt elegáns ingekig. A 8000-es sorozatú AEG szárítógépekben az AbsoluteCare® rendszer a ruhák anyagához igazítja a dob mozgását és a hőfokot. A kíméletes szárítás során a ruha felfekszik a dob falára, a sérülékeny szövetszálak nem törnek meg. Ezért minden holmi megőrzi formáját, s közben kevésbé gyűrődik. 

Felfrissít és megújít

Egy AEG AbsoluteCare® szárítógépben szárított outdoor ruha mindig készen áll a kihívásokra. Bizonyos szárítógépek tönkretehetik a drága hi-tech anyagokat, de az AEG AbsoluteCare® készülékek egyedülálló módon gondoskodnak róluk. A 8000-es sorozatú modellek Outdoor programja visszaállíthatja ruhái vízlepergető képességét – sokkal jobban, mintha szabad levegőn szárítaná. 

Kíméletes, mint a természetes szárítás

A 8000-es sorozatú AEG szárítógépekben a speciális selyem programon a tiszta selyem holmikat is biztonságosan száríthatja. Éppen annyira kíméletesen, mintha a ruhák szabad levegőn száradnának. Ráadásul a selyem megtartja eredeti formáját, és még kevésbé gyűrődik, mint a hagyományos szárítás során

AEG SensiDry® rendszerű szárítógép
SensiDry® technológia

Kíméletesen és energiatakarékosan szárít, alacsonyabb hőfokon.

Olyan, mintha új lenne

A szárítógépek egykor egyet jelentettek a magas hőfokkal. A magas hőfok pedig pont az, amitől védeni kell ruháit! Kötött ruhái, pamutpólói, ingjei – melyeket mindennap hord – különleges gondoskodást érdemelnek, hogy Ön mindennap különlegesnek érezze magát bennük. A SensiDry® technológiának köszönhetően a 7000-es sorozatú AEG szárítógépek feleakkora hőmérsékleten szárítják a ruhákat, mint a hagyományos szárítógépek – a ruhák kevésbé sérülnek, és kisebb igénybevétel éri őket, ezért a szövetek megőrzik tartásukat, formájukat.

Megnézem a szárítógépeket

Közelkép a ProTex kíméletes dobjáról

Beépített védelem

Ha megfelelő módon szárítja ruháit, nem nyúlnak ki, és sokáig megtartják eredeti formájukat. Ezért terveztünk szövetbarát dobot szárítógépeinkbe, melyet a 6000-es sorozatú modellekben is használunk. A speciális mintázatú ProTex dobban hatékonyan áramlik a levegő, a ruhák nem sérülnek és kevésbé gyűrődnek.

AEG szárítógépek

A legfinomabb anyagokból készült féltett ruháit is rábízhatja egy AEG szárítógépre. Új készülékeink megtervezésekor ötvöztük fogyasztóink elvárásait a legújabb technológiai megoldásokkal. Újraértelmeztük a szárítógépek szerepét. A szövetek védelmezői lettek. A színek őrzői. A szövetszálak testőrei.

Az AEG-sorozat különbségeit bemutató grafikon

Minden szövetszálról gondoskodunk

 • A ProSense® technológia szimbóluma
  Időt és energiát takarít meg minden nap

  A ProSense® technológia mindig a töltet mennyiségéhez igazítja a program hosszát és az energiafogyasztást – akkor is, ha csak pár ruhadarab, és akkor is, ha az egész heti ruha ott van a gépben. Idő- és energiatakarékosan szárít, s közben gondoskodik ruháiról, melyeket szeret és minden nap visel.

  Megnézem a szárítógépeket

 • A SensiDry® technológia szimbóluma
  Biztonságos, alacsony hőmérséklet

  Az AEG SensiDry® technológia alacsony hőmérsékleten szárítja a ruhákat, miközben folyamatosan figyeli a szárítási ciklust. Így gondoskodik arról, hogy a gép soha ne szárítsa túlságosan meleg levegővel a ruhákat. Az alacsony hőfokon történő szárítás nemcsak kíméletes, hanem energiatakarékos is.

  Megnézem a szárítógépeket

 • Az AbsoluteCare® rendszer szimbóluma
  Testre szabott védelem

  Az egyedülálló AbsoluteCare® rendszer precízen irányítja a szárítógépben a dob mozgását és a hőmérsékletet. A gyapjú holmik felfekszenek a dob falára, pont úgy, mintha fektetve száradnának. Az outdoor ruhákat pont olyan hőfokon szárítja, mely segít megújítani a ruhák vízhatlan rétegét. Minden anyagot a megfelelő módon és hőfokon szárít meg, miközben a ruhák megőrzik minőségüket, színüket és puha tapintásukat.

  Megnézem a szárítógépeket

Frissen mosott, ropogós inget viselő férfi

A mindennapi minőség őrzője

A ruháknak nem tesz jót, ha túl sokat rángatják, vagy túl nagy hő éri őket. Az AEG szárítógépekben a ProSense® technológia nedvesség- és hőmérséklet-érzékelők segítségével finomhangolja a szárítási ciklust, hogy egyetlen ruha se legyen túlszárítva – akár egyetlen inget szárít, akár egy teljes töltetnyi ruhát.

Az AEG stacking kit

Helytakarékos megoldás

Még nagyobb lehet a hely a fürdőszobában a kihúzható fiókkal ellátott összeépítő keret segítségével. A kerettel biztonságosan, extra rögzítés nélkül is a mosógép tetejére építheti a szárítógépet. A kihúzható fiók megkönnyíti a ki- és bepakolást, sőt, a ruhákat is  kényelmesen összehajthatja rajta.