Termékjellemzők

A SteamBake a szokásos főzőfunkciók mellett a sütés közben gőzt is biztosít. Gőz használatával a tészta felszíne rugalmasan tartható, ami segíti a kelési folyamatokat, és garantálja az aranybarna, finoman ropogós héjat.

Előnyök

SteamBake. A jobb sütés titka

A SteamBake segítségével igazi pékárukat készíthet saját otthonában. A páratartalom lehetővé teszi, hogy a tészta teljesen megemelkedjen, és puha belső tartalmat alakít ki gazdag, ropogós kéreggel. És próbálja ki egy csodálatos sült csirkéhez vagy omlós halhoz is.

AirFry: a ropogósra sült és egészségesebb ételekért

Ha AirFry beállítást és tálcát használ a sütőben, kevesebb olajjal élvezheti a ropogós sültkrumplit és a finom zöldségeket. A rácsos tálca lehetővé teszi a forró levegő folyamatos körkörös mozgását a sütőben, így az ételek minden oldala megsülhet. Ropogós tökéletesség minden alkalommal.

Multilevel Cooking: sütés-főzés több szinten. Készítsen egyszerre többfélét

A Multilevel Cooking funkció kiegészítő fűtőgyűrűje gondoskodik arról, hogy az ételek tökéletesen átsüljenek, még akkor is, ha két tepsit helyez be egyszerre.

Pirolitikus tisztítás. Tiszta sütő. Egyszerűen

A pirolitikus tisztítás egy olyan öntisztító rendszer, amely megemeli a sütő hőfokát, hamuvá égetve a zsír- és ételmaradványokat. Elég egy nedves törlőruha a sütő belsejének tisztításához.

Segítséget kaphat a főzéshez. A LED-es érintőkijelzővel

Szüntesse meg a találgatást a konyhában. A logikus kialakítású LED-es érintőkijelzőn könnyen beállíthatja az időt, a hőmérsékletet és más funkciókat. A két színt alkalmazó kijelző biztosítja, hogy mindig képben legyen a főzéssel kapcsolatban.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels