Termékjellemzők

Tapasztalja meg a konyhatervezés szabadságát és rugalmasságát a 6000 Bridge eXTractor főzőlappal. Ez az indukciós főzőlap beépített páraelszívóval és Bridge (híd) funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy két főzőzónát egyetlen nagy főzőfelületté alakítson át.

Előnyök

Kössön össze 2 főzőzónát a Bridge funkcióval

A Bridge funkció két főzőzónát összekapcsol, így bármilyen nagy vagy hosszú edény elfér rajta. Az azonos hőmérséklet- és időbeállítással az összekapcsolt zónák ideálisak nagyobb étkezések vagy ünnepségek alkalmával.

Hozzon ki többet a főzésből a 4 egyedi zónavezérlővel

A 4 egyedi zónavezérlővel 4 különböző főzőzónát vezérelhet, és mindegyikhez külön időzítőt állíthat be. A további funkciók közé tartozik a 9 teljesítményszint, a PowerBoost, az érintővezérlés, a gyerekzár és a Hob2Hood funkció.

Könnyen tisztítható. Könnyen eltávolítható. 2 az 1-ben szűrő

A 2 az 1-ben szűrő szén- és zsírszűrőt tartalmaz, amely eltávolítja a szagokat és a zsiradékot. Ha a készüléket belső keringetésű módban használja, 2 az 1-ben szűrőre lesz szüksége. A szűrő könnyen eltávolítható, és mosogatógépben is mosható.

Automatikus szagelszívás. Hob2Hood® funkcióval

A Hob2Hood® technológia automatikus pára- és szagelszívást tesz lehetővé főzéskor. Ha a lapon a hőfokot lejjebb vagy feljebb állítja, a páraelszívó ennek megfelelően szabályozza a ventilátorait. Így Ön az étel elkészítésére összpontosíthat.

Boost funkció. Gyorsan megtisztítja a konyha levegőjét

Ha túl sok a füst vagy a gőz a konyhában, aktiválja a Boost funkciót az elszívón az azonnali, nagy teljesítményű elszíváshoz. A Boost funkció 10 percig aktív, a konyha levegőjének hatékony tisztítása érdekében.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels