.

 

Szakácskönyv a gőzsütőkhöz

ÚJ AEG gőzsütőjéhez egy exkluzív AEG szakácskönyvet adunk ajándékba, hogy az első perctől kezdve magabiztosan használja új sütőjét.

Regisztrálom vásárlásomat

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

Az akció résztvevő gőzsütők

BSK782320M, BSE782320M, BSK882320M, BSK792320M, BSK892330M, BSE792320M, BSE782320B, BSE882320M, KSK792220M, KSE782220M, 

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2019. január 1. - 2019. december 31.

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni, ha a vásárlást igazoló számla vagy blokk kiállításának dátuma a fenti időszakra esik, valamint a bizonylaton a gőzsütő termékkódja és vételára is szerepel. A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszagazolást nem tudunk elfogadni.

 • Regisztrálja vásárlását
  2
  Regisztrálja vásárlását

  2020. január 15-ig

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát is, és 20 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja. Az adatokat elküldheti e-mailben is a marketing@electrolux.com e-mail címre.

  Az AEG PlusSteam funkciós sütőkre az ajánlat NEM vonatkozik!

 • Kiskereskedő partnereink
  3
  Kiskereskedő partnereink

  Keresse viszonteladó partnereinket!

  Az akcióban minden Magyarország területén működő, AEG gőzsütőt forgalmazó partnerünk részt vesz.

Tökéletes ízek, gyönyörű textúrák

Az AEG gőzsütők a gőzprogramok mellett minden mást is tudnak, amit csak egy multifunkciós sütőtől elvár. A lassú sütés programmal intenzív lesz az ételek íze. A hagyományos sültek még finomabbak lesznek az egyenletes levegőkeringetésnek köszönhetően. Ha pedig az ellenállhatatlan füstös aromára vágyik, használja a grill programot. A gőzsütők egyenletesen sütnek az egész sütőterében, ezért az étel minden kis része egyenletes színű és állagú lesz. Használja az előre beprogramozott recepteket, és figyelje a sütő nagy kijelzőjét, mely segít Önnek néhány érintéssel beállítani a megfelelő funkciókat.

Számít a véleménye!

Ha a jövőben megosztaná velünk véleményét AEG készülékéről, a regisztráció során iratkozzon fel hírlevelünkre! Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez. Ha feliratkozik hírlevelünkre, termék újdonságainkról, és akciós ajánlatainkról is első kézből értesülhet, valamint részt vehet nyereményjátékainkon, melyeket kizárólag hírlevél olvasóinknak szervezünk.