Fedezze fel

Mosó-szárító gépek

Mosás és szárítás egy készülékben

Az AEG DualSense mosó-szárító gépek ugyanolyan hatékonyan és kíméletesen mossák és szárítják a ruhákat, mint a különálló készülékek. Ezekre a modellekre nyugodtan rábízhatja a címke szerint csak kézzel mosható ruháit is, és a teregetéssel sem kell foglalkoznia. Az  AEG mosó-szárító gépekkel a legfinomabb ruháinak tisztítása sem lesz extra feladat.

AEG ÖKOKombi Plus

Mossa, szárítja, ápolja

Még sohasem volt ennyire egyszerű gondoskodni a ruhákról! Az AEG ÖKOKombi Plus mosó-szárító gép segít Önnek, hogy ruhái a lehető legkevesebb munkával kerüljenek a szennyeskosárból a ruhásszekrényébe. Egyszerre akár 6 kg ruhát (kb. 24 ing) is moshat és száríthat a nagy kapacitású dobban. A Woolmark tanusítvány pedig garanciát jelent arra, hogy a ruhacímke szerint csak kézzel mosható ruháit is moshatja és száríthatja ebben a gépben. Az ÖKOKombi Plus mosó-szárító gép egyedülálló módon gondoskodik ruháiról.

Az AEG mosó-szárító gépeivel elérhető energiamegtakarítás egy csatlakozóaljzaton ábrázolva

Maximális hatékonyság, minimális energiafogyasztás

A különböző AEG mosó-szárító gépek eltérő módon takarékoskodnak az energiával. A hőszivattyús modellek akár 40%-kal energiatakarékosabbak, mint a kondenzációs készülékek, mert a szárításhoz kizárólag levegőt használnak. Más szárítógépek vizet használnak a szárítási ciklusban, hogy eltávolítsák a ruhákból a nedvességet. Az OptiSense rendszer a töltethez igazítja a mosás és szárítás időtartamát, így óvja ruháit a túlmosástól és a túlszárítástól. Ugyanakkor arról is gondoskodik, hogy a gép csak annyi vizet és energiát használjon, amennyit feltétlenül szükséges.

A Woolmark védjeggyel ellátott AEG mosógépek a gyapjú holmikról is megbízhatóan gondoskodnak.

Peter Ackroyd

Woolmark szövetség

Woolmark Blue tanúsítvány

Az AEG mosó-szárító gépekben még a legfinomabb gyapjúruhák is biztonságosan moshatók és száríthatók.

AEG ÖKOKombi Plus mosó-szárító gép

Mossa és szárítsa gépben, magabiztosan

Az AEG mosó-szárító gépek az első olyan készülékek a piacon, amelyekben biztonságosan moshatók és száríthatók azok a gyapjú holmik is, melyeket a ruhacímke szerint csak kézzel lehet mosni. Ezt igazolja a Woolmark, a világ legnagyobb független gyapjúápolási szövetségének Blue Care tanúsítványa. Most már legfinomabb gyapjúpulóverét is magabiztosan moshatja és száríthatja egy AEG készülékben.

Gondoskodás minden mosásban

Élénk színek, puha tapintású anyagok és alacsonyabb villanyszámla. Az OptiSense technológia soha nem mossa vagy szárítja túl a ruhákat. Felméri a töltet súlyát, és ahhoz igazítja a mosó- illetve szárítóprogramot. Amint a készülék kimosta és megszárította a ruhákat, a program leáll. Ezzel nemcsak energiát takarít meg, hanem arról is gondoskodik, hogy a ruhák ne legyenek feleslegesen sokáig mosva és szárítva. Így minimális mennyiségű víz- és energiafogyasztás mellett, minden holmi szép és puha marad.

Felfrissít, megújít

A professzionális ruhatisztító szalonokban gőzzel frissítik fel a viseltes ruhákat. Most már Ön is megteheti ezt otthon, kényelmesen, egy AEG mosó-szárító gép segítségével. A gőz mindössze 30 perc alatt fellazítja a szövetszálakat, és eltávolítja a kellemetlen szagokat. Lehet, hogy már vasalni sem kell majd ruháját - de ha mégis, akkor sokkal hamarabb elkészül vele. Így kedvenc ingét vagy dizájner ruháját két mosás között is viselheti.

AEG inverter motor

1 motor, 10 év garancia

Annak érdekében, hogy készüléke hosszú éveken keresztül megbízhatóan működjön, mosó-szárító gépeink motorját folyamatosan teszteljünk. Csendes és energiatakarékos inverter motorunk rendkívül tartós. Ezért is vállalunk rá 10 év garanciát. Az inverter motorban - a hagyományos motoroktól eltérően - nincs szénkefe, ami elkophatna. Az inverter motor, csendben, minimális rezgéssel, ugyanakkor nagy teljesítménnyel dolgozik.