Termékjellemzők

A SteamBake a szokásos főzőfunkciók mellett a sütés közben gőzt is biztosít. Gőz használatával a tészta felszíne rugalmasan tartható, ami segíti a kelési folyamatokat, és garantálja az aranybarna, finoman ropogós héjat.

Előnyök

SteamBake. A jobb sütés titka

A SteamBake segítségével igazi pékárukat készíthet saját otthonában. A páratartalom lehetővé teszi, hogy a tészta teljesen megemelkedjen, és puha belső tartalmat alakít ki gazdag, ropogós kéreggel. És próbálja ki egy csodálatos sült csirkéhez vagy omlós halhoz is.

AirFry: a ropogósra sült és egészségesebb ételekért

Ha AirFry beállítást és tálcát használ a sütőben, kevesebb olajjal élvezheti a ropogós sültkrumplit és a finom zöldségeket. A rácsos tálca lehetővé teszi a forró levegő folyamatos körkörös mozgását a sütőben, így az ételek minden oldala megsülhet. Ropogós tökéletesség minden alkalommal.

Multilevel Cooking: sütés-főzés több szinten. Készítsen egyszerre többfélét

A Multilevel Cooking funkció kiegészítő fűtőgyűrűje gondoskodik arról, hogy az ételek tökéletesen átsüljenek, még akkor is, ha két tepsit helyez be egyszerre.

Az időzítő azt is jelenti, hogy soha nem fő túl az étel

Annak érdekében, hogy az ételei soha ne legyenek túlsütve, ez a sütő egy elektronikus időzítővel büszkélkedhet, amely kikapcsolja a hőt, amikor eltelt a beállított idő.

Csúsztassa be és rögzítse. Teleszkópos csúszósínekkel

A kihúzható teleszkópos csúszósíneknek köszönhetően jobban hozzáférhet a sütőben lévő edényekhez. A csúszósínek lehetővé teszik, hogy a polcokat teljesen kihúzza és ebben a helyzetben rögzítse, így a keze szabadon marad és forgathatja, fűszerezheti a sültet.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels