Fedezze fel

Mosógépek

SoftWater technológia

A ruhák megőrzik intenzív színüket mosásról-mosásra. A fekete ruha nem lesz fakó, szürke árnyalatú.

Az AEG 9000-es sorozat SoftWater technológiás mosógépei

A kis fekete testőrei

Az új AEG 9000-es sorozatú mosógépek úttörő megoldást kínálnak a ruhaápolásban. A világon elsőként, SoftWater technológiával gondoskodnak a ruháiról. Egy intelligens ioncserélő, víztisztító szűrővel dolgoznak, mely szódium ionok segítségével kivonja a vízből a kemény ásványi anyagokat, s ezzel lágyítja, tisztíja a vizet. Ezért a mosószer attól a pillanattól kezdve hatékonyan tisztítja a ruhát, hogy bekerül a dobba. 

Egy gardróbban frissen mosott ruhák függnek

Élénk színek, mosásról mosásra.

Ha kedvenc ruhái ápolásáról van szó, nem köthet kompromisszumot. Egy AEG 9000-es sorozatú mosógép egy 60 fokos program hatékonyságával tisztít már 30 fokon, anélkül, hogy kifakulnának a ruhák. Az alacsony hőfokon a ruhák kevésbé eresztik a színüket, miközben megőrzik élénkségüket, intenzitásukat.

Az ÖKOPower mosóprogram szimbóluma

Tökéletes tisztaság egy órán belül

Egy 8000-es sorozatú AEG ÖKOMix mosógépben az ÖKOPower program 59 perc alatt, minimális energiafogyasztás mellett mossa tökéletesen tisztára a ruhákat.

ÖKOMix technológia

Az ÖKOMix mosógépekben tökéletesen feloldódik a mosószer és az öblítő, így a tisztítószer eljut minden szövetszálhoz.

Az AEG 8000-es sorozat mosógépei

Gondoskodik minden szövetszálról

Gondoskodjon ruháiról, hogy hosszú idő múlva is úgy nézzenek ki, mintha újak lennének! Az AEG ÖKÖMix mosógépek segítenek Önnek. Az ÖKOMix technológia már azelőtt teljesen feloldja a mosószert és az öblítőt, hogy a víz a dobba kerülne. Az oldott tisztítószerek elérnek minden szövetszálhoz, és az első pillanattól kezdve teljes hatásfokkal dolgoznak. Így finoman gondoskodnak minden ruha minden apró részéről. Ruhái ezért hosszú ideig megőrik színüket, formájukat és puhaságukat.

Egy kék vízhatlan kabát
Az AEG-mosógépek és -szárítógépek összeillő párosítását bemutató animáció

A tökéletes páros

Az AEG 8000-es sorozatú mosógépei tökéletes párost alkotnak az azonos sorozatú szárítógépekkel. Az ÖKOMix mosógépek és az AbsoluteCare® szárítógépek gondoskodnak minden ruhadarabról. Ellenállhatatlanul puhák lesznek a legfinomabb anyagokból készült ruhák is. A mosógépek kíméletesebben tisztítják meg a piszkos holmikat, mintha kézzel mosná őket. A szárítógépek pedig annyira finoman szárítják meg ruháit, mintha a szabad levegőn, fektetve szárítaná őket. Az innovatív, új sportprogramoknak köszönhetően még a légáteresztő, vízlepergető sportruházat membránjai sem sérülnek. 

Megnézem a mosógépeket és a szárítógépeket

Moshatom géppel a gyapjú holmikat?

Ez sokáig lehetetlen volt, de az AEG mosógépekben ma már biztonságosan moshatja a gyapjúból készült ruhákat is. A Woolmark, a gyapjúápolás szakértője, tesztelte készülékeinket. A vállalat igazolta, hogy mosógépeink annyira kíméletesen tisztítják meg a ruhákat, hogy alkalmasak a gyapjú mosására is. Ha tehát egy terméken a Woolmark Apparel Care címkét látja, biztos lehet benne, hogy a „csak kézi mosás” jelzéssel ellátott kedvenc gyapjúpulóverét is nyugodtan moshatja benne.

AEG mosógépek

A legfinomabb anyagokból készült féltett ruháit is kimoshatja egy AEG mosógépben. Új készülékeink megtervezésekor ötvöztük fogyasztóink elvárásait a legújabb technológiai megoldásokkal. Újraértelmeztük a mosógépek szerepét. A szövetek védelmezői lettek. A színek őrzői. A szövetszálak testőrei.

A grafikon alapján összehasonlíthatja az AEG mosógépeinek különböző tulajdonságait

Minden szövetszálról gondoskodunk

 • A ProSense® technológia szimbóluma
  Alacsony víz- és energiafogyasztás

  A 6000-es sorozatú mosógépekben a ProSense® technológia gondoskodik arról, hogy a gép minden ruhát a lehető legkíméletesebben mosson tisztára. Automatikusan megméri a töltet súlyát, és ahhoz igazítja a programot. Az érzékelők pontosan meghatározzák a program hosszát, így a ruhák nem lesznek túlmosva.

  Megnézem a mosógépeket

 • A ProSteam® technológia szimbóluma
  Kevesebb vasalás, felfrissített ruhák

  A 7000-es sorozatú ProSteam® mosógépek gőzt használnak a ruhák gyors felfrissítéséhez és a gyűrődések eltüntetéséhez. A rövid, kíméletes gőzprogram eltávolítja a kellemetlen szagokat és a gyűrődések jelentős részét, így a ruhák jó illatúak lesznek, és egyáltalán nem, vagy csak sokkal rövidebb ideig kell őket vasalni.

  Megnézem a mosógépeket

 • Az ÖKOMix technológia szimbóluma
  Minden szövetszál tiszta és ápolt

  A 8000-es sorozatú mosógépekben az ÖKOMix technológia még azelőtt feloldja a vízben a mosószert és az öblítőt, hogy azok a dobba kerülnének. Így a tisztítószerek sokkal hatékonyabban fejtik ki hatásukat. Ez a technológia teljesen egyenletesen oszlatja el a mosószert és az öblítőt a ruhákon, hogy azok eljussanak minden egyes szövetszálhoz.

  Megnézem a mosógépeket

Tökéletes elegancia, könnyedén

Legyen elegáns nap mint nap, könnyedén. Az AEG 7000-es sorozatú mosógépek segítenek formában tartani ingjeit, blúzait, ezért kevesebb idot kell vasalással töltenie. A ProSteam® technológiának köszönhetően a mosóprogramot kiegészítheti egy gőzciklussal, mely kisimítja a gyűrődéseket.

Hétköznapi klasszikusok

A jó minőségű ruhák is azért készülnek, hogy viseljék őket. De a gyakran hordott ruhákról gondoskodni kell, hogy sokáig jó formában maradjanak. Az AEG 6000-es sorozatú mosógépek mindig a töltet súlyához igazítják a programot, ezért éppen csak annyi vizet és energiát használnak a mosáshoz, amennyi feltétlenül szükséges.

A tágas és kényelmes mosóállvány

Intelligens mosás

Az AEG mosógépek és szárítógépek minimális energia- és vízfogyasztás mellett mossák tisztára és szárítják puhára a ruhákat. Szakértelmünk azonban nem csak a készülékek tervezésére terjed ki. Válogasson a hasznos tartozékok és kiegészítők között, melyek gondoskodnak arról, hogy a készülékek mindig teljesítményük maximumát nyújtsák, és megfeleljenek elvárásainak!  A prémium mosógép- és szárítógép talapzat például megemeli a gépet, hogy kényelmesen pakolhassa be és ki a ruhákat.